Jak zagramy jak z Rakowem to widzę szansę, jak się odkryjemy to będzie w pałę. Na miejscu Kroczka zagrałbym szachy do 70 minuty a potem próbował coś dziabnąć. Mogą być zmęczeni po pucharach.
-
-
{5} Jagiellonia - Cracovia, sobota 17 sierpnia, 14:45
[quote]#post1636657 Varciniak z gwizdkiem.[/quote]
Jeszcze ta primadonna potrzebna ! ☹
[quote]#post1636658 Jak zagramy jak z Rakowem to widzę szansę, jak się odkryjemy to będzie w pałę. Na miejscu Kroczka zagrałbym szachy do 70 minuty a potem próbował coś dziabnąć. Mogą być zmęczeni po pucharach.[/quote]
Bardzo bym się zdziwił Gdybyśmy się odkryli na Jadźkę, gdy na Koronę wyszliśmy z podwójną gardą.
Zagramy mniej więcej tak jak w pierwszym meczu Kroczka.
- Edytowany
Opitolimy Jadźkę 2:0 i tyle!
Niech się eksperty martwią w studiu jak to wytłumaczyć!
Każdy wynik jest możliwy jak to w naszej extra kapie..
Creative przypiął temat globalnie.
Siła razy ramię i ostrzeliwanie wyrzutami z autu
Nie wiem jak Wy, ale ja już "obgryzam paznokcie" 😉 Ciekawe w jakiej tonacji zagrają dziś w Filharmonii Podlaskiej?🤔 Czy w DUR😍 , czy w MOL😭 , ale liczy się ZWYCIESTWO!
Na legalu czy zakazie....!?!?
No jedziemy, jedziemy.
[quote]#post1636965 Nie wiem jak Wy, ale ja już "obgryzam paznokcie" 😉 Ciekawe w jakiej tonacji zagrają dziś w Filharmonii Podlaskiej?🤔 Czy w DUR😍 , czy w MOL😭 , ale liczy się ZWYCIESTWO![/quote]
Efektywne "allegro" biorę w ciemno
W czwartek grają z Ajaxem i raczej myślami będą w tym meczu, więc jest okazja by wygrać.
Jedzie pociag z Krakowa ... na nikogo nie czeka ... w nim kibice Cracovii ..spuscic wpierdol żubrowi....
Sromotny wpierdol gospodarzy 1-0 po bramce debiutanckiej Rozgi... nie napisze Wam w ktorej minucie zebyscie ogladali w spokoju 😆
[quote]#post1636980 Jedzie pociag z Krakowa ... na nikogo nie czeka ... w nim kibice Cracovii ..spuscic wpierdol żubrowi....
Sromotny wpierdol gospodarzy 1-0 po bramce debiutanckiej Rozgi... nie napisze Wam w ktorej minucie zebyscie ogladali w spokoju 😆
[/quote]
Autobus jedzie nie pociąg
Przeca zapisy byly na pociag... co tory rozebrali za Warszawa bo sie bali najazdu wielbicieli ducha puszczy ?
Bo szyby były zle
Skład jak w Kielcach za wyjątkiem absencji Glika na rzecz Hoskonena . Glika brak na ławce . Pewnie kolejny uraz .
Może się poczuł poniżony...
- Edytowany
[table]
[row]
[header][img]https://assets.b365api.com/images/team/s/7691.png[/img] Jagiellonia Bialystok[/header]
[header][/header]
[header][img]https://assets.b365api.com/images/team/s/4901.png[/img] Cracovia Krakow[/header]
[/row]
[row]
[col-r]24.8[/col-r]
[col-c]Średni wiek[/col-c]
[col]24.8[/col]
[/row]
[row]
[col-r]2[/col-r]
[col-c]Zawodnicy reprezentacji narodowej[/col-c]
[col]6[/col]
[/row]
[row]
[col-r]6[/col-r]
[col-c]Zawodnicy młodzieżowej reprezentacji[/col-c]
[col]4[/col]
[/row]
[row]
[col-r]14[/col-r]
[col-c]Obcokrajowcy[/col-c]
[col]13[/col]
[/row][/table]
- Edytowany
Imaz ,Pululu i Hansen zaczynają na ławie.Pożegnanie Ligi Mistrzów /trzy tysiące kilometrów/ za kołem podbiegunowym potrafi zmęczyć każdego.😁 Będą truchtać cały mecz bo muszą sie oszczędzać na Ajax,nasi doskok zaraz po stracie i możemy wracać na czele tabeli ..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)