Jest wielką sztuką miec takie nazwiska i grać taką PYTE?
-
-
Play-off 2023 - porażka...Trenerze, czas dać szansę komuś innemu.
Te pepiki razem z RR to nieudaczniki i widzę szansy na sukces. Dziś dostroili się do nich górole i ośmieszyli Klub. Nawet dutki ich nie ciągną może po biednej wczoraj wygranej była rozrywka. Zresztą milusińscy kibice już dawno ustawili im mistrza zapominając że najpierw trzeba o to walczyć jak Giełda, a miała być przemęczona słaba i do ogrania spacerkiem. No to bezmyślne grajki niech się jeszcze uczą ale nie u nas.
Mnie się poprzedni post bardzo, ale to bardzo nie podoba. Na hokejowym forum nie przypominam sobie takiego poziomu agresji.
Miałem właśnie napisać, że gra toczona jest fair, że nie widzę żadnej brutalności (a na tym etapie zwykle była). No to już jest...
Widziałem ostatnie 15minut meczu ,wiec nie wypowiadam się na jego temat ..
Myśle ze u Nas tzn chodzi mi o kibiców ,
Mamy takie huśtawki jak ta seria wyglada
Jak dostają w czapkę to wszyscy be jak wygrywamy to fajnie fajnie ..
Spokojnie szlachta ,wiadome teraz już margines błędu jest bardzo minimalny ,przyjdzmy licznie w pt ,wesprzyjmy hokeistów głośnym dopingiem by jechać spowrotem do Kato mając jedną grę od finału
ja myśle że niektórych ponosi troche, wiekszość na forum myślała że wygramy spokojnie 4-0, ale niestety to są play offy, które rządzą się swoimi prawami i tu jest walka, a drużyny są wyrównane, wiec mecze są na styku, i czasami decydują detale i myślę że jest nieźle na razie jest remis i trzeba walczyć dalej
To poglaskajcie ich i cieszcie się że byli liderem rozgrywek !
... a Ty zrobisz "hał, hał", kiedy zdobędą złoto? Szans na to nie straciliśmy.
Z takim napadem strzelanie po jednej bramce w meczu to skandal
MSC hal hal to zrób sobie na Reymonta.
trzeba tez patrzec na klasę bramkarza Katowic zatrzymał Kazachów i paru innych tez my odstajemy niestety
Moim zdaniem wczorajszy mecz był dużo lepszy w naszym wykonaniu niż mecze poniedziałkowy i piątkowy, które były identyczne w ale niestety wczoraj w 3-ciej tercji pogubiliśmy się, gieksie się bardziej chciało i stało się tak jak się stało. I jak napisał Agent, nie da się wygrać meczu strzelając tylko jednego gola ☝ Tą skuteczność trzeba poprawić już piątek bez dwóch zdań 💪
- Edytowany
https://youtu.be/BBzjSvRvsUY
[b]Edycja z 15.03.2023 o godz. 07:59 (scalono posty)[/b]
W żadnym meczu Kato nie były lepsze ,to my podajemy im tlen przez głupie kary,to my popełniamy głupie błędy w defensywie ,to my jesteśmy cholernie nieskuteczni ..
Z tymi karami to bym trochę wyluzował. Nie wiem czy zobaczę jeszcze na polskich taflach karę za "nurkowanie" a wczorajsze niby przewinienie Kapicy było klasycznym przykładem takiego przewinienia gracza Katowic bo tyle zdolności teatralnych ile tam pokazał to prawie Oskar ( jakże na czasie)
Trener miał o to pretensje do Kapicy (mega ochrzan w boksie), a nie do sędziego… naprawdę trudno się przyczepić do wczorajszego sędziowania
[quote]#post1569103 Trener miał o to pretensje do Kapicy (mega ochrzan w boksie), a nie do sędziego… naprawdę trudno się przyczepić do wczorajszego sędziowania [/quote]
Do kary Kapicy po której Kato wyrównali nie można mieć żadnych zastrzeżeń ,głupota Damiana i tyle dał podstawy i zachaczal
Natomiast pod koniec meczu była taka akcja ze (nie pamietam kogo)Murray ewidentnie podciął kijem po minięciu go przez napastnika ,kij wypuścił i rozkładał łapy jak za każdym razem ,tak samo jak w momencie gdy pod koniec atakowaliśmy i obrońca gieksy celowo wjechał w bramkę nie atakowany ..
To są takie dwie akcje które mi utkwiły
I nje ze uważam ze wypatrzyly one wynik meczu a miały miejsce
Strzeliliśmy jednego gola -pretensje tylko do siebie
Prawda jest taka, że można się pocieszać, że wyrównane drużyny, że przecież wynik na styku i doszukiwać się błędów w pracy sędziów. Ale jak się nie strzela, to się nie wygra. Szanse są 50 na 50 i jeżeli przejdziemy Katowice, to najprawdopodobniej w finale trafimy na świetnie dysponowaną Unię, a tu będzie jeszcze gorzej i sięgniemy po kolejne srebro, a apetyt mamy jednak na mistrza, z resztą jak i drużynę.
wszystko inne niż złoto to totalna porażka.
[quote]#post1569115 wszystko inne niż złoto to totalna porażka.[/quote]
Zgadzam się w 100%
[quote]#post1569115 wszystko inne niż złoto to totalna porażka.[/quote]
a dlaczego, uzasadnij
[quote]#post1569119 [quote]#post1569115 wszystko inne niż złoto to totalna porażka.[/quote]
a dlaczego, uzasadnij[/quote]
Dziwię się, że zadajesz takie pytania.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)