Krzycza o rownouprawnienie, gender pay gap, to ich teraz beda chlopy lac po twarzy zamiast calowac w reke
-
-
Igrzyska Olimpijskie Paryż 2024
nie no to jest nierozwiązywalny problem, nasza legenda la Stanislawa Walasiewiczowna to najlepszy przyklad. Problem nie dotyczy tylko plci, vide przekrety w rozgrywkach juniorskich (falszywe odmladzajace papiery), kategorie wagowe (zbijanie wagi tylko do oficjalnego pomiaru), w szacach chocby sztuczne zbijanie rankingow w celu wygrywania nagrod w slabszych kategoriach itp. Z jednej strony rozgrywki kobiet spoko, z 2 strony wzelkie kategorie beda powodowac problemy.
[quote]#post1633376 I fajnie... do garów a nie po jakis matach się pelętać...[/quote]
Jak to miał być żart to bardzo Ci nie wyszedł nawet zaniżając mocno standardy
A jak nie - to nie mam słów…
https://sportowefakty.wp.pl/igrzyska-olimpijskie/1136856/rozpacz-polki-i-glucha-cisza-dramatyczne-sceny-na-igrzyskach?FGg=g5sHBcgM1QQN0cWAVwLRQ9RBlZWVHRRSxcAE1QHDlFRXRcWUgYSBAVBBQdCA1ZKVQRHVQwVUwYXXgJFXgMWVgBAAQ9CXwxGBgZJVgNGVgBEXwNKUQ8FVBdfRUEaClAAE1QeFxdJVgJBVQZGVQdFGg
mozesz nie cytowac tego frustrata, z szacunku do opcji ignor?
- Edytowany
Coco Gauff odpadła. Iga Świątek ma autostradę do złota
Paulini też odpadla
[quote]#post1633437 [quote]#post1633376 I fajnie... do garów a nie po jakis matach się pelętać...[/quote]
Jak to miał być żart to bardzo Ci nie wyszedł nawet zaniżając mocno standardy
A jak nie - to nie mam słów…
https://sportowefakty.wp.pl/igrzyska-olimpijskie/1136856/rozpacz-polki-i-glucha-cisza-dramatyczne-sceny-na-igrzyskach?FGg=g5sHBcgM1QQN0cWAVwLRQ9RBlZWVHRRSxcAE1QHDlFRXRcWUgYSBAVBBQdCA1ZKVQRHVQwVUwYXXgJFXgMWVgBAAQ9CXwxGBgZJVgNGVgBEXwNKUQ8FVBdfRUEaClAAE1QeFxdJVgJBVQZGVQdFGg[/quote]
zlewozmywak by jej tego nie zrobil i nie miala by powodu plakac z rozpaczy....
p.s napisalem tego posta bo 90% jest o byle gownie roztrzasanym juz x dzien a o wynikach i tym co sie dzieje na obiektach nikt nic... jakby to bylo najwazniejsze a nie wyniki sportowe...
[quote]#post1633280 Fani dyskusji politycznych - załóżcie sobie nowy temat. Wiem, że bojkotujecie i nie wiecie co się dzieje, ale są tacy co oglądają i chcą pogadać o sporcie.[/quote]
Nik tu nie pisze czegoś dlatego, że jest ponoć "fanem dyskusji politycznych" - i tak naprawdę to wcale nie jest mowa o polityce. Nie chodzi o PO, PiS, Hołownię czy Konfederację, czy to o politykę polską czy unijną. To naprawdę nie nasza wina, że jednym z głównych tematów okołoigrzyskowych ([b] bo temu poświęcony jest wątek[/b]) odpowiedni dyrektor w sposób nieodpowiedzialny i skandaliczny wykluczył komentatora - jak właśnie czytamy tu i ówdzie, to właśnie było z przyczyn politycznych, a de facto zacytowanie słów Lennona było pretekstem. Bronią Babiarza wybitni sportowcy - Majewski, Święty, Kaczmarek, Plawgo, Pyrek... [b]Jest to jak najbardziej na temat tego wątku. [/b]
A poza tym dziwnie brzmią słowa "Wiem, że bojkotujecie" - skąd wiesz? Znasz ich personalnie? Wszystkich? Wielu, którzy pisze o sprawie Babiarza, pisze też o wynikach sportowych. I niewątpliwie oglądają... "ale są tacy co oglądają i chcą pogadać o sporcie." - a ktoś im broni? W tym wątku pisze się i o tym i o tym, wszystko związane z olimpiadą i to naturalne.
Alez meczycho szpadzistek... dogrywka...I brązowy medal!!!!!!!!! Aleksandra Jarecka... brak słów.. cos pieknego co zrobila!!!!!
Jarecka niesamowita cóż więcej dodać
Kurde pierwszy raz szpadę oglądałem, mega emocje. Super mecz! Brawo
Brawo Brawo Szpadzistki! Ależ wytrzymała psychicznie Jarecka - a tu jeden forumowicz już mi pisał ze po medalu (i to jeszcze wcześniej nawet ;) )
Teraz kciuki za Igę :)
Działo się , emocjonujące okoliczności !! Mamy drugi medal - super!!
Jaka to była walka! Dawniej przeszłaby do historii sportu i pisaliby o niej w książkach. Trafienie na 31-31 w stylu Atosa!
- Edytowany
Dla takich chwil nigdy nie przestanę kochać Igrzusk Olimpijskich .
A z tą Paolini dobra wiadomość bo wczoraj wyglądała na aż za mocno podładowaną energią przypomniala mi Aranxe Sanchez Vicario której nigdy nie lubiłem 😀
Chinka z Igą robi niezły teatrzyk na korcie.
No i koniec teatrzyku Iga w ćwierćfinale :)
Renata Knapik-Miazga i Aleksandra Jarecka...Obie mają znakomitego trenera w osobie Radosława Zawrotniaka, srebrnego medalisty w szpadzie z Pekinu (2008). On na co dzień szlifuje ich formę w klubie i ten wynik to w dużej mierze jego zasługa. Toczył walkę z Polskim Związkiem Szermierczym, by Jarecka była zakwalifikowana do drużynowej trójki, a nie jako rezerwowa, ale i tak to ona wychodziła na planszę.
Teraz odniosły życiowy sukces.
- Edytowany
po dobrych wystepach Pań weszli do gry Panowie koszykarze i przegrali jak ostatni frajerzy
a na koniec dnia Julia Szeremeta udanie rozpoczyna turniej bokserski :)
Trójka koszykarzy bez komemtarza, natomiast Julia Szeremeta w boksie jest w stanie sprawić sensacje.
[quote]#post1633508 Trójka koszykarzy bez komemtarza, natomiast Julia Szeremeta w boksie jest w stanie sprawić sensacje. [/quote]
Pierwsza runda rewelacja, ale potem bardziej chaos
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)