A wyyebanie T. to nie była decyzja? Zrobiła to czego wszyscy oczekiwaliśmy a Profesor nie chciał tego zrobić. Choćby za to bukiet róż należy się Pani Elżbiecie.
-
-
Elżbieta Filipiak - cyklicznie tymczasowa prezes KS Cracovia
Zwolnienie Tabisza jest pewnie związane z Comarchowymi sprawami
Sprawy Cracovii odnośnie tej decyzji ,chyba nie miały znaczenia
Gdyby nie były nie poleciałby także Przemek. Wiedziała że nie da rady nic zdziałać gdy duch Tabisza będzie się unosił w klubie.
[quote]#post1594018 Zwolnienie Tabisza jest pewnie związane z Comarchowymi sprawami
Sprawy Cracovii odnośnie tej decyzji ,chyba nie miały znaczenia [/quote]
spekulacje Trapezie nie poparte żadnymi faktami.
Mam nadzieje, że jutrzejsza konferencja da przede wszystkim odpoiwedz:
1. W jakim kierunku idziemy?
2. Jak klub zamierza wyjśc z kryzysu w.ktorm niewątpliwie jesteamy?
Skoro Pani Ela będzie na spotkaniu (a jak wiemy wogole nie udziela sie przed kameram,) a wiemy że jest poważna osoba znaczy że jest przygotowana na te ważne pytania.
Ja czekam z niecierpliwościa na jutro.
- Edytowany
Panowie. Osobą podejmującą decyzję w kwestiach sportowych ma być Majewski!
Poważnie jest w Was jeszcze trochę optymizmu?
Bo ja szykuję się na najgorsze.
Powie, że zrobi wszystko co w jej mocy by trwać. Stefek zrobi dwa transfery zima i się będziemy bić o utrzymanie.
[quote]#post1594025 Stefek zrobi dwa transfery zima i się będziemy bić o utrzymanie.[/quote]
Jacyś kolejni obrońcy na widoku? 😜
docierają do mnie bardzo dobre wiadomości po wczorajszym spotkaniu Pani prezes z kibicami,
podobno powiało optymizmem,
oby,
ja w każdym razie trzymam kciuki za tę misję.
[quote]#post1594034 docierają do mnie bardzo dobre wiadomości po wczorajszym spotkaniu Pani prezes z kibicami,
oby,
ja w każdym razie trzymam kciuki za tę misję.[/quote]
Możesz coś więcej na ten temat?
[quote]#post1594034 docierają do mnie bardzo dobre wiadomości po wczorajszym spotkaniu Pani prezes z kibicami,
oby,
ja w każdym razie trzymam kciuki za tę misję.[/quote]
Jakieś szczegóły?
https://twitter.com/piiiotrek1/status/1722843542567989249?t=1ihhWfy0OAc8Ip-I22cPMA&s=19
Janusz tez mial miliony i obiecywal rozne rzeczy.....
[quote]#post1594040 Janusz tez mial miliony i obiecywal rozne rzeczy.....[/quote]
Przekonamy się, czy to u nich rodzinne.
Teraz Jamusza nie ma..
Zobaczymy po dzisiejszej konfetencji jakie będą zmiany, a w przyszłości jak będą wdrażane.
Po owocach ich poznamy.
[quote]#post1594040 Janusz tez mial miliony i obiecywal rozne rzeczy.....[/quote]
Pani Elżbieta zrobiła więcej do tej pory niż Janusz w 20 lat, wszyscy wiedzą o co chodzi, więc dajmy kredyt zaufania.
Tetaz pewno bedą czyścić stajnie audiasza z zaszłości typu dziwne umowy itd., a pożniej mam nadzieje do przodu.
Po czynach naszą Królową poznamy. Na razie wywaliła szkodnika!
Czekamy na wzmocnienia !
Jest nadzieja w narodzie pasiastym :)
Od x lat nadzieja nadzieją pogania :D
nadchodząca zima da odpowiedź
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)