[quote]#post1625075 Świetna wiadomość! Czy wiadomo o jaką kwotę wsparcia sekcji chodzi? [/quote]
Między sponsorem a partnerem jest wg mnie dosyć istotna różnica.
-
-
Nowa rzeczywistość hokejowa w Cracovii
[quote]#post1625091 [quote]#post1625075 Świetna wiadomość! Czy wiadomo o jaką kwotę wsparcia sekcji chodzi? [/quote]
Między sponsorem a partnerem jest wg mnie dosyć istotna różnica.[/quote]
"Podpisanie tej umowy to niezwykle ważny krok dla sekcji hokejowej. Wierzę, że nasza współpraca przyniesie wiele korzyści zarówno klubowi,[b] jak i sponsorowi[/b]"- powiedział Prezes Cracovii, Mateusz Dróżdż.
Nowa [b]umowa sponsorska[/b] to kolejny krok w rozwoju Comarch Cracovii.
Obstawiam kilka palet 4move.
[quote]#post1625101 Obstawiam kilka palet 4move.[/quote]
Pewnie tez ale pieniążki na bieżącą działalność sekcji w zamian za reklamę też. Zresztą zarząd pewnie ogłosi szczegóły co do formy oczywiście a nie kwot
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-06/image-png-73365231.png[/img]
Mam przeciek, że może być kolejny comeback do Klubu i będzie to miła niespodzianka. Nie chcę zapeszać, także przypomnę się jak ogłoszą. 😉
Chmielewski wraca do Polski?
😉
Nie 😊
Zawodnik czy ktoś do sztabu?
- Edytowany
Stawiam na rolbistę z Kozłówka. A tak na poważnie to być może Lundgren
Oby Łyszczarczyk, jeszcze nigdzie nie podpisał, ale to raczej mało realne.
Nikt nie idzie w dobra stronę jak chodzi o zgadywanie, ale wiem od samego zainteresowanego, że rozmowy z nim trwają. Cierpliwości. 😊
Jeżeli to Polak i solidny, to bardzo dobrze😉
- Edytowany
Coś czuję, że to nie jest aktywny zawodnik. ;)
Dany...
😯😯😯
Odżywki też dla hokeistów:
https://cracovia-hokej.pl/aktualnosci/comarch-cracovia/weron-nowym-oficjalnym-partnerem-comarch-cracovii/
Pan na K 😉
[quote]#post1625591 Pan na K 😉[/quote]
Kruczek 😉
Jeżeli faktycznie mowa o Kruczku, to osobiście mam mieszane uczucia. Z jednej strony 36 lat i pewnie najlepsze lata ma już za sobą. Z drugiej strony młodzi mogą się od niego czegoś nauczyć i będzie trzymał szatnię.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)