będzie ciężko, może uda się zremisować
-
-
[24] Warta Poznań - Cracovia, 12 III 2023 godz. 12.30.
Nasi kopacze muszą się zreważować za kompromitacje z Wartą w Krakowie
[quote]#post1568248 [quote]#post1568246 Cieżki mecz sie zapowiada ... remis biere w ciemno.
Potem już z górki - Raków , widzew , pogoń (pewne 9 pkt) 😎 😅 [/quote]
Oby po tych meczch nie trzeba bedzie zaczac liczyc punktow do spadkowego...a nie do pucharow 😆 😆 😆 😆 [/quote]
W zeszłym sezonie najwyżej punktujący spadkowicz, czyli Bruk-Bet miał w ostatniej kolejce 32pkt, więc teoretycznie nasze grajki mając obecnie 33pkt. mogą złapać luz i zacząć punktować w spektakularny sposób. 😂 Z drugiej jednak strony mogą sobie wykminić, że to już wakacje i grać bez ambicji. Wieloletnie podejście naszego El Prezeso raczej nastraja do tej drugiej opcji. U niego marnie z ambicjami to i piłkarzom może się to udzielić. Oby nie!
[quote]#post1568265
W zeszłym sezonie najwyżej punktujący spadkowicz, czyli Bruk-Bet miał w ostatniej kolejce 32pkt, więc teoretycznie nasze grajki mając obecnie 33pkt. mogą złapać luz i zacząć punktować w spektakularny sposób. 😂 [b] Z drugiej jednak strony mogą sobie wykminić, że to już wakacje i grać bez ambicji.[/b] Wieloletnie podejście naszego El Prezeso raczej nastraja do tej drugiej opcji. U niego marnie z ambicjami to i piłkarzom może się to udzielić. Oby nie![/quote]
Myślę, że w tym trybie są już od kilku meczy
Ogórki, barwy się zgadzają, prawie sami Polacy, jak z nimi nie przegrać to z kim?
grali dwa mecze w tym tygodniu a my jeden?
przegrali mecz w środku tygodnia?
dwóch zawodników pauzuje za kartki?
mają mniej odpoczynku od naszych?
graliśmy nieźle ze śląskiem?
mamy 3 punkty do 4 miejsca?
pasowałoby wygrać i powalczyć o medale?
przypomina mi się weekend:
-nooo walizka.. a w niej musiały być albo prochy albo lewa forsa, jak myślisz malinowski co tam było?
-myślę, że forsa panie komisarzu
-skoro tak, to musiały być prochy
cyk jedyneczka
Mecz poprowadzi dawno nam nie sedziujący , za to ładnie biegający W. Myć z Lublina .
za https://www.laczynaspilka.pl/aktualnosci/sedzia/obsada-sedziowska-24-kolejki-pko-bp-ekstraklasy-0
To ten od czerwonej dla Jablonskiego za nic w Kielcach.
Sedzia bodybuilder, ktoremu brakuje tlenu w krytycznych sytuacjach, wiec wylacza mu sie mozg.
Dobrze, że nie Stefański nam sędziuje. A w sumie to obojętne, bo jak zagraja piach to sędzia może jedynie dodać kolorytu.
[quote]#post1568239 Warta u siebie mocna, my wyjazdowo - ..[/quote]
A zaglądasz czasem do tabeli.🤣
Warta w tym sezonie grała 11 meczów u siebie i wygrała2. w sumie 11pkt. Ich pozycja w tabeli wynika z 7(!!!) zwycięstw na wyjeździe.
[quote]#post1568346 [quote]#post1568239 Warta u siebie mocna, my wyjazdowo - ..[/quote]
A zaglądasz czasem do tabeli.🤣
Warta w tym sezonie grała 11 meczów u siebie i wygrała2. w sumie 11pkt. Ich pozycja w tabeli wynika z 7(!!!) zwycięstw na wyjeździe. [/quote]
Tak zaglądam, Warta ostatnie 5 meczy u siebie - 0 porażek, Cracovia ostatnie 5 meczy wyjazdowo - 1 zwycięstwo.
Przegramy, bo watek powinien zakładać kolega "wrzoksc"..
pluń dwa razy przez lewe ramie - będzie dobrze.
[quote]#post1568352 Przegramy, bo watek powinien zakładać kolega "wrzoksc"..[/quote]
Osobiście wyznaję jedynie zwycięskie serie, nie jakieś tam bez porażki.
Panowie mecz z gatunku czy wygramy czy przegramy jeden ch*j
Żona się mnie pyta o obiad u teściowej ja mówię, że Cracovia- Warta a ona co to Warta...
No i co jej mam powiedzieć, że ch*ja warta?
Przecież ona to wie...
Dlatego obiad będzie o 15 30 😉
Gdyby było rzeczywiście Cracovia - Warta to rozumiem. Stadion, koledzy, te rzeczy.
Ale, że jest Warta - Cracovia, to u mnie, że względu na wyjazd i planowaną godzinę powrotu to raczej mecz będzie o 15.30
Godzina meczu faktycznie nieciekawa ale choć w tv oglądać to obowiązek .
[quote]#post1568414 Godzina meczu faktycznie nieciekawa ale choć w tv oglądać to obowiązek .[/quote]
do kotleta
[quote]#post1568415 [quote]#post1568414 Godzina meczu faktycznie nieciekawa ale choć w tv oglądać to obowiązek .[/quote]
do kotleta[/quote]
I frytek 😉
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)