Cennik karnetów i biletów już jest
Trzeba kupować, bo w hokeju drużyna jest już prawie skompletowana
https://cracovia-hokej.pl/aktualnosci/comarch-cracovia/cennik-karnetow-i-biletow-w-sezonie-2024-25/
-
-
Karnety i bilety - sezon 2024/2025
Fajnie że jest zniżka na karnet hokejowy jak ktoś ma karnet na piłkę.
Szkoda, że nie zrobili jakiegoś biletu rodzinnego pod ten sektor rodzinny. 😉
49 dni później
Dziś kupiłem swój i póki co sprzedanych jest ciut ponad 200 karnetów.
Jak to wyglądało w tamtym roku?
Chociaż zapewne nie dam rady być na ponad połowie meczów w sezonie zasadniczym, to z chęcią nabędę karnet w ramach wsparcia sekcji i kredytu zaufania do nowego kierownictwa. Zachęcam do analogicznej postawy :)
4 dni później
- Edytowany
Na ten moment sprzedanych 230 karnetów😉
9 dni później
Karnetu nie kupuję ale będę się starał wszystkie piątkowe mecze zaliczać i większość niedzielnych....
Z drugiej strony z Wieliczki mam pociąg pod same lodowisko 😂
- Edytowany
Aktualizacja 265 karnety sprzedane.
Strasznie słabo.
Słabo?? Wzrost na poziomie 25% podobno.
18 dni później
Na dziś sprzedano 323 karnety.
[quote]#post1641355 Na dziś sprzedano 323 karnety.[/quote]
Karnety czy bilety???
Przecież napisałem, że karnety.
Panowie jak kupić bilety na hokej ? Da się on line ? Potrzebuję dla siebie i syna. Obaj mamy karty kibica te piłkarskie. Da się to jakoś ogarnąć ? Stary jestem i niekumaty w tych technolgyach 😂
jasne, latwo mozna kupic tutaj -> https://bilety.cracovia.pl/
15 dni później
- Edytowany
Mecz z Lechem za 3 tygodnie, a dziś poszło 300 biletów, idziemy w sold out.
Zagramy w Tauron Arenie!
Siemka, pytanie może nietypowe, więc proszę się śmiać.Od niedawna zacząłem chodzić na Cracovię z synem. Zajawił się dzięki wizycie piłkarzy w jego szkole. Do tej pory chodziliśmy na rodzinny, ale chcemy pójść na B, żeby nie siedzieć za bramka i poczuć trochę bardziej atmosferę sektora dopingującego.
Pytanie: jakie zasady panują na B jak chodzi o miejsca? Każdy siada jak chce czy jednak ludzie trzymają się miejsca na bilecie?
Przede wszystkim nikt nie siada bo tam się stoi :) Polecałbym bardziej A bo jest luźniej i można siąść.
Miejsc się raczej przestrzega.
[quote]#post1644946 Siemka, pytanie może nietypowe, więc proszę się śmiać.Od niedawna zacząłem chodzić na Cracovię z synem. Zajawił się dzięki wizycie piłkarzy w jego szkole. Do tej pory chodziliśmy na rodzinny, ale chcemy pójść na B, żeby nie siedzieć za bramka i poczuć trochę bardziej atmosferę sektora dopingującego.
Pytanie: jakie zasady panują na B jak chodzi o miejsca? Każdy siada jak chce czy jednak ludzie trzymają się miejsca na bilecie? [/quote]
Zacytuję Gandalfa z Władcy Pierścieni - "nic nie dzieje się bez powodu" :) A skoro tak i skoro napisało Ci się w dziale hokej, to potraktuj to proszę jako sygnał od Twojej podświadomości i przeznaczenie i w niedzielę przyjdźcie na hokej :) Może faktycznie coś w tym jest i okaże Ci się po latach, ze to był "pierwszy dzień reszty Twojego życia" :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)