Cała pierwsza szóstka z największym przebiegiem w meczu to
zawodnicy Warty ! Tak się walczy , a my co ???????????
-
-
29 kolejka ekstraklasy 2023/2024
Ewentualnie tak się odpuszcza - Stal Mielec
A może ktoś nie dostanie licencji???
[quote]#post1615521 A może ktoś nie dostanie licencji???[/quote]
Taaaaaaaak, a może Puszczy odmówić grania u nas? (Żart)
[quote]#post1615528 [quote]#post1615521 A może ktoś nie dostanie licencji???[/quote]
Taaaaaaaak, a może Puszczy odmówić grania u nas? (Żart)[/quote]
Nawet tak nie pisz bo psy odwiedzające forum podłapią to i będą pierdolić, że kibice Cracovii po złości wypierdolą Puszczę byle się tylko utrzymać
Popatrzyłem sobie jeszcze raz na gole Warty z Mielcem... co za nieudolne aktorsko sprzedawczyki.
[quote]#post1615596 Popatrzyłem sobie jeszcze raz na gole Warty z Mielcem... co za nieudolne aktorsko sprzedawczyki.[/quote]
Ten gość z numerem 3 na koszulce przy 5 golu. Kurwa, to jest kryminał.
5y to już pikuś ale co Mielec "od...alał" jak obcokrajowcy(hehe) 2x wyrównali aby już prawdziwe jaja.
W 2-ej połowie szybko 4-2 załatwili aby szans "głupkom" nie dać.
[quote]#post1615596 Popatrzyłem sobie jeszcze raz na gole Warty z Mielcem... co za nieudolne aktorsko sprzedawczyki.[/quote]
Kto stal za tym przekretem? Sedzia raczkowski? Cybermarian? Warta Poznań co ledwo wiaze koniec z końcem? Ja mysle ze cala liga sie zrzucila do koperty bo nienawidzi Cracovii...
Sami sobie jesteśmy winni bez dwóch zdań.
Nie zmienia to faktu, że Mielec jest moim pierwszym kandydatem do spadku w przyszłym sezonie za tak ordynarne danie dupska Koronie i Warcie.
Przykro mi, Bóg wybacza, Cracovia nigdy !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)