Obawiam się kompromitacji, już nawet pomijam to co te nasze trupy pokazały z Wartą, to boisko jest jak ogródek, jeszcze sztuczna trawa. Jak na nas siada od początku na pressie to ciężka panika może być. Obym się mylił i obyśmy to spokojnie wygrali, ale no nie mam pozytywnych przeczuć
-
-
Puchar Polski 2022/2023
Koniec świata, boimy się o rezultat meczu z zespołem, który powinna zlać nasza rezerwa...
[quote]#post1548253 Koniec świata, boimy się o rezultat meczu z zespołem, który powinna zlać nasza rezerwa...[/quote]
To jest kwintesencja dziadostwa i byle gowna serwowanego przez ten klub od dawien dawna...
Co to dla nich jakas porazka z Lagowem?? nic... tak samo jak za nic mieli porazki z jakimis Skalnikami czy wpierdolami w derbach czy porazki z jimis bytomiami czy inymi termalicami... oni na wyniki maja wyjebane... tylko glupi kibic wierzy co sezon ze nowy ropoczynajacy sie bedzie lepszy... a wiecie jak oni takich kibicow nazywaja???? Frajerzy.. dajmy im jakiegos zawodnika... czy tam nowego trenera niech potrzepią gruszką z radosci a pozniej i tak wszystko wroci do normy.... i tak 20 lat jestesmy w chuja robieni a oni sie z tego ciesza...
Masz rację , Kruszyno . Rok w rok jest tak samo - obiecanki, obietnice a pózniej trwanie i ucieranie dup..a szkłem .
Rok w rok pieniądze to my mamy a potem okazuje się że nie ma odpowiednich zawodników i "owe" pieniądze zostają w kieszeni.
Stało się to tak oczywiste jak Kevin w Święta!
- Edytowany
Ludzie spokojnie...bez nerwów, rozbijemy Łagów 2:0 i lecimy dalej po finał PP 😉
[quote]#post1548218 [quote]#post1548192 Będzie to można gdzieś zobaczyć?[/quote]
Mało ci Leszeczku? :)[/quote]
W sumie masz rację. Tylko sprawdzę wynik.
Będzie jakaś transmisja z meczu z Łagowem?
jakaś bedzie :) [mistrz 🛶]
prawie. bo niestety nie ma pewności czy będzie jakakolwiek :P
T . Wajda z Żywca bedzie arbitrem tego meczu .
[quote]#post1548382 Będzie jakaś transmisja z meczu z Łagowem?[/quote]
Tylko tekstowa
- Edytowany
Do kopaczy:
Czy rezerwy lampucery są słabsze niż ŁKS Łagów?
No to wiecie o co grać, jak nie jesteście popirdółkami lub nie gracie w jakieś gierki czyli w chuja.
Ciekawy jestem ilu tych vipów z finału pucharu polski zasiądzie jutro ma meczu
Puchar Polski to w tym roku priorytet. Najmocniejszy skład i pełne zaangażowanie. Nawet jednobramkowe zwycięstwo będzie wstydem.
Najmocniejszy skład - pełna zgoda ale w tym momencie oznacza to mocne zmiany w pierwszej 11.
Według mnie powinien wyjść Balaj, Knap, Hrosso, może nawet Budzik.
wygramy w karnych jak Hrosso wystawią🤣
Cwele właśnie są na najlepszej drodze do pożegnania PP
[quote]#post1548463 Cwele właśnie są na najlepszej drodze do pożegnania PP[/quote]
juz niektualne
juz po sprawie....cwele dały rade
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)