[quote]#post1625075 Świetna wiadomość! Czy wiadomo o jaką kwotę wsparcia sekcji chodzi? [/quote]
Między sponsorem a partnerem jest wg mnie dosyć istotna różnica.
-
-
Nowa rzeczywistość hokejowa w Cracovii
[quote]#post1625091 [quote]#post1625075 Świetna wiadomość! Czy wiadomo o jaką kwotę wsparcia sekcji chodzi? [/quote]
Między sponsorem a partnerem jest wg mnie dosyć istotna różnica.[/quote]
"Podpisanie tej umowy to niezwykle ważny krok dla sekcji hokejowej. Wierzę, że nasza współpraca przyniesie wiele korzyści zarówno klubowi,[b] jak i sponsorowi[/b]"- powiedział Prezes Cracovii, Mateusz Dróżdż.
Nowa [b]umowa sponsorska[/b] to kolejny krok w rozwoju Comarch Cracovii.
Obstawiam kilka palet 4move.
[quote]#post1625101 Obstawiam kilka palet 4move.[/quote]
Pewnie tez ale pieniążki na bieżącą działalność sekcji w zamian za reklamę też. Zresztą zarząd pewnie ogłosi szczegóły co do formy oczywiście a nie kwot
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-06/image-png-73365231.png[/img]
Mam przeciek, że może być kolejny comeback do Klubu i będzie to miła niespodzianka. Nie chcę zapeszać, także przypomnę się jak ogłoszą. 😉
Chmielewski wraca do Polski?
😉
Nie 😊
Zawodnik czy ktoś do sztabu?
- Edytowany
Stawiam na rolbistę z Kozłówka. A tak na poważnie to być może Lundgren
Oby Łyszczarczyk, jeszcze nigdzie nie podpisał, ale to raczej mało realne.
Nikt nie idzie w dobra stronę jak chodzi o zgadywanie, ale wiem od samego zainteresowanego, że rozmowy z nim trwają. Cierpliwości. 😊
Jeżeli to Polak i solidny, to bardzo dobrze😉
- Edytowany
Coś czuję, że to nie jest aktywny zawodnik. ;)
Dany...
😯😯😯
Odżywki też dla hokeistów:
https://cracovia-hokej.pl/aktualnosci/comarch-cracovia/weron-nowym-oficjalnym-partnerem-comarch-cracovii/
Pan na K 😉
[quote]#post1625591 Pan na K 😉[/quote]
Kruczek 😉
Jeżeli faktycznie mowa o Kruczku, to osobiście mam mieszane uczucia. Z jednej strony 36 lat i pewnie najlepsze lata ma już za sobą. Z drugiej strony młodzi mogą się od niego czegoś nauczyć i będzie trzymał szatnię.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
agent44, Goście (2)