Ja już nie mam tego problemu 😉
-
-
{3} Cracovia - Widzew Łódź, poniedziałek 5 sierpnia, 19:00
Ja też bo jestem prywaciorzem😀
Pierdole, nie jadę. Zaczynam urlop od Wtorku, rano....
A miał być wyjazd w Niedzielę, po Kościółku, na spoko, bez korków i TIR-ów.
Ech....., to PASIASTE ŻYCIE...
Patrząc na nasze ostatnie bezpośrednie mecze, jedno jest pewne.... będą w tym meczu minimum 2 bramki, oby 2:0 dla nas 😎
Ostatnio remisy albo smary ale nie pojutrze bo mamy autostradę na pudło ekstraklasy a przy odrobinie szczęścia i wysokiej wygranej LIDER😁także mobilizacja w szatni i golimy frajerów
6000 pękło (bez VIP, skybox i gości) , obstawiam 11 000, co na poniedziałek jest dobrą liczbą kibiców.
Myślę, że powinniśmy popracować nad podniesieniem współczynnika farta w porównaniu do Piasta i Rakowa. Liczę na 1 strzał celny i gol oraz zwycięstwo 1:0. Wtedy mając 4 celne strzały w 3 meczach będziemy mieć 7 punktów.
Na tą chwilę 6300 biletów
O kibiców się nie boję, niech piłkarze w końcu coś pokopią do przodu.
Kibice gości dostali ponoć 1025 biletów... kiedy ostatni raz tyle ktoś dostał ??
Ważne ,że kibicowsko będzie extra, dajmy z siebie wszytko to nawet nie za skomlą..
[quote]#post1634541 Ważne ,że kibicowsko będzie extra, dajmy z siebie wszytko to nawet nie za skomlą..[/quote]
W takim układzie D już powinno być wyprzedane a tam ponad połowa biletów została
[quote]#post1634538 Kibice gości dostali ponoć 1025 biletów... kiedy ostatni raz tyle ktoś dostał ?? [/quote]
Chyba Arka na otwarcie stadionu
Korona i Górnik chyba w przeszłości dostawali tyle.
Caly dzień klikam w licznik i jestem załamany frekwencją na sektorach f i g.
Super że ich tyle będzie.To będzie mobilizacja na innych sektor bo wiadomo że D da z siebie wszystko jak zwykle .Szykuje się super meczycho auuu
Ogólnie marnie ludzi chodzi na mecze, a tylu nowych poznaje co mówią że są za Cracovią, gdzie tkwi przyczyna?
Napewno jest poprawa z frekwencja z ostatnich lat bo 10 koła plus rzadko bywało ,2 może trzy mecze w sezonie a teraz zaczyna być standardem.Zawsze może być lepiej ale ja osobiście widzę poprawę , piłkarze żeby punktowali jak punktują w lepszym stylu i będzie pięknie
Chyba od śmierci JF frekwencja poszła w górę.
- Edytowany
duży wzrost na liczniku, ale to przez to, że bufor wleciał praktycznie na całe A1 i 3/4 A2...
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/image-png-90096953.png[/img]
jeszcze informacja ze strony klubowej:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/image-png-84745551.png[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)