Wolne w robocie o 12 i może człowiek zdąży dojechać 🤔
-
-
Puchar Polski 2023/2024
[quote]#post1590999 Ich pooojebało Kraków godz 15, skandal!!![/quote]
To co mają powiedzieć kibice z Lubina...
no oni lepiej mają😁. O 17.30 do busa i na późną kolację w domu
[quote]#post1591012 no oni lepiej mają😁. O 17.30 do busa i na późną kolację w domu[/quote]
Po śniadaniu do busa i na mecz do Krakowa.
[quote]#post1590999 Ich pooojebało Kraków godz 15, skandal!!![/quote]
Do tej pory jedyny mecz z ustaloną godziną, który zaczyna się o 15 😡 .
- Edytowany
No jakby nie bylo to "hit" w PP. Graja extraklasowe druzyny
Godzina meczu do porzemilczenia
Taka godzina na mecz E-klasowych drużyn na tym etapie rozgrywek, na stadionie z oświetleniem jest nie do uzasadnienia ani z punktu widzenia wybierających się na mecz ani z punktu widzenia tych, którzy mecze PP oglądają w TV. Zwłaszcza, że nie ma niesnasek między kibicami tych drużyn. Decyzja całkowicie niezrozumiała.
hehe, no jaja, dla kogo oni to organizują?
Równie dobrze mogli dać godzinę 12.00. Nie narzekać mamy 3 tygodnie na wykombinowanie wcześniejszego wyjścia z pracy, opieki na zdrowe dziecko, ( jak komuś została), urlop, itd.
Dla mnie, z punktu widzenia pójścia na mecz, godzina nie gra roli. Chodzi mi tylko o szersze spojrzenie.
[quote]#post1590989 Zajebista godzina...[/quote]
Chlebuś jest w lidze, a nie jakieś tam puchary polski przereklamowane 😁
Dodatkowo 2 Listopada, masa ludzi jeszcze będzie odwiedzać groby.
[quote]#post1590148 Różnie. Mamy dużo kibiców w tamtych rejonach i lokalnie mają niezbyt dobre stosunki.
Natomiast to zgoda choćby ŁKSu więc jakąś tam tolerancja jest natomiast patrząc na to co pisałem powyżej nie ma neutralnych relacji ale wielkiej kosy też nie. Coś co mi trudno teraz określić dokładniej.[/quote]
Proszę o ciszę, będziemy je*ac Zawiszę.
Tyle w temacie ;)
19 dni później
- Edytowany
Podbijam wątek dla tych, którzy chcieli zakładać meczowy.
Z cieawości: wejdę na karnecie, czy mam się rozejrzeć (rozglądnąć ;-)) za biletem?
Znalazłem informację o biletach. Krnetowicze mają mecz w pakiecie.
https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/sprzedaz-biletow-na-mecz-z-zaglebiem-lubin-w-fortuna-pucharze-polski/
MKS ruszyć z promocją meczu,ciężki termin, godzina hujowaa. Bardzo ważny mecz, jeszcze może ten sezon coś dla Nas kibiców znaczyć. My forumowicze też musimy podziałać, Wszyscy razem.
Karol Arys sędzią meczu z Zagłębiem Lubin
Spotkanie 1/16 Finału Fortuna Pucharu Polski przeciwko Zagłębiu Lubin poprowadzi Pan Karol Arys ze Szczecina.
Arbiter reprezentujący Zachodniopomorski Związek Piłki Nożnej poprowadził 9 meczów w tym sezonie (7 w Ekstraklasie i 2 w 1 Lidze), w których pokazał 26 zółtych kartek, a także 3-krotnie dyktował rzut karny.
Na liniach Arysowi pomogą Dawid Golis i Marek Arys, Aleksander Kozieł będzie sędzią technicznym, a w wozie VAR zasiądą Damian Sylwestrzak i Kornel Paszkiewicz.
https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/karol-arys-sedzia-meczu-z-zaglebiem-lubin/
- Edytowany
Czy można przyjść ze zniczem?
Żałosny termin meczu.
Nie znam tych sędziów, ale ich miejsce pochodzenia nie napawa optymizmem (zakładam że główny i liniowy to rodzina).
[quote]#post1592838 Nie znam tych sędziów, ale ich miejsce pochodzenia nie napawa optymizmem (zakładam że główny i liniowy to rodzina).[/quote]
Fakt, teraz na to zwróciłem uwagę, rzeczywiście, tak mało mają w Szczecinie sędziów, że już rodzinne wyjazdy fundują. Pocieszające jest to, że zarówno nam, jak i Lubinowi ze Szczecinem nie po drodze,
Gdyby się udało przejść ZL to życzę sobie Carinę Gubin
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)