Nie grajcie jutro bo to już robi się żałosne....
Spójrzcie na Kielce i Gliwice Piłkarski poker.
-
-
17 kolejka - Cracovia-ruch, 03.12.2023 g. 12.30
- Edytowany
[quote]#post1596313 Uważajcie na mieście, śmierdziele z gtsem widoczni.[/quote]
Może w jakiejś melinie na Przy Arce ich czuć 😛 w tym śniegu nic nie widać! 😉
[quote]#post1596328 Nie grajcie jutro bo to już robi się żałosne....
Spójrzcie na Kielce i Gliwice Piłkarski poker.[/quote]
A jaka to różnica czy jutro czy w styczniu?
Od 9 do 14 ma padać, raczej odwołają.
To gramy czy nie?
[quote]#post1596344 To gramy czy nie? [/quote]
Zależy jak delegat bądź sędzia zdecyduje pewnie przed meczem .Dla dobra piłkarzy lepiej żeby odwołali za duża loteria będzie i ryzyko kontuzji
Dzisiaj chyba rekord frekwencji pobijemy.
Cracovia walczy ze śniegiem, kibice stowarzyszenia pomagają -będzie dobrze.
Trza zrezygnować z kotleta.... i na mecz...
https://twitter.com/CRACOVIAOLDSCH1/status/1731223793815675176?t=t1G8mrnm4eHsM1iz-NTQWw&s=19
Brawo, gratulacje i podziękowania dla wszystkich za starania żeby się mecz odbył
O której decyzja?
[quote]#post1596355 O której decyzja? [/quote]
Jak będziesz już na stadionie
Wszyscy na stadion!
Odśnieżam od 9 30 podjazd to jest poświęcenie!
Mecz prawdopodobnie się idbedzie!!!
Dobra pora zbierać sie nq meczyk:
https://twitter.com/bmarcinkowskipl/status/1731244028652327313?t=6dhsgiZiUV3V0R3U63ip0Q&s=19
Niech poleją wodą i pożyczą łyżwy od hokeistów😂
Totalnie zaskoczymy śmierdzieli.
Rozumiem ze pogoda do dupy, ale dzis od nas napewno gorzej bedą mieli pilkarze.
Trzeba wspomoc naszych pilkarzy, tyle mam jeszcze do powiedzenia, do zobaczenia na K1.
Dzis jedzie bqrdzo dobrze, ludzie pozostawiali w domu. Jedżcie na jubilqt przez nowo wyremntowany most zero korków, drogi główne elegancko odsniezone.
Bitwa na śnieżki będzie ale czy będzie mecz?
[quote]#post1596366 Dzis jedzie bqrdzo dobrze, ludzie pozostawiali w domu. Jedżcie na jubilqt przez nowo wyremntowany most zero korków, drogi główne elegancko odsniezone.[/quote]
Tylko się nie zapomnijcie i nie nawróćcie przy jubilacie żeby podjechać pod stadion od strony Salwatora :D Ja tak wczoraj zrobiłem i musiałem wracać na Rondo Grunwaldzkie żeby zrobić nawrotkę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)