[quote]#post1596909 Mam wszystkie możliwe telewizje ale żeby mieć Polsat Sport to bym musiał płacić ze 3 dychy miesięcznie więcej by oglądnąć 3 mecze w roku. To jest chore [/quote]
Ja mam przez UpC Polsat Sport a kiedyś dorzucili premium i mam LM. Potem już zostało po tej samej cenie......
-
-
Puchar Polski 2023/2024
Czemu im jeszcze nie walnelismy dwoch gongow? To nie tak wiele a mam to na systemie
[quote]#post1596913 [quote]#post1596909 Mam wszystkie możliwe telewizje ale żeby mieć Polsat Sport to bym musiał płacić ze 3 dychy miesięcznie więcej by oglądnąć 3 mecze w roku. To jest chore [/quote]
Ja mam przez UpC Polsat Sport a kiedyś dorzucili premium i mam LM. Potem już zostało po tej samej cenie......[/quote]
"Nie bój niebój - zabiorą" [Miś]
[quote]#post1596915 [quote]#post1596913 [quote]#post1596909 Mam wszystkie możliwe telewizje ale żeby mieć Polsat Sport to bym musiał płacić ze 3 dychy miesięcznie więcej by oglądnąć 3 mecze w roku. To jest chore [/quote]
Ja mam przez UpC Polsat Sport a kiedyś dorzucili premium i mam LM. Potem już zostało po tej samej cenie......[/quote]
"Nie bój niebój - zabiorą" [Miś][/quote]
Pewnie, że zabiorą bo polsat ma ostatni sezon LM 😉
Śmierdzi karnym po faulu albo ręce - non stop blokujemy na styku wślizgami.
skąd oni tych "komentatorów" biorą w polsacie. Pewnie kierowca Solorza wyłapuje na stacjach benzynowych przy autostradzie koło Wrocławia ;)
Musimy którąś z tych kontr wykorzystać.
To i tak dobrze, że nie ma Iwanowa
Na ś.p. Ipli można było A piątkę czy dychę oglądnąć dany mecz. To było dobre. Wogole mogłoby to zacząć iść w tą stronę. Ale to temat na inny wątek
Rozumiem Santo, że jesteś uczciwy i nie oglądasz pirackich strimów? Poważnie pytam bez szydery.
Pokonamy ich 0:0
- Edytowany
[quote]#post1596928 Pokonamy ich 0:0[/quote]
Rozgromimy🛶
Kto i na jakiej podstawie wymyślił tego Skovgaarda, chłop jest skandaliczny
[quote]#post1596919 skąd oni tych "komentatorów" biorą w polsacie. Pewnie kierowca Solorza wyłapuje na stacjach benzynowych przy autostradzie koło Wrocławia ;)[/quote]
Niejaki Iwańczyk Przemysław i Skowronek
Tak ten co psiarnię kiedyś prowadził
[quote]#post1596925 Rozumiem Santo, że jesteś uczciwy i nie oglądasz pirackich strimów? Poważnie pytam bez szydery.[/quote]
Nie da się odpalić na telefonie. Dajcie linka
Bronili, bronili i nic z tego. Znowu w plecy.
Sympatyczny gracz z numerem 99 to jeszcze powinien pokopać w rezerwach.
Jak to jest nie wygrac od XXXXX spotkan ....
[quote]#post1596935 [quote]#post1596925 Rozumiem Santo, że jesteś uczciwy i nie oglądasz pirackich strimów? Poważnie pytam bez szydery.[/quote]
Nie da się odpalić na telefonie. Dajcie linka[/quote]
https://strims.top/StalMielecWidzewLodz.php?source=4
No i chuj, no i cześć...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)