Co o nim sądzicie? Ale.merytorycznie proszę 😉
-
-
Nowa rzeczywistość
Jeszcze był pół roku w legii jako DS.
A co my mamy myśleć, wszyscy mamy patologiczne spojrzenie na to, nikt z nas nie doświadczył profesjonalnych struktur w naszej Cracovii. Mamy skrzywiony obraz, każdy wydaje się dobry co ma jakiekolwiek doświadczenie w klubie ekstraklasowym.
Merytorycznie to sądze ze Jacek Zieliński mu nie dowali, tak jak to zrobił to Feio ;-)
Mimo wszystko dobrze że przewijają się nazwiska z Legią i Rakowem w CV, a nie jakieś Piasty czy Sandecje.
- Edytowany
@Zbrozło#42495 ja mam nadzieje, że nasz nowy prezes będzie umial rozwiazywać problemy, ale mam nadzieje ze też bedzie mało konfliktowy. Nie wiem czy Pan Tomczyk miał z tym problem w Lublinie.Następnych nowych konfliktów, zwad nam nie potrzeba.
no z tym hiszpanskim trenerem chyba sie pobil albo dostal w ryj. Wiec konfliktowy nie jest ;)
- Edytowany
[quote]#post1601544 no z tym hiszpanskim trenerem chyba sie pobil albo dostal w ryj. Wiec konfliktowy nie jest ;) [/quote]
Portugalski trener. Wygląda na to, że ten Feio ma ogromne poparcie współwłaściciela marki Newag, w omawianej sytuacji postronne osoby wzięły stronę Tomczyka i tej rzeczniczki prasowej, a włos krewkiemu trenerowi z głowy nie spadł, za to poleciał Tomczyk.
Jak widac po wynikach mieli racje zostawiajac trenera ktory robi wyniki z Motorem... awansowal do 1 ligi a teraz jest w czolowce i po transferach widac ze maja chrapke na awans rok po roku...
Temu Faji czy Fejo to z mordy patrzy takim chujem tak samo jak temu karłowi z ległej. Chyba jakaś taka ich cecha narodowa, wystarczy popatrzeć na pysk Ronaldo czy tego kloszarda co chwile trenował naszą reprezentację 😆
Jak leje "Spanieli" to akurat dobrze w obecnych czasach do Cracova pasuje 😉
[quote]#post1601549 Temu Faji czy Fejo to z mordy patrzy takim chujem tak samo jak temu karłowi z ległej. Chyba jakaś taka ich cecha narodowa, wystarczy popatrzeć na pysk Ronaldo czy tego kloszarda co chwile trenował naszą reprezentację 😆 [/quote]
Wyniki robi, to fakt, objął ich w otchłaniach 2 ligi i zrobił awans, teraz rzeczywiście można ich uważać za poważnego gracza w walce o ESA. Ale przyznam, że gość jest mocno antypatyczny i to zarówno z facjaty, jak i z zachowania. Nie przypisywałbym tego jako cechy narodowej Portugalii, ale rzeczywiście przytoczyłeś dość przekonujące przykłady 😀
Ciekawy wątek dot. Kto tego prrzesa wybiera:
https://twitter.com/piiiotrek1/status/1747939821316616393?t=ZpKfz80GRy0tSn5Q8cwNBg&s=19
to mnie uspokoiłeś,
widzę, że wyboru dokonają sami fachowcy od piłki 😂
Ja proponuję, aby potencjalni kandydaci do pracy wybierani przez pracowników firmy Comarch najpierw musieli przejść po szmacie z przekreśloną gwiazda, a w następnym kroku powinni oczywiscie w miejscu bezpiecznym spalić cos co zwiazane jest z wisła np szalik itp.
To rozwiązanie od razu zweryfikowałoby przywizanie do barw klubowych !😁
Obawiam się że przy SM to żaden prezes nie pomoże. Tutaj tkwi problem z wyborem
[quote]#post1601556 Ja proponuję, aby potencjalni kandydaci do pracy wybierani przez pracowników firmy Comarch najpierw musieli przejść po szmacie z przekreśloną gwiazda, a w następnym kroku powinni oczywiscie w miejscu bezpiecznym spalić cos co zwiazane jest z wisła np szalik itp.
To rozwiązanie od razu zweryfikowałoby przywizanie do barw klubowych !😁[/quote]
Chyba chodziło Ci o szmate z białą gwiazda a nie przekreśloną 😁
Ten kto stawia na Stefana daje lajka
[quote]#post1601563 Ten kto stawia na Stefana daje lajka [/quote] no właśnie ciekawe czy Stefan kandyduje na prezesa
[quote]#post1601560 [quote]#post1601556 Ja proponuję, aby potencjalni kandydaci do pracy wybierani przez pracowników firmy Comarch najpierw musieli przejść po szmacie z przekreśloną gwiazda, a w następnym kroku powinni oczywiscie w miejscu bezpiecznym spalić cos co zwiazane jest z wisła np szalik itp.
To rozwiązanie od razu zweryfikowałoby przywizanie do barw klubowych !😁[/quote]
Chyba chodziło Ci o szmate z białą gwiazda a nie przekreśloną 😁 [/quote]
Ano tak 😁
Stefan nie kandyduje, ale coś czuję że na ostatniej prostej wskoczy na ten fotel gdy inny się wycofają.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)