[quote]#post1611390 No to wszystko wskazuje na to że gts zdobędzie PP[/quote]
Tak na pewno są zdecydowanym faworytem w finale z Jagoellonią lub pogonią
-
-
Puchar Polski 2023/2024
Ciekawe, czy wogole kibice gts'u beda mieli mozliwosc wyjazdu do warszawy
Tutaj akurat pzpn rządzi wiec zakazu nie będzie.
Ile jest kasy dla finalisty? Mam wrażenie że tymi meczami u siebie(nie licząc dzisiejszego) i tym finałem pzpr dał im podreperować finanse.
[quote]#post1611398 Ile jest kasy dla finalisty? Mam wrażenie że tymi meczami u siebie(nie licząc dzisiejszego) i tym finałem pzpr dał im podreperować finanse.[/quote]
1,5 bańki
- Edytowany
Jak nie awansuja to im to nic nie da.moga nawet puchar wygrac byleby zostali nizej
Chyba lepiej żeby Pogoń była w finale, bo jest poza czołowa trójką w lidze i gts nie zagra w pucharach europejskich jako finalista. No chyba że wygra PP
[quote]#post1611398 Ile jest kasy dla finalisty? Mam wrażenie że tymi meczami u siebie(nie licząc dzisiejszego) i tym finałem pzpr dał im podreperować finanse.[/quote]
Dla finalisty jest 760.000, dla zdobywcy PP 5 baniek
- Edytowany
Jedyny plus tego meczu to kartoniada gts'u, bo widać że promile % po świąteczne jeszcze zostały w organizmie przy tworzeniu oprawy.
[quote]#post1611403 Chyba lepiej żeby Pogoń była w finale, bo jest poza czołowa trójką w lidze i gts nie zagra w pucharach europejskich jako finalista. No chyba że wygra PP[/quote]
Finalista (przegrany) nie kwalifikuje się do pucharów !!!
Parę postów wyżej pisaliśmy o tym.
Wtedy zwalnia się miejsce dla czwartego w lidze ,jeśli zwycięzca będzie w top3.
Dlatego lepiej ,żeby Jagiellonia wygrała bo z top3 nie wyleci IMHO
Tak z ciekawości: zes.rano się już z radości w Psinterii i innych ubeckich mediach?
Bo jeszcze nie czytałem...
[quote]#post1611407 Tak z ciekawości: zes.rano się już z radości w Psinterii i innych ubeckich mediach?
Bo jeszcze nie czytałem...[/quote]
Przeglądałem tytuły. Niestety wygląda na to, że tak.
Ujadają, jak to psy..
[quote]#post1611390 No to wszystko wskazuje na to że gts zdobędzie PP[/quote]
Do tego awansuje do ekstraklasy i dopierdoli nam w derbach 5:0 😁😁😁😁😁
To jest właśnie wynik strategii naszego Santo 🤣
A znając życie wtedy gts dojdzie do fazy grupowej.... Hahahaha 🤣
Paprykarze prowadzą 1-0.
[quote]#post1611389 To jest niepojęte jakie maja szczęście. Są tak Chujowi i za każdym razem dostają jeszcze większe miernoty .[/quote]
Cale szczescie ze jak te miernoty do nas w lidze przyjezdzaja to sie az ustawiaja w kolejce do zebrania wpierdolu
Nie mam czasu na forum, nawet nie wiedziałem że gts dziś grał, przypadkiem na flashscore widzę jakiś puchar polski, wchodzę patrzę że wygrali to wiedziałem że mnie będą wołać do tablicy.
Garść prawd:
- finalista pp w żadnej sytuacji nie gra w pucharach po przegraniu finału
- za udział w finale jest jakieś 700 koła
Fakty:
- nie chciałem dla nich finału
- megalomania u nich już się rozwija
Plusy:
- pojadą na wycieczkę między meczem z Podbeskidzia i wyjazdem na Sosnowiec
- myślami już w Europie
Tymczasem jedzie z nimi Chrobry. Niech jedzie z nimi każdy. A kolejne 90 minut do biegania to zawsze mniej siły na ligę. Liga jest najważniejsza. Muszą nie awansować. To jest cel nadrzędny. Jeśli ktoś mi powie: nie awansują ale wygrają puchar, to mówię - niech se biorą ten puchar.
No i gts zagra w finale z Pogonią, która wygrała w dogrywce. Pogoń jest faworytem tym bardziej że na gts jest nałożona kara na dwa mecze wyjazdowe w pp więc na wsparcie z trybun liczyć nie będą mogli. Chyba że pzpn.. coś wymyśli??
Już się nie mogę doczekać fikołków jakie będzie robił PZPN z tą karą.
Finał to nie wyjazd bo teren neutralny 😋
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)