[quote]#post1593069 Na uwagę zasługuje fakt że zagraliśmy na "zero" z tyłu. Ostatnio różnie z tym bywało. [/quote]
Glik z wozu, obronie lżej.
-
-
Puchar Polski 2023/2024
[quote]#post1593068 Teraz losowanie czy drabinka? Nie zagłębiałem się w PP, powiem szczerze.[/quote]
Losowanie
1/8 finału - 6 grudnia
(Losowanie - 10 listopada 2023, 12:00 - siedziba PZPN)
Dziękuję zacnym Kolegom.
[quote]#post1593069 Na uwagę zasługuje fakt że zagraliśmy na "zero" z tyłu. Ostatnio różnie z tym bywało. [/quote]
Wiesz dlaczego zagraliśmy na 0 z tyłu ?? bo strzały celne Zagłębia też były na 0... 😂 😂 więc to raczej zasługa Zagłębia niż Cracovii....
A Rakoczy czemu nie grał? Też kontuzja?
Strasznie słabiutki mecz Zagłębia, powinniśmy wygrać 3-0
[quote]#post1593078 [quote]#post1593069 Na uwagę zasługuje fakt że zagraliśmy na "zero" z tyłu. Ostatnio różnie z tym bywało. [/quote]
Wiesz dlaczego zagraliśmy na 0 z tyłu ?? bo strzały celne Zagłębia też były na 0... 😂 😂 więc to raczej zasługa Zagłębia niż Cracovii....
[/quote]
Może tak dobrze zagrała nasza defensywa że nie dopuścili do oddania celnego strzału😂 💪
[quote]#post1593079 A Rakoczy czemu nie grał? Też kontuzja?
[/quote] Wisi za kartki.
i chyba przed finałem się nie odwiesi
Taka ciekawostka tej "Jesieni" na "Ziemi Świętej" wygraliśmy tylko Zagłębiem L. 2 razy.
Byliśmy i tę jedna bramkę lepsi:)
https://www.polsatsport.pl/film/18-latek-z-pieknym-golem-na-wage-awansu-w-fortuna-pucharze-polski_7128759/
Powinniśmy częściej grać mecze z przeciwnikami którzy nie są zainteresowani zwycięstwem, wtedy się to da jakoś oglądać.
[quote]#post1593083 [quote]#post1593079 A Rakoczy czemu nie grał? Też kontuzja?
[/quote] Wisi za kartki.[/quote]
To ileż on tych kartek dostał?
Ostatnio 2 żółte z Resovią w zeszłym sezonie. Do tego nie grał już z Łęczną. Nie kumam.
Kurde chyba 5 meczów PP za czerwona kartkę z tego co pamiętam.
Za czerwoną w PP jest jeszcze kilka meczów kary w lidze...
Czy w tym sezonie nie ma obowiazku grania dwoma mlodziezowcami w PP?? Cos mnie ominelo z kolejna zmiana z przepisami??
Patrzac po skladzie to Myszor jeszcze jest mlodziezowcem i Knap czy obaj juz wyrosli?
[quote]#post1593095 Za czerwoną w PP jest jeszcze kilka meczów kary w lidze...[/quote]
Tak jakoś było parę lat temu z Dytiatiewem. Ale to był chyba wyjątek.
- Edytowany
Myszor Młodzieżowcem Knap nie.
Jeszcze Śmiglewski jest młodzieżowcem.
Nie pamiętam by kiedykolwiek był obowiązek grania dwoma młodzieżowcami.
Mecz generalnie w drugiej połowie bardzo przyzwoity. Na plus na pewno Bochnak, duży progres w stosunku do poprzednich występów, cieszy też gra Myszora, chce grać do przodu i mam wrażenie, że nie ma dla niego straconych piłek. Śmigło klasa w sobie, chłopak bodajże jako pierwszy zdobył gola zza pola karnego od meczu z Mielcem w lipcu. Skovgaard bardzo niepewny i w zasadzie to jedyny słaby punkt w dzisiejszym meczu, ponadto od 75 minuty bardzo ciężko oddychał.
Cieszy w końcu zwycięstwo na Ziemi Świętej, dokładnie jak ktoś powyżej zauważył, wygrywamy tylko z Lubinem u siebie w tym sezonie. Jestem dobrej myśli przed Zabrzem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)