Mało !!!!
-
-
kolejka nr 29, Cracovia - Puszcza, niedziela 21-04-2024 godz. 12.30
Było zrobić hasło na necz"kto nie idzie ten za wisła "
Sytuacja na obecną chwilę zliczona z systemu bilety.cracovia.pl na podstawie pozostałych miejsc:
Założenia:
1. Wszyscy karnetowicze przyjdą
2. Liczymy tylko miejsca, na które mamy wpływ (czyli ok. 12 500. Nie wiem ile dokładnie miejsc odejmuje przestrzeń na scenę na rodzinnym, przyjąłem z wyliczeń 411 miejsc i o tyle obniżyłem Sumę miejsc na "I")
3. Nie liczę sektora C, VIP, Sky-Boxów, Prasy i Gości, bo tych danych nigdzie nie znajdę.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-04/image-png-04296439.png[/img]
Liczba dość szybko rośnie. Do wieczora powinno przekroczyć 60%. Zakładając, że ostatnio (wg infografiki na FB MKS) 30% osób kupiło bilet w dniu meczu, zakładam, że 11k pęknie (wliczając już gości, sky-boxy, prasę, vip, C. Typuję miedzy 11, a 12 K ;)
- Edytowany
Ile by nas nie było musimy dać dopingiem z się siebie wszytko. Nie tyle dla piłkarzy ale dla naszej Ukochanej Cracovii.
Jakby piłkarze w połowie jak my żyli każdym meczem. To rok rok bylibyśmy mistrzem Polski.
Ma ktoś stan na 21?
Mam, promil z hakiem.
[quote]#post1614919 Ma ktoś stan na 21?[/quote]
https://twitter.com/LicznikCracovia/status/1781757855030227430?t=7IC2enI6Xyu4XlGnwwjYKQ&s=19
Co za czasy, rekord sezonu w meczu z Puszczą?!
Bo to prawdopodobnie jedyny sezon z Puszczą.
No i derby stadionu!
8100
8102. Wstawać. Szykować szaliki, flagi, race, małpki, ćwiartki itp..
[quote]#post1614935 8102. Wstawać. Szykować szaliki, flagi, race, małpki, ćwiartki itp..[/quote]
A później głosować na Gibałe !!!
Ja to polecam przed meczem, później mogą się dziwnie patrzeć w komisji 😁
Niestety najgorsza pogoda w ostatnich tygodniach spowoduje że dużo osób zrezygnuje z tego widowiska.
Mam takiego stresa przed tym meczem że ho ho.
Stres jest.
Kto przyjdzie to przyjdzie. Jak ktoś zna wagę tego spotkania to chociażby choryz bez nogi a zawita na Kałuży.
Do boju Pasy.
Pogoda nie jest problemem ... To jest tylko dobra wymówka dla leni , którym nie chce się ruszyć dupska i wolą przed tv siedzieć i oglądać mecz ....
- Edytowany
A to jest prawda, nawet wczoraj z kumplem rozmawiam, a on mi mówi chcialem.iść na mecz, ale patrzę godz. 12:30 chyba nie pójdę.
Kwestia wyjścia na miasto, na świeze powietrze,. Ja wolę ogladać mecz na żywo, całkiem innw emocje.
[quote]#post1614945 A to jest prawda, nawet wczoraj z kumplem rozmawiam, a on mi mówi chcialem.iść na mecz, ale patrzę godz. 12:30 chyba nie pójdę.
Kwestia wyjścia na miasto, na świeze powietrze,. Ja wolę ogladać mecz na żywo, całkiem innw emocje.[/quote]
To co to za kumpel..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)