@ssj#3515 ma rację.Bez 2-3 konkretnych wzmocnień będzie bardzo ciężko.Odnośnie Makucha to oprócz walki nie widzę nic pozytywnego u niego taki drugi Dudzic.
-
-
Kolejka 1 Stal Mielec - Cracovia. Sobota 22.07.2023, godzina 15.
Mając Hrossko nie można wystawiać Madejskiego. Liczę na zmianę w następnym meczu.
Młodzież będzie gryzła trawę i jeździła na d..ch. Puchary nasze , bo na mistrza za wcześnie ( vhoc Fortuna typuje ze to juz w tym roku )
Przecież Hroššo to zawodowy bramkarz rezerwowy. Świetnie, że go mamy ale jego zadaniem nie jest granie. O Madejskim ciężko coś powiedzieć, przy bramkach raczej bez szans poza tym bezrobotny. Nie dał nic ekstra ale niech najpierw zapewni solidność na poziomie Niemczyckiego to będzie git.
Zdecydowanie zabrakło mocnej ławki, nie ma dwóch zdań.
A czy Hrosso czasem nie puscil jakiejs szmaty jak wszedl do bramki pod koniec sezonu??
- Edytowany
Dla mnie Madejski to bardzo pozytywne zaskoczenie. Tak w sparingu z Rużomberokiem jak w Mielcu gwarantował spokój w bramce. Przynajmniej ja tak to odbierałem.
Co do [quote]#post1583032 ... Nie dał nic ekstra...[/quote] - nie pamiętasz interwencji w końcówce, kedy uratował nam mecz? Jedyna wada to chyba to, że nie strzelił bramki (sarkazm)
- Edytowany
[quote]#post1583028 Mając Hrossko nie można wystawiać Madejskiego. Liczę na zmianę w następnym meczu.
Młodzież będzie gryzła trawę i jeździła na d..ch. Puchary nasze , bo na mistrza za wcześnie ( vhoc Fortuna typuje ze to juz w tym roku )[/quote]
Serio Fortuna myśli o mistrzostwie że ten niby skład to może osiągnąć?
[quote]#post1583038 Dla mnie Madejski to bardzo pozytywne zaskoczenie. Tak w sparingu z Rużomberokiem jak w Mielcu gwarantował spokój w bramce. Przynajmniej ja tak to odbierałem.
Co do [quote]#post1583032 ... Nie dał nic ekstra...[/quote] - nie pamiętasz interwencji w końcówce, kedy uratował nam mecz? Jedyna wada to chyba to, że nie strzelił bramki (sarkazm)[/quote]
Tak szczerze, biorąc pod uwagę, że nie mógł nic poradzić przy bramkach, ta ostatnia interwencja była trochę "ratuj się kto może", ale daję mu szansę, bo w tym meczu nic nie pokazał, bo nie mógł...
[quote]#post1583039 [quote]#post1583028 Mając Hrossko nie można wystawiać Madejskiego. Liczę na zmianę w następnym meczu.
Młodzież będzie gryzła trawę i jeździła na d..ch. Puchary nasze , bo na mistrza za wcześnie ( vhoc Fortuna typuje ze to juz w tym roku )[/quote]
Serio Fortuna myśli o mistrzostwie że ten niby skład to może osiągnąć? [/quote]
Nie. Po prostu co rok typuje Cracovię na MP.
[quote]#post1583042 [quote]#post1583039 [quote]#post1583028 Mając Hrossko nie można wystawiać Madejskiego. Liczę na zmianę w następnym meczu.
Serio Fortuna myśli o mistrzostwie że ten niby skład to może osiągnąć? [/quote]
Nie. Po prostu co rok typuje Cracovię na MP.[/quote]
Ja też ale Filipiak mnie skutecznie wyleczył z optymizmu i marzeń dotyczących Cracovii.
- Edytowany
Do póki jest szansa matematyczna możemy pompować balonik - co nam zostało /tylko naiwność/
W końcu brakuje nam tylko 2 punktów do lidera.
Jak na koniec będą 2 pkt do lidera to będą puchary😁
I wciąż jesteśmy niepokonani. I po następnej kolejce utrzymamy ten status
I oby tak dalej!
Szkoda dwóch straconych punktów
Czy eksperci canal + powiedzieli ilu grało Polaków w składzie Cracovii i porównali że składami rakowa, legii czy pogonii? Bo w tamtym sezonie była na nas nagonka o mała ilość Polaków w skladzie
Nikt nie mowi o takich sprawach. w gtsie 3/4 skladu to hiszpanie, ale tez cisza na ten temat.
[quote]#post1583118 Nikt nie mowi o takich sprawach. w gtsie 3/4 skladu to hiszpanie, ale tez cisza na ten temat. [/quote]
Chyba tych Hiszpanów z Maszkowic koło Sącza 😃
Hiszpanie z Willowego w Hucie 🤣
Można by też porozmawiać o młodzieżowcach w Rakowie, ale nie ma o czym. Zapłacili już karę za poprzedni sezon? Bo idą w recydywę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)