Szkoda, naprawdę szkoda🙄
https://www.championshockeyleague.com/en/news/places-for-challenger-leagues-confirmed
-
-
Bye Bye CHL dla Polski
- Edytowany
To kara za zwycięstwo z Farjestad. 😉
Raczej za Katowice i kabaret z halą na LM
To zapytajmy: co jeszcze mogliśmy zrobić? odpowiedź prosta: nic. Nie chcą nas, i nie przejmują się, że to nóż w plecy dla hokeja w Polsce😥 wolą mieć u nas hokejowy bantustan.
Pozostaje Puchar Kontynentalny. Skandalem jest, że zwycięstwo nie daje już przepustki do CHL, ale skoro tak, trzeba się zadowolić tym, co jest możliwe, a tamtym kij wiadomo gdzie.
- Edytowany
Nasza hala też nie miała za dobrej opini, już nie wspominając teorii panów B i T którzy przedstawicielom CHL wmawiali że S7 to tak naprawdę lodowisko treningowe😂
Szkoda
- Edytowany
W sumie troszkę wykrakałem, ostatnio znajomym mówiłem, że osobiście wolałbym PK i taki wyjazd jak do Danii w 2020 😉
I ta nazwa gdzie się mieszkało Loddenhoj😆
- Edytowany
no cóż kiedyś lata temu w Szwajcarii Janusz załatwił LM dla Cracovii ale
przy redukcji byliśmy jednymi z pierwszych do odstrzału:(
poziom+infrastruktura jest jaka jest
Teraz jedyna LM to w kopanej 😂
[quote]#post1569029 To zapytajmy: co jeszcze mogliśmy zrobić? odpowiedź prosta: nic. [/quote]
Nie zgodzę się.
Mogliśmy grać w Arenie, a jeśli nie było to możliwe ze względu na terminy i brak pieniędzy, to trzeba było chociaż zapełnić Siedleckiego 7, też by to trochę inaczej wyglądało.
W zasadzie muszę się zgodzić: nasz kurnik i w ogóle poziom prezentacji, frekwencja, oprawa medialna, czyli wszystko co się przekłada na 'piniondze', bo to przecież dla organizatorów jest najważniejsze, u nas były poniżej krytyki. Poziom sportowy by pewnie znieśli.
No i co się dziwić, to tak jakby Raków grał w grupie LM w swoim kurniku, ze swoją oprawą, frekwencją i prezentacją, A poziom sportowy? pewnie by....... znieśli 😉
[quote]#post1569038 W zasadzie muszę się zgodzić: nasz kurnik i w ogóle poziom prezentacji, frekwencja, oprawa medialna, czyli wszystko co się przekłada na 'piniondze', bo to przecież dla organizatorów jest najważniejsze, u nas były poniżej krytyki. Poziom sportowy by pewnie znieśli.[/quote]
Byłem w Aalborgu i róznicy nie widziałem, oprócz tego że to taka Bochnia....
[quote]#post1569087 [quote]#post1569038 W zasadzie muszę się zgodzić: nasz kurnik i w ogóle poziom prezentacji, frekwencja, oprawa medialna, czyli wszystko co się przekłada na 'piniondze', bo to przecież dla organizatorów jest najważniejsze, u nas były poniżej krytyki. Poziom sportowy by pewnie znieśli.[/quote]
Byłem w Aalborgu i róznicy nie widziałem, oprócz tego że to taka Bochnia....[/quote]
Bochnia nie jest zła jako miasto ;).
[quote]#post1569087 [quote]#post1569038 W zasadzie muszę się zgodzić: nasz kurnik i w ogóle poziom prezentacji, frekwencja, oprawa medialna, czyli wszystko co się przekłada na 'piniondze', bo to przecież dla organizatorów jest najważniejsze, u nas były poniżej krytyki. Poziom sportowy by pewnie znieśli.[/quote]
Byłem w Aalborgu i róznicy nie widziałem, oprócz tego że to taka Bochnia....[/quote]
Odpierdol się od Bochni ;)
Ale to źle dla Bochni, że porównuje się ją do Aalborga? 🤔
Źle, Bochnia jest starsza i słynniejsza, co do urody się nie wypowiadam bo nie byłem w Aalborgu.
A co do meritum, będziemy mieli dwie drużyny w PK?
Dlaczego dwie?
Nie. Tylko Mistrz Polski zagra w PK.
Czyli i tak degradacja. A ja od lat to samo - chcę Cracovii w lidze słowackiej!!!
czechosłowackiej🤣
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)