jak juz jestes taki krakoski Khalid to pisz pełnym nazwiskiem dr Dróżdż, nie zapominaj o tytule, w Krakwoie nie zapominamy!
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
[quote]#post1618019 Aha.
A pamiętacie jak po wywiadach Filipiaka nie rozmawialiśmy o jego wymowie tylko o tym że sra na głowy kibicom Cracovii?
Bo ja tak. [/quote]
Srał na głowy i pluł w twarz.
[quote]#post1618008 Rozumiem, że znasz lepiej ode mnie moje intencje. Gratuluję poziomu samouwielbienia.[/quote]
mało ostatnio piszę to Leszeczkowi odeszła ulubiona ofiara i widzę, że wmawia teraz samouwielbienie komu popadnie :D
[quote]#post1618025 [quote]#post1618008 Rozumiem, że znasz lepiej ode mnie moje intencje. Gratuluję poziomu samouwielbienia.[/quote]
mało ostatnio piszę to Leszeczkowi odeszła ulubiona ofiara i widzę, że wmawia teraz samouwielbienie komu popadnie :D[/quote]
Mam Cię na ignorze i gdybyś nie napisał tego jako odpowiedź na mojego posta to bym tego nawet nie przecztał.
A Tobie proponuje przeczytać swój post i zastanowić się czy moja teza o Twoim samouwielbieniu nie jest słuszna.
A dzwonil ktos do prezesa na wizji? Moze zona ze wlasnie kolacje mu naszykowala albo ze woda w wannie stygnie i ona tez czy wylaczyl telefon?
Ma chłop parcie na szkło, ale mam to.gdzieś jeżeli korzyści ma z twgo Nasz klub.
Póki co parę miesięcy prezesowania i widzę, że 99% rzeczy idzie ok, a ten 1% zawsze się można do czegoś doczepić.
[quote]#post1617864 [quote]#post1617860 ... Jakoś nie widziałem tego wielkiego Pasiaka na żadnym wyjeździe od połowy lat 80tych do połowy lat 90tych...[/quote]
No to musi decyzje podac ostateczna paragon od bagietek czy sie nadaje Malenczuk na kibica czy zwykla bagieta z niego bo on tez ma ogrom wyjazdow i jest the besciak takze on tu decyduje kto jest kibic a kto nie ...
Takze poczekajcie z osadami na wyrocznie..[/quote]
KruSZonie jesteś pod parasolem adminów nie można nic na ciebie napisać ale ty możesz na wszystkich jako główny hejter tego forum.Dupa ci chyba nieźle urosła od samouwielbienia...
Hymn zostanie.
- Edytowany
Parasol by sie przydal ewidentnie bo slonce grzalo az za bardzo niektorym i chyba "czerstwo" myślą bo dlaej nie wiemy czy Malenczuk to kibic czy bagietowy...
- Edytowany
[quote]#post1618062 Parasol by sie przydal ewidentnie bo slonce grzalo az za bardzo niektorym i chyba "czerstwo" myślą bo dlaej nie wiemy czy Malenczuk to kibic czy bagietowy...[/quote]
Bagietowym kapciem i napierdalaczem na klub Cracovia to ty jesteś a Maleńczuk to artysta.
Pamietaj ze kazdy jest artysta w swoim fachu... widac twoim jest "bagietowanie"... w sumie tez ktos taki jest potrzebny...
[quote]#post1618067 Pamietaj ze kazdy jest artysta w swoim fachu... widac twoim jest "bagietowanie"... w sumie tez ktos taki jest potrzebny...[/quote]
Złotówa też ???? 😅🤣🤣😅
[quote]#post1618068 [quote]#post1618067 Pamietaj ze kazdy jest artysta w swoim fachu... widac twoim jest "bagietowanie"... w sumie tez ktos taki jest potrzebny...[/quote]
Złotówa też ???? 😅🤣🤣😅 [/quote]
Zapytaj prezesa na nastepnym spotkaniu..
He he aleśmy wspólnymi siłami bałagan w tym wątku zrobili.
Pasiak potrafi 😂
[quote]#post1617994 O co by się tu jeszcze przypierd...ć? co?
Ja generalnie wyjątkowo jestem wyczulony na czepianie się sposobu wymowy.
Oczywiście "ze szkół i domu" wyniosłem umiejętność mówienia literackim Polskim ale już z podwórka elementy i wyrazy krakoskiego "języka".
se szczelam, dżemam etc... i NIKOMU QUFA NIC DO TEGO . To część mojej tożsamości. Od dobrych kilku lat jak ktoś się czepia to brutalnie kasuje go idze idze (czasem dodaje bajoku ale raz trafiłem na gościa z Grzegórzek , który wiedział ,że za to się powinno po pysku lać)
ps: nigdy nie zapomnę jednej polonistki ,która się straszliwie ekscytowała po powrocie ze stypendium w Londynie jakie tam różnice w lokalnych wymowach etc... a kilka miesiecy później
oświadczyła mi ,żeby nie mówić szczelił gola bo to błąd językowy. Tak ją wyśmiałem ,że do tej pory się nie odzywa ;)
[/quote]
Niech sobie mówi jak mu pasuje, ale nie w TV, bo tam reprezentuje mój Klub i nie chcę (kcem :)) się za niego wstydzić.
I tak gada lepiej, niz Filipiak .....
Bo jest Lubinianinem, tam może tak normalnie.
Jak by przyszedł Ferguson to by się ktoś o akcent też pewnie przyjebał. Albo że po polsku nie mówi.
Mnie tam cieszy, że wyznacza sobie cele do realizacji widząc czym dysponuje.
A to znaczy że Nadza Cracovia będzie piąć się w górę i już przestaniemy niedługo mówić o tym, jak mało już osób pamięta Mistrzostwo Polski. A może i nawet kibicom kopanej "spowszednieją" MP jak odwiedzającym halę na Siedleckiego.
A to że nie wypowiada się jak Miodek, czy ten z brodą co zapomniałem nazwiska? Wali mnie to bo zaczynam chłodzić Mistrzowskiego Szampana.
[quote]#post1618078
Niech sobie mówi jak mu pasuje, ale nie w TV, bo tam reprezentuje mój Klub i nie chcę (kcem :)) się za niego wstydzić.[/quote]
Tu własnie mamy ZEROWE pole porozumienia bo ja uważam ,że
a) to nie jest JAKIKOLWIEK powód do wstydu
b) nikomu NIC do tego
@BartAcid#633
Jerzy Bralczyk
Ja nie kumam o czym wy rozmawiacie...szon, bagieta, taksufkarz..😐
Niemniej uważam że Kruszyna przesadza z malkontenctwem. "O jeden most za daleko"
[quote]#post1618093 Ja nie kumam o czym wy rozmawiacie...szon, bagieta, taksufkarz..😐
Niemniej uważam że Kruszyna przesadza z malkontenctwem. "O jeden most za daleko"[/quote]
https://youtu.be/IDh3XXIPoDM?si=zPz6ETbgzHuXYK-0
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)