Rozumiem że po skompletowaniu sztabu trenerskiego we wtorek nastąpi kompletowanie drużyny.
-
-
Nowa rzeczywistość hokejowa w Cracovii
Drużynę mamy przecież, grała w MHL 😋
Kolego #28
A co w Podhalu słychać?
Budżet jak za poprzedni sezon, więc nie będzie tragedii.
Lessior powiem Ci tak ..slychac ze ten dogadany tamten dogadany ..Brynkus ,Jaśkiewicz, Wajda,Kolusz..a co bedzie to Bog jeden raczy wiedzieć...napewno bedzie nowe oswietlenie hali i telebimy podwieszane na srodku..co do nowych wladz to mam bardzo mieszane odczucia bo o ile kase maja to jednak uwazam ze Szarotki to dla nich zabawka ktora wczesniej czy pozniej sie znudza..ma byc drużyna oparta na wychowankach ...ale dopoki nie zobacze to nie uwierzę
Brynkus się waha.
[quote]#post1612485 telebimy podwieszane na srodku[/quote]
Tzn kostka multimedialna??
[quote]#post1612514 [quote]#post1612485 telebimy podwieszane na srodku[/quote]
Tzn kostka multimedialna??[/quote]
Tak
Dobra ale gówno nas obchodzi co w owczarni! Mamy chyba ważniejsze sprawy tu w tym temacie niż owcojebcy!!!
Generalnie po tym co czytam i co słyszałem to czeka nas w najbliższym sezonie albo i latach to samo co przeżywał Sanok w tym sezonie! A do tego nie można dopuścić bo zarówno klub jak i pieprzony Comarch powinien obie sekcje traktować na równi poważnie! Tym bardziej Pani Elżbieta powinna zadbać o to aby to do czego miał największy sentyment jej mąż było na poziomie godnym zarówno klubu, sekcji jak i właściciela!!! Historia ta dawna jak i ta obecna nie pozwala na takie traktowanie sekcji! Dla mnie hokej zawsze liczył się bardziej i takich jak ja jest dużo! Pewne osoby muszą zacząć myśleć w pewnych sferach również kategoriami kibiców bo to nie kibice są dla nich tylko oni dla nas! Najstarszy klub sportowy w Polsce i najstarsza sekcja hokejowa w Polsce no więc kurwa mać nie możemy patrzeć na to spokojnie i trzeba będzie o hokej na poziomie zawalczyć! Marchewczyk, Kowalski czy Migacz się w grobach przewracają !!!!
[quote]#post1612532 Dobra ale gówno nas obchodzi co w owczarni! Mamy chyba ważniejsze sprawy tu w tym temacie niż owcojebcy!!!
[/quote]
Misiopasie mów za siebie pls, Mnie i pewnie wielu kibiców umierającego w oczach Polskiego hokeja interesuje co w Podhalu.
Misiopasie, mam do Ciebie bardzo gorącą prośbę. Mam nadzieję, że podejdziesz do niej ze zrozumieniem.
Wszyscy tu szanujemy Kolegę #28, więc jeszcze raz uprzejmie proszę, odpierdol się od tego co on pisze.
Kolega #28 to porządny gość i źródło wiedzy przydatnych newsów dla nas, kibiców hokejowej Cracovii. Że pochodzi z NT, to kibicuje swoim. Czy jakieś uszczypliwości tutaj wypisywał to nie wiem, więc się nie wypowiem, ale nie są to na pewno typowe napinki i na tyle rażące wypowiedzi żeby wyrzucać go z forum. Tak jak kiedyś Karvin napisał w regulaminie, że gościnne występy są tu dozwolone, ale na pewnych zasadach, w granicach, których kolega #28 się mieści. Typowe wypowiedzi na tematy sportowe bez kibicowskich animozji, dajcie mu żyć.
Nie jestem tu po to by komukolwiek ubliżać.. nie mam 20 lat cieszyc się z pojechania komus tylko dlatego że kibicuje komus innemu..jestem tu dlatego że w Cracovii grało i gra nadal wielu moich znajomych których znam osobiście i utrzymujemy przyjacielskie kontakty a znam także wielu ludzi siedzących w tym od środka także w Cracovii.Ten nasz hokej jest tak ubogi że należy szanować każdy klub i zawodnika zwlaszcza w młodzieży.Trener do Cracovii zostanie wybrany do końca tygodnia z pośród trójki Ziętara, Gusov ,Brincko...Ziętara już po rozmowach Brincko tez...został jeszcze Gusov...napewno nie będzie Robsona...na dzien dzisiejszy jest 8 mlodych gniewnych
Robson u nas się odbudował i może zwiedzać dalej
Parę postów poleciało. Następnym razem polecą z forumowiczami, którzy robią chlew.
#28 z NT kiedyś tu próbował bardziej docinać Cracovii, ale od tego czasu się ogarnął i nie widzę powodu, aby miał teraz zostać wyrzucony z forum.
Eot.
Proszę wrócić do tematu wątku, a rozmowę o tym co słychać w Nowym Targu przenieść tu: https://cracovia.krakow.pl/t/9666-u-naszych-rywali-prywatne-pogaduchy-beda-kasowane/1611452
Przede wszystkim jest za drogi 😉
“Trener do Cracovii zostanie wybrany do końca tygodnia z pośród trójki Ziętara, Gusov ,Brincko...Ziętara już po rozmowach Brincko tez...został jeszcze Gusov...”
Ja mam trochę inne info (z całkiem dobrego źródła) co do tego kto był na rozmowach i kto jest już po rozmowach a kto nie - choć wiele się nie różnią - ale nie mam upoważnienia do upowszechniania info
Pozdrawiam ;)
Ps to że Robsona nie będzie było wiadomo od jakiegoś czasu - nie za te pieniadze
Kolega #28 wie to co wie Ziętara 😉
[quote]#post1612611 Kolega #28 wie to co wie Ziętara 😉 [/quote]
Wiem też to co wie Gusov😉
- Edytowany
Z tego co też wiadomo, zaciąg Czeski to już historia.
Kierunek północny jest teraz preferowany.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)