Rozpoczynam temat bo rozgrywki na igrzyskach już trwają. Oglądam właśnie rugby 7 osobowe. Jaki to ciekawy i widowiskowy sport. Trwają ćwierćfinały mężczyzn. Eurosport 2. Fidżi faworyci wygrali z Irlandią choć Irlandczycy się postawili i prowadzili wyraźnie. Został jeszcze ostatni ćwierćfinał Australia-USA.
-
-
Igrzyska Olimpijskie Paryż 2024
- Edytowany
Na ulicach też trwają już rozgrywki. Argentyńskim piłkarzom zwinęli z szatni zegarki i biżuterię, a australijskim kolarzom sprzęt z samochodu. Igrzyska dopiero się zaczynają, ciekawe kto ich przebije.
To jakaś popularna dyscyplina w tym kraju. Podczas tegorocznego Tour de France jednej z ekip też zwinęli rowery.
[quote]#post1632625 Na ulicach też trwają już rozgrywki. Argentyńskim piłkarzom zwinęli z szatni zegarki i biżuterię, a australijskim kolarzom sprzęt z samochodu. Igrzyska dopiero się zaczynają, ciekawe kto ich przebije.[/quote]
[quote]#post1632631 To jakaś popularna dyscyplina w tym kraju. Podczas tegorocznego Tour de France jednej z ekip też zwinęli rowery.[/quote]
Poczekajcie aż wystartuje boks, zapasy oraz rzuty młotem i oszczepem.
A jak dobrze pójdzie, to te "drugie igrzyska" może i nawet osobną ceremonię zapalenia znicza będą mieć :)
Bez kitu, włączyłem teraz imprezke otwarciową.
Nie na stadionie, chyba nigdy tak nie było. Super pomysł barkami dla reprezentacji. Ogólnie by Sekwana była w centrum. Chapeau bas
Też oglądam i zastanawiam się czy jest to ceremonia otwarcia czy parada równości...
[quote]#post1632714 Bez kitu, włączyłem teraz imprezke otwarciową.
Nie na stadionie, chyba nigdy tak nie było. Super pomysł barkami dla reprezentacji. Ogólnie by Sekwana była w centrum. Chapeau bas
[/quote]
Myślę zupełnie odwrotnie, pomysł z barkami bez sensu, dla sportowca runda wokół stadionu to jest to na co się czeka.
Tańczące klauny i jakieś Lgbt dziwaki to kolejny przykład upadku
Lewactwo trafiłem później.
No i nie doczekałem zapalenia znicza olimpijskiego, zasnąłem na tym koniu co tak biegł(pływał) przez pół godziny.
Murzyny dziś kogo okradły albo zgwałciły? Bo to już pierwszy dzień przecież
Coraz więcej dyscyplin rozgrywane jest w mikstach.
Ta rywalizacja kobiet z mężczyznami to jest zabijanie sportu.
Jeszcze się IO na dobre nie rozpoczęły, a już widać, że zostały ukradzione przez tęczową bandę.
- Edytowany
Sport przegrał z lewacką ideologią. Nawet niebo płakało 😥
Czekamy na zapasy w mikstach i na transów w boksie kobiet.
Szkoda czasu na oglądanie lewackich ideologii i nie poszanowania żadnych wartości . Igrzyska tęczowej Afryki , otwarcie to kpina zresztą jak warunki zakwaterowania , łóżka z kartonu , robaki i wszechobecne złodziejstwo . Ze święta sportu robią polityczne gówno
Coś w tym co piszecie jest . Patrzę a pływak islandzki sobie płynie i nie było by to nic nadzwyczajnego, gdyby nie to że miał pomalowane paznokcie.
U nóg też?
Na Polsacie Sport już są reklamy sponsorowane przez ministerstwo sportu (czyli z naszych ciężko zarobionych pieniędzy), że kobieta w sporcie jest równa mężczyźnie i powinna tyle samo zarabiać...
[quote]#post1632760 Na Polsacie Sport już są reklamy sponsorowane przez ministerstwo sportu (czyli z naszych ciężko zarobionych pieniędzy), że kobieta w sporcie jest równa mężczyźnie i powinna tyle samo zarabiać...[/quote]W obecnej reżimowej też
- Edytowany
[quote]#post1632759 U nóg też?[/quote]
Tego nie wiem .
Czyli jednak są tacy których to kręci.
Widać że to święto sportu, wszyscy tutaj piszący zajawieni jak dzieci i radośni.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)