Swoją drogą, gdyby nie te dwie akcje Jareckiej, a zwłaszcza ta 4 sekundy przed końcem, to można byłoby mówić o niesamowitym skandalu. Ja się nawet nie dziwię, że nie cofnęli akcji do pół minuty wcześniej, ale do takiego błędu na tablicy wyników po prostu NIE WOLNO dopuścić! Wyznam, że gdy zobaczyłem ten wynik te 4 sekundy przed, pomyślałem "przegwizdane"...
A tak jeszcze, żeby nie było tak idealnie, to myślę, że gdyby Jarecka po wspaniałym doprowadzeniu do remisu z Francuzkami była ciut spokojniejsza, to kto wie... No, ale potem musiała już ryzykować. Niemniej, to co zrobił w walce o brązowy medal to niewiarygodne.
-
-
Igrzyska Olimpijskie Paryż 2024
Z Chinkami za to wspaniale wyszła na prowadzenie by na na cztery sekundy przed końcem przegrywać☺️
Gdybają wszyscy , a teraz najbardziej Francuzki i Chinki 😀
- Edytowany
Cholera, zawsze jak zdobywamy medal to nie oglądam akurat transmisji.
Brawo Polska, porywający pojedynek.
a @Diabel#8393 widział ile osób, w tym dziennikarzy sportowych podpisało apel w obronie Babiarza?
No Darek Szpakowski nie podpisał.
- Edytowany
No widzę, i git. Ja mu wcale źle nie życzę a ten rwetes po jego słowach uważam za totalne zidiocenie ( albo cyniczną manipulacje, albo jakieś rozgrywki, ale ciągnąc tym tropem wchodzimy w politykę więc może lepiej nie) , a odsunięcie za skandaliczne, nawet jeśli uważam (czemu, napisałem wcześniej) jego wypowiedź za durną i niepotrzebną.
komunizm jest w Polsce prawnie zakazany. jego propagowanie też. to chyba wyczerpuje temat. czekam na dzień gdy neo marksizm też zostanie wpisany na tą listę. powsadzać to wszystko do więzienia i odzyskać świat z rąk lewactwa. jeżeli kogoś dziwi, że lewacy biją w chrześcijan a nie w innych to nie rozumie czym jest idea marksizmu. lewactwo ale też inżynierowie są tylko narzędziem, które marksiści bez wahania porzucą gdy przyjdzie czas. to już było grane w historii wiele razy. tylko niestety dla zmanipulowanych pustymi hasłami w pewnym momencie okaże się, że jedna z tych owieczek była wilkiem i zostanie pożarta. ale marksiści umyją ręcę i znajdą sobie nowy porządek do obalenia. pytanie czy z Islamem pójdzie równie łatwo?
[quote]#post1633527 komunizm jest w Polsce prawnie zakazany. jego propagowanie też. to chyba wyczerpuje temat. czekam na dzień gdy neo marksizm też zostanie wpisany na tą listę. powsadzać to wszystko do więzienia i odzyskać świat z rąk lewactwa. jeżeli kogoś dziwi, że lewacy biją w chrześcijan a nie w innych to nie rozumie czym jest idea marksizmu. lewactwo ale też inżynierowie są tylko narzędziem, które marksiści bez wahania porzucą gdy przyjdzie czas. to już było grane w historii wiele razy. tylko niestety dla zmanipulowanych pustymi hasłami w pewnym momencie okaże się, że jedna z tych owieczek była wilkiem i zostanie pożarta. ale marksiści umyją ręcę i znajdą sobie nowy porządek do obalenia. pytanie czy z Islamem pójdzie równie łatwo?
[/quote]
Nic dodać nic ująć! Szacun! 👏 👏 👏
Mam takie pytanie, bo zupełnie nie siedzę w temacie, czy New Balance to jest marka dedykowana dla pigmentopozytywnych, bo jak oglądam ich reklamę, no to czuję się jak mieszkaniec Kongo albo innego Burundi.
Dla białasów nie robi się już reklam?
smiało możewsz pomykalc w NB, niezle buty. w miedzyczasie, jest finał w strzselectwie 3 postawy
https://olympics.com/en/paris-2024/results/shooting/50m-rifle-3-positions-men/qual000100--
A ta nasza Szeremeta nie będzie się napierdalać z tym.chujkiem co za babę na tych spierdoigrzyskach występuje w boksie?
Siatkarze z kolpotami... pewnie daltego ze duzo pigmentowcow w skladzie Brazyliii... a nie...czekaj ... jest jeden i u nas w skladzie hebanowy... ciekawe czy komus przeszkadza i w oczy kole czy jak punkt zdobywa to wszyscy klaskaja... a moze klaskaja ale sie nie ciesza?
dla mnie Leon to trochę na siłę, jeśli chodzi o siatkówkę to naprawdę jest sporo zdolnych chłopaków na jego miejsce
czuje się Polakiem. nie jest prawdziwym Polakiem jak inni Murzyni ale uznaję go warunkowo. siatkówki i innych sportów w którym jest za dużo punktów w jednym meczu - nie oglądam
Nie jestem fanem jego obecności w reprezentacji od początku. Jest Kubańczykiem, nie gra w swojej reprezentacji bo podobno nie może od chwili wyjazdu i gry w klubie poza granicami swojego kraju. Jeśli zdobędą złoto to przymknę na to oko 😉
Wilfredo Leon dwoma asami kończy bój z Brazylią, tak, że ten...
Uuuuu heban robi zwycięstwo w siatce.... u niektórychna pewno mieszane uczucia...nie wiedzą czy się cieszyć czy co robić... jak to znosicie??? 😆 😆
Cieszymy się, jak spie.... coś to będziemy nap....ć 😋
[quote]#post1633551 Siatkarze z kolpotami... pewnie daltego ze duzo pigmentowcow w skladzie Brazyliii... a nie...czekaj ... jest jeden i u nas w skladzie hebanowy... ciekawe czy komus przeszkadza i w oczy kole czy jak punkt zdobywa to wszyscy klaskaja... a moze klaskaja ale sie nie ciesza? [/quote]
ale to głupie co piszesz, murzyni i mulaci stanowią znaczący procent populacji Brazylii. Komu miałoby przeszkadzać, że tam grają?
Kruszon, chcesz być kontrowersyjny ale nie wychodzi Ci to.
Leon swoją grą na boisku broni się doskonale.
Gdybyś jeszcze ruszył mózgiem i dowiedział się o tym jaką postawę w stosunku do swojej nowej Ojczyzny Polski reprezentuje, to byś przestał może pisać takie kocopoły.
A tera idź sobie zbija kotleta i nie zapraszam do dyskusji.
Dzisiejszy wyścig wioślarski kobiet sponsorowały słówka "świadomość" oraz "marzenia".😉
Ciekawe czy Brazylia się ślizgie do ćwierćfinału
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)