jest punkcik na ciężkim terenie, trzeba to uszanować
-
-
GKS Jastrzębie -Cracovia 3/02/20023 godz 18.00
[quote]#post1564657 Z tym Pajacem w bramce zapomnijcie o mistrzostwie.. [/quote]
Ty wszystkich zawodników uważasz za pajaców i debili.
[quote]#post1564661 [quote]#post1564657 Z tym Pajacem w bramce zapomnijcie o mistrzostwie.. [/quote]
Ty wszystkich zawodników uważasz za pajaców i debili. [/quote]
Ten gość zasłania cała bramke kurwa.. Z akcji jeszcze rozumiem, ale karne notorycznie puszczac..
Myśmy dzisiaj po prostu gorzej strzelali karne. Kapica mógł to zamknąć już w dogrywce, nie wyszło.
[quote]#post1564661 [quote]#post1564657 Z tym Pajacem w bramce zapomnijcie o mistrzostwie.. [/quote]
I pojawia się na forum przeważnie jak przegrają żeby się ponapinać.
do bramkarza macie pretensje? a zawodnicy to co? jak można tak strzelać karne......
Gra cała drużyna i cała drużyna wygrywa i przegrywa .Gdyby nasi napastnicy strzelili w regulaminowym czasie ta jedną bramkę więcej ...
Szkoda tej porażki , szkoda to komentować. Mając taki potencjał w ataku strzelić tylko jedną bramkę przez 60 minut... Słabo
[quote]#post1564665 [quote]#post1564661 [quote]#post1564657 Z tym Pajacem w bramce zapomnijcie o mistrzostwie.. [/quote]
I pojawia się na forum przeważnie jak przegrają żeby się ponapinać.[/quote]
Nawet mi się nie chce odpisywać na ten durny komentarz.. Przejrzyj pierw wpisy a potem się udzielaj.
- Edytowany
[quote]#post1564665 [quote]#post1564661 [quote]#post1564657 Z tym Pajacem w bramce zapomnijcie o mistrzostwie.. [/quote]
[b]Edycja z 03.02.2023 o godz. 21:43 (scalono posty)[/b]
A widziałes chociaz jak on broni te karne nikt już nawet nie stara się wykonywać jakiś zwodów tylko strzelają po prostu po rogach zanim sie ustawi to mijają lata to jest najgorszy bramkarz od lat i to jest moja opinia i nikt jej nie zabroni głosić tak słabo karne bronił tylko nie jaki Kowalówka
Panowie spokojnie
Jeszcze nic nie przegraliśmy ani nic nie wygraliśmy
Jkh (a nie jak w tytule napisałem GKS J)jest mega nie wygodny dla każdego w tej lidze ,
Dziś nie byliśmy skuteczniejsi o tego jednego
Gola ..
Nie wolno stracić punktów w dwóch meczach i będzie handicap w postaci startu i Ew ostatniego meczu u siebie
RS jaki jest taki jest ,to Nie Rafał ,ani Kopriva ,ani nie Perevozchikov
Trzeba wierzyć ze strzelimy (nie jak dziś ) o tą sztukę więcej i ze jeszcze nam zabroni
Bramkarz bez wątpienia słabszy od tych z Unii czy Tychów. Bardzo niepokoi mnie jego wolna i często wypluwająca krążki "łapaczka" ;)
trzeba czasami przegrać, nie można wszystkiego wygrywać....
Łyszczarczyk miał na razie 1 wspólny trening z drużyną, a więc atak Kapicy został zdemontowany (wyjęty Polak) i ustawiony na nowo 'na łapu capu'. Ale teraz mamy mecze ze słabszymi rywalami i tam drugi atak będzie się spokojnie zgrywał. Przez chwilę jest gorzej, żeby było lepiej.
[quote]#post1564671 [quote]#post1564665 [quote]#post1564661 [quote]#post1564657 Z tym Pajacem w bramce zapomnijcie o mistrzostwie.. [/quote]
Nawet mi się nie chce odpisywać na ten durny komentarz.. Przejrzyj pierw wpisy a potem się udzielaj. [/quote]
To nie komentarz, a post, nie jesteśmy na Facebooku. Ale fakt, że mogę zwrócić Ci honor, że w tym sezonie się poprawiłeś i zdarzało Ci się też chwalić chłopaków, wszak jesteśmy liderem. Tylko po co wyzywać skoro patrząc na tabelę jest dobrze, a porażki zdarzają się każdemu i nawet najlepsza seria w mistrzowskim sezonie nie trwa wiecznie. Pamiętam jak już lata wstecz (wtedy w składzie z Kostuchem i Martynowskim), że w zasadniczym wszystko przegrywaliśmy ze Stoczniowcem by w play-offach odprawić ich z kwitkiem. Wtedy chyba gdańszczanie uplasowali się nawet poza podium, a na szyjach naszych zawodników zawisły złote medale. Czy to był powód żeby wyzywać swoich zawodników. Tak samo kwestia trenera, mnie też znudził się jego warsztat i mam pewien niesmak w kilku kwestiach z nim związanych, ale też mu nie wrzucam. Zapisał się chłopina w historii klubu złotymi zgłoskami, jesteśmy na niego skazani więc dajmy mu żyć. Merytoryczna krytyka jak najbardziej wskazana, ale po co mu ubliżać?!
Ten typ tak ma, taki forumowy pajac.
Wracając do meczu i braków kadrowych, Polak chory, Arrak, F.Kapica, oraz Nemec kontuzja.
Wszystko w naszych kijach. Trzeba wygrać kolejne mecze I play offy zaczynamy z pozycji lidera.
Zapomniałem o jednym niech nasi nastawią celowniki za dużo mamy niecelnych strzałów tych 100%.
- Edytowany
[quote]#post1564686 Ten typ tak ma, taki forumowy pajac.[/quote]
I co sie prujesz?
Obraziłeś się?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)