Kibica nie trzeba, ale stadion zapełniają oglądacze kopanej.
-
-
33 kolejka Cracovia-Raków, niedziela 19.05.2024, godz. 12:30
Nasza piłka jest najlepsza, bo nasza ☝️
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-05/screenshot-20240518-111038-samsung-internet-jpg-95931893.jpg[/img]
Byłem pewien, że o 11.10 przekroczymy 10k (brakowało 24 bilety), a tu info, że sprzedaż dzisiejsza to -242 wejściówki i cofamy licznik do 9411...
No licznik coś wariuje bo było 9966 a po aktualizacji -242 jest 9411 . Nie umieju w matematyke chyba
Dodali ostatni sektor D4.
Jak w ogóle z biletami zakupionymi przez Tyszan? jest lista czy przyjezdzają i kupują na własną ręke
Czyli przez dodanie dodatkowego sektora do sprzedaży spada liczba sprzedanych biletów? Zajebista ta aplikacja.
Albo uznali, że część z tych biletów kupili źli ludzie i lepiej, żeby ich w razie czego nie liczyć.
[quote]#post1620078 Czyli przez dodanie dodatkowego sektora do sprzedaży spada liczba sprzedanych biletów? Zajebista ta aplikacja.[/quote]
Sektor był oznaczony jako prawie wyprzedany (D4) , jednak była to tylko "wirtualna rezerwacja" uwzględniana w liczniku. W momencie "uwolnienia" tego sektora zmniejszyła się liczba na liczniku.
No i ciul całą zabawę strzelił. Bez sensu są jakieś wirtualne rezerwacje, zwłaszcza dla gości. Liczone powinny być tylko bilety sprzedane dla nas, i potem dodane z bramek VIP liczby. Goście to goście i guzik nas obchodzi ich frekwencja.
Dziś musi być 11000 żeby jutro był komplet...
Czy będzie full czy nie dla mnie ma drugorzędne znaczenie.
Idziemy bardzo do przodu.
Sektor I już wysprzedany. Dzień przrd meczem, pięknie.
Jak by ktoś chciał to zwolniłem jedno miejsce na I3 😉
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-05/screenshot-20240518-151014-samsung-internet-jpg-64816232.jpg[/img]
Bariera 10k złamana. Idziemy dalej!
[quote]#post1620103 Sektor I już wysprzedany. Dzień przrd meczem, pięknie.[/quote]
Rodzinny już cały niedostępny, nawet w narożniku w 100% wyprzedany, czy to raczej sprzedaż w necie zablokowana?
Niemożliwe, żeby całość zeszła jeszcze w piątek.
Nie chadzam na rodzinny, nie znam się ;)
Od kilku kolejek mają max. Są oczywiście klubowe wycieczki
Pi razy drzi 4300 zostało, a ja wciąż krzyczę @axe#104 mało mało mało
[quote]#post1620139 Pi razy drzi 4300 zostało, a ja wciąż krzyczę @axe#104 mało mało mało[/quote]
Max 3500
Dolicz jeszcze sektor J
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)