[quote]#post1587115 Nie no, nie taki zły mecz, mogło coś wpaść, były sytuacje. Jaro dobrze, Rakoczy, Kalman, brakuje defensywnego pomocnika.[/quote]
no chyba ofensywnego
-
-
Kolejka 7, Cracovia - Korona Kielce, sobota 2 września, 17:30
Dla marzących o pucharach, puchar zimnego lodu do majtek.
Na szczęście zatrudniliśmy emerytowanego, reprezentacyjnego obrońcę, więc szansa na kolejne mecze na 0:0 rośnie.
Straciliśmy u siebie dwa punkty z czerwoną latarnią,
Oshima moim zdaniem najlepszy, reszta graczy bez pomysłu albo niedokładna.
Niestety ale strata 2 punków.
Możemy kupić jeszcze 5 Glików do obrony, a nasza końcowa pozycja w tabeli niewiele się poprawi. To co gramy w temacie "kreowanie sytuacji" jest trudne do strawienia. I tak mija rok za rokiem...
Remisy to nawet na utrzymanie nie starczą.
Tradycyjna sraka [s][/s]sraka z ostatnim zespołem w tabeli. Oczy popękane.
Wisienką na torcie dwa zapaśnicze faule Rupy przy dwóch naszych rzutach różnych. Może sobie wpisać coś więcej niż balony w CV.
po raz kolejny Oshima niby najlepszy, a nasza druga linia w pierwszej połowie sztycha nie robi z jakimiś dziadami z Kielc
Górne wrzutki na pole karne Korony? Kto to wymyślił? To jakaś idiotyczna taktyka, która nie mogła zakończyć sukcesem
W czym ten Japończyk jest najlepszy?
W spowolnianiu akcji i kółeczkach do tyłu. Tak, w tym jest najlepszy.
Wazny punkt w kontekscie sezonu
Oshima to był dobry zanim go Zieliński wykastrował z ciągu do przodu.
Ale nuuuuuuudy mecz
- Edytowany
A ja uważam, że Oshima był dziś najlepszy w Cracovii. Nie boi się przeciwników, potrafi kiwnąć, niesłychanie waleczny w przeciwieństwie do pozostałych. Najsłabszym był dziś Rakoczy (tyle strat i brak kondycji).
[b]Edycja z 02.09.2023 o godz. 20:37 (scalono posty)[/b]
Dlaczego Rapa był kapitanem? Czyżby to przygotowanie dla Glika?
[quote]#post1587118 trzeba zbierać punkciki do utrzymania[/quote]
Niestety sprowadzili nas na ziemie - nie ma drużyny na coś więcej.
Jak k..wa można tak tracić punkty,później komentarz "trzrba szanować ten punkt" ja mam DOŚĆ !!!
Mecz niezbicie pokazał, że to czego brakuje tej drużynie to klasowy stoper najlepiej dwóch.
Gra ofensywna jeszcze jako tako wygląda. Rozegranie super napastnicy miodzio, wahadłowi centrują w punkt, a kadra szeroką.
Brawa dla zarządu!
[quote]
[b]Edycja z 02.09.2023 o godz. 20:37 (scalono posty)[/b]
Dlaczego Rapa był kapitanem? Czyżby to przygotowanie dla Glika?[/quote]
Pewnie w nagodę za zostania 'legendą' ;)
[quote]#post1587129 W czym ten Japończyk jest najlepszy?
W spowolnianiu akcji i kółeczkach do tyłu. Tak, w tym jest najlepszy.[/quote]
Właśnie miałem o tym wspomnieć , dane odbiory to nie wszystko , dziś zanotował kilka groźnych strat , drażnią te bezsensowne kółeczka u wózkowanie , za dużo gry do tyłu i w poprzek boiska .
A za mało ofensywnej .
To pokaż mi kto był lepszy?
- Edytowany
Bardzo słaby mecz Michała i nie ma co zakłamywać rzeczywistości sympatią do zawodnika. Dzisiaj trudno raczej wskazać gorszego niż on. Ale nie ma co się silić na indywidualne rankingi. Cał drużyna zagrała słabo. Kolejny mecz, niestety.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)