Nie da się Was czytać malkontenci! Psy nie wygraja 2 meczy, a nwaet gdyby jakimś cudem to Stali wystarczy remis z Płockiem . ( Z tym Płockiem co szcześliwie przed wczoraj przegrał 3:0, a mógł 6:0)
-
-
2021/22 Pozostałe mecze kolejki nr 33
Dobry wynik w Mielcu do przerwy. W Radomiu wystarczy remis do wiekopomnej chwili 😁
[quote]#post1534117 Jeszcze dużo kombinacji, może być tak że na koniec sezonu 4 drużyny będą mieć 37 pkt Jaga Śląsk Mielec i Psy[/quote]
Psy w takiej tabelce maja 2 punkty i lecą z hukiem
Niech mnie ktoś uszczypnie bo to nie może być prawda :D Giń kurwo ubecka
Radomiak, Radomiak !!!
Hehe…
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-05/280481701-520113329597008-6346488911086641651-n-jpg-47799509.jpg[/img]
Do wczoraj byłem "niewiernym Tomaszem" ale teraz myślę, że jeśli dziś Śląsk wygra to w Płocku Stal zdobędzie tyle punktów ile im trzeba więc gts już może sobie wygrywać do woli :)
Malinowe dalej w grze
Frajersko stracili.... ale nadal jestesmy pelni wiary!
remis ! nie za dobrze bo Sląsk będzie musiał wygrać w ostatniej kolejce🤔
Zmienia się to wszystko jak w kalejdoskopie...
Najpierw to muszą wygrać w Radomiu bo remis tez spadek.
Nadal wystarczy remis Radomiaka.
Brawo Stalówka!!!👍
I bardzo dobrze, bo w Płocku różnie mogło by być - wszak to tez Orlen. A malinowe nosy u siebie połkną żaboli.
Też uważam, ze najlepszy z możliwych wynik.
Aczkokwiek ladacznica z Zabrza przed Śląskiem nóg nie rozłoży jak przed gts więc trzymam kciuki za 1X w Radomiu
[quote]#post1534151 Brawo Stalówka!!!👍 [/quote]
Stalówka to w Stalowej Woli.
gts tylko ratuje zwycięstwo 😁tak że coś czuję że dziś będziemy otwierać szampany 🙂bo wątpię że wygrają w Radomiu góra remis
Mam nadzieję, że w Radomiu oglądali nasz ostatni mecz i nauczyli się jak należy żegnać się z kibicami.
Jedyny minus, że Śląsk się wykartkował. Z Zabrzem nie zagrają Mączyński, Exposito, Tanas i Garcia. Jednak mam nadzieję, że sprawa załatwi się dzisiaj w Radomiu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)