Pisałem już , że Kalman to mistrz.
-
-
{5} Jagiellonia - Cracovia, sobota 17 sierpnia, 14:45
Dawać ich kurwa..! Jest moc
Mam wrażenie, że mamy tyle setek ile w całej poprzedniej rundzie. Właśnie Kallman miał kolejną...
Tłamsić
[quote]#post1637117 [quote]#post1637115 [quote]#post1637101 [quote]#post1637095 [quote]#post1637089 Ile jeszcze Maigaard będzie w pierwszej drużynie Cracovii? Błagam kurwa wyjebcie go do rezerw albo na Kamczatkę [/quote]
A na van Burena który spierdolił nie gorszą sytuację nie nadajesz[/quote]
Bo oceniam całokształt a nie pojedynczą sytuację. Maigaard to paralityk, który cały czas to potwierdza.[/quote]
Van Buren miał trzy sytuację i trzy zmarnował w tym jedną setkę(ta ostatnia jego okazja) i raz niepotrzebnie wdał się w drybling gdy miał otwartą drogę do bramki i mógł wcześniej strzelać a Maigard spierdolił kontrę jak sytuację van Buren swoje okazje w przeciągu meczu Maigard nie prezentuje się gorzej niż taki sokołowski, tak czy siak powinniśmy prowadzić. Teraz Wstrzymać się jeszcze z 15 minut ze zmianami i w koło 60 minuty wprowadzić hasicia (za van burana lub rózge),atanasowa(za Maigarda) i Biedrzyckiego za olafsona.
Z drugiej strony nie dziwne że Jagiellonia dostala w Norwegii wpierdol przy tej jej obronie[/quote]
Już masz odpowiedź co do różnicy klas między Maigaardem a Van Buurenem[/quote]
Gdzie mam odpowiedz Maigard wcale nie był najgorszy na boisku? A na niego tylko napierdalanie
Ale nie ma go już na boisku wchodzi jeszcze większy leszcz Al amari
Always look on the bright side of life,.....tak że
Krwa ziomki pojebało was chyba. Gramy najlepszy mecz od x lat a wy nic tylko się przypierdalacie. Płaczki zydowskie
@mariomk#17069
Lorena xd
Zaczynamy sie za głęboko bronić. Za wcześnie trochę. Chyba Rózga się zamęczył.
[quote]#post1637133 Zaczynamy sie za głęboko bronić. Za wcześnie trochę. Chyba Rózga się zamęczył. [/quote]
Hasic na boisko
Jest git, był moment żeby zabić ten mecz i to właśnie zrobiliśmy. Teraz trochę farta o 3 pkty nasze
Wprowadzać walczaków i jechać z nimi.
[quote]#post1637132 @mariomk#17069
Lorena xd[/quote
PABLO, ratuj ich bin nicht verstehen, o co kaman?
- Edytowany
Aktualizacja wyniku:
[h4]Jagiellonia Bialystok [img]https://assets.b365api.com/images/team/s/7691.png[/img] [b]2 - 3[/b] [img]https://assets.b365api.com/images/team/s/4901.png[/img] Cracovia Krakow[/h4]
- Edytowany
@Lajkonik#42556
Kto to jest????
//Creative: Automat.
Kibic Pasów mniemam ;)
Jak by sie to dziś nie skończyło - ta drużyna ma potencjał - nie na pudło (za dużo zależy od bramkarza) ale na fajny wynik np w Pucharze Polski i top 8 na pewno
Janasik i Bochnak na boisku a schodzą rózga i van Buren no nie wiem czy to nie jest zbyt defensywnie
zastanawiam sie czemu jest dodawane Kraków
Ten Janasik to jest gorszy od Rupy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)