[quote]#post1620528 Oglądam powtórkę a tam po bramce Rakoczego bije brawo na stojąco miszalski ale się nie cieszy.[/quote],
niedowidzi,
myślał, że to nie Rakoczy, a Rakovican pakuje do naszej bramki.😉
-
-
33 kolejka Cracovia-Raków, niedziela 19.05.2024, godz. 12:30
Świetny Hrosso, Glik i Kalman. Bardzo dobry Makuch i Jaroszyński niezły Rakoczy.
taa ,,,,,,,,,,śwetna taktyka "obrona Częstochowy" i koppnij i biegnij" no cud że się udało, ale jakby nie to co by było
[quote]#post1620574 Hm.. mecz trAgiczny w naszym wykonaniu brak taktyki, szczęśliwie wygrany to dobrze, ale na przyszłość to nie wystarczy[/quote]
Posłuchaj chłopie konferencji prasowej po spotkaniu to może coś zrozumiesz z tego meczu.
[quote]#post1620589 [quote]#post1620574 Hm.. mecz trAgiczny w naszym wykonaniu brak taktyki, szczęśliwie wygrany to dobrze, ale na przyszłość to nie wystarczy[/quote]
Posłuchaj chłopie konferencji prasowej po spotkaniu to może coś zrozumiesz z tego meczu.[/quote]
nie bedę słuchał bo ja byłęm na stadionie
Ja też byłem. Nie można było zagrać z nimi inaczej bo dostalibyśmy oklep i co wtedy co? Zrozumcie to!
[quote]#post1620581 [quote]#post1620579 [quote]#post1620574 Hm.. mecz trAgiczny w naszym wykonaniu brak taktyki, szczęśliwie wygrany to dobrze, ale na przyszłość to nie wystarczy[/quote]
Idze idze bajoku[/quote]
A co uważasz że nasi byli lepsi?
[/quote]
Dokładnie. Byli lepsi o te dwie bramki które strzelili.
[quote]#post1620588 taa ,,,,,,,,,,śwetna taktyka "obrona Częstochowy" i koppnij i biegnij" no cud że się udało, ale jakby nie to co by było[/quote]
Idź pierdolni.j sobie drinka
[quote]#post1620588 taa ,,,,,,,,,,śwetna taktyka "obrona Częstochowy" i koppnij i biegnij" no cud że się udało, ale jakby nie to co by było[/quote]
Przypierdol się do taktyki jeszcze z 3 innych kont..... taktyka była zwycięska więc dobra!
Ja tylko przypomnę, że graliśmy z Mistrzem Polski. Naprawdę oczekiwaliście na otwartą i piękną grę?
Taktyka idealnie skrojona pod przeciwnika.
[quote]#post1620591 [quote]#post1620589 [quote]#post1620574 Hm.. mecz trAgiczny w naszym wykonaniu brak taktyki, szczęśliwie wygrany to dobrze, ale na przyszłość to nie wystarczy[/quote]
Posłuchaj chłopie konferencji prasowej po spotkaniu to może coś zrozumiesz z tego meczu.[/quote]
nie bedę słuchał bo ja byłęm na stadionie[/quote]
Przeloguj się jeszcze 3 razy.
[quote]#post1620591 [quote]#post1620589 [quote]#post1620574 Hm.. mecz trAgiczny w naszym wykonaniu brak taktyki, szczęśliwie wygrany to dobrze, ale na przyszłość to nie wystarczy[/quote]
No i znów zapomniałeś się przelogować cyrkowcu.
[quote]#post1620528 Oglądam powtórkę a tam po bramce Rakoczego bije brawo na stojąco miszalski ale się nie cieszy.[/quote]
Pewnie się chłop zastanawia czy się nie przerzucić na Pasy. Ile można chodzić na I ligę albo niżej.
[quote]#post1620402 ... A co my mamy w zamian, trenera bez kompetencji i kosmopolityczne panienki dumające nad dalszym przebiegiem kariery....[/quote]
Mocno niesprawiedliwe, zwłaszcza w odniesieniu do trenera. Nasz trener bez kompetencji wziął panienki za... no właśnie, za co i uratował E-klasę, a kogo może nam przeciwstawić Ruch? Wściekłych kibiców? Jak to czytam, to chyba mogę się zgodzić, że tylko kibiców Ruch ma lepszych od naszych. Przynajmniej od niektórych żydowskich płaczek.
[quote]#post1620603 [quote]#post1620591 [quote]#post1620589 [quote]#post1620574 Hm.. mecz trAgiczny w naszym wykonaniu brak taktyki, szczęśliwie wygrany to dobrze, ale na przyszłość to nie wystarczy[/quote]
No i znów zapomniałeś się przelogować cyrkowcu.[/quote]
Hm nie wiem do kogo piszesz, ale ja nie byłem na stadionie ogládalem na tv i tak uważam
[quote]#post1620610 [quote]#post1620402 ... A co my mamy w zamian, trenera bez kompetencji i kosmopolityczne panienki dumające nad dalszym przebiegiem kariery....[/quote]
Mocno niesprawiedliwe, zwłaszcza w odniesieniu do trenera. Nasz trener bez kompetencji wziął panienki za... no właśnie, za co i uratował E-klasę, a kogo może nam przeciwstawić Ruch? Wściekłych kibiców? Jak to czytam, to chyba mogę się zgodzić, że tylko kibiców Ruch ma lepszych od naszych. Przynajmniej od niektórych żydowskich płaczek.[/quote]
Coś mi się wydaję że gdyby nie ten trener bez kompetencji to przy panu Jacku co jest trenerem z kompetencjami to bylibyśmy zdegradowani.
Czelman i docent chyba coś pierdolicie od rzeczy.
A już bardziej merytorycznie to Atletico Madryt wygrało la liga i o mało co finał LM mając podobne proporcje w posiadaniu i raczej tam nikt nie płakał z tego powodu.
Może se wymyślcie jakąś grę gdzie wygrywa ten co ma większe posiadanie, spełnicie marzenia.
@maciek72#152
Nasłuchali się głardioli z Barcelony o posiadaniu i kocopoły wstawiają
[quote]#post1620611 [quote]#post1620603 [quote]#post1620591 [quote]#post1620589 [quote]#post1620574 Hm.. mecz trAgiczny w naszym wykonaniu brak taktyki, szczęśliwie wygrany to dobrze, ale na przyszłość to nie wystarczy[/quote]
No i znów zapomniałeś się przelogować cyrkowcu.[/quote]
Hm nie wiem do kogo piszesz, ale ja nie byłem na stadionie ogládalem na tv i tak uważam
[/quote]
To może już zostań przed tym telewizorem.
[quote]#post1620581 [quote]#post1620579 [quote]#post1620574 Hm.. mecz trAgiczny w naszym wykonaniu brak taktyki, szczęśliwie wygrany to dobrze, ale na przyszłość to nie wystarczy[/quote]
Idze idze bajoku[/quote]
A co uważasz że nasi byli lepsi?
[/quote]
Tak o 2 bramki
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)