wreszcie coś wlazło
-
-
2021/22 Pozostałe mecze kolejki nr 32
Narazie dwóch rannych w tym jeden śmiertelnie....
Powinnien być karny dla Termalicii sędzia ewidentnie pod Łęczna ....
Teraz zatrzymał akcję pod polem karnym zamiast puścić prawo korzyści.
Sędzia w tym meczu to kurwa dramat!!!
Bruk Bet i psiarnia po 31 pkt, Śląsk 34. Jeżeli na koniec sezonu będą mieli po tyle samo, w tabelce trzech drużyn najlepiej wypada Nieciecza i wtedy psiarnia z malinowymi out. Najlepszy scenariusz
Kurwa można rękami odbija pilke w polu karnym i nie ma karnego ! To są normalne jaja a to co zrobił przy faulu na Wlazłym zamiast Puścić to dalej to sędziowski kryminał!
Czarny puścił Łecznej rękę w polu karnym... TRZY razy !
Jeszcze się okaże, że Gostomski właśnie uratował gts'owi ekstraklasę...
[quote]#post1533331 Jeszcze się okaże, że Gostomski właśnie uratował gts'owi ekstraklasę...[/quote]
Ich nikt nie uratuje...gts po prostu chce spaść z ligi i dlatego spadnie.
Co się odwlecze to nie uciecze, gts nad przepaścią do 1 ligi jest już od kilku sezonów.
Oby. Bo to ile sytuacji Nieciecza zmarnowała dzisiaj i chociażby z Radomiakiem to głowa mała. Mieliby 4 pkt. więcej i po sprawie już by było...
Przypominam że termalika nie wykorzystała kiedyś 2 karnych w meczu
Sędzia dzisiaj to dramat. Nie podejrzewam go o złą wolę, po prostu był strasznie nieudolny.
Dla mnie sędzia pilnował by Termalika czasem nie strzeliła zwycięskiej bramki .☹️
Inna sprawa, że nigdy nie przypuszczałem, że mecz Łęczna - Nieciecza będę oglądał z takimi emocjami :).
Karny Niecieczy należał się jak psom spadek.
Myślę, że nie jeden karny, tak że przekręcili ich ewidentnie. I to w dobie var-u!
[quote]#post1533331 Jeszcze się okaże, że Gostomski właśnie uratował gts'owi ekstraklasę...[/quote]
Ten sam który kiedyś pozwolił ubekom wygrać u nas derby 2-0. Teoretycznie nie mam nic do tego gościa, ale ile razy widzę jego ryj tyle razy przypomina mi się jego pusty przelot pozwalający chyba Imazowi wpakować gola na 2-0 :(
[quote]#post1533366 [quote]#post1533331 Jeszcze się okaże, że Gostomski właśnie uratował gts'owi ekstraklasę...[/quote]
Ten sam który kiedyś pozwolił ubekom wygrać u nas derby 2-0. Teoretycznie nie mam nic do tego gościa, ale ile razy widzę jego ryj tyle razy przypomina mi się jego pusty przelot pozwalający chyba Imazowi wpakować gola na 2-0 :( [/quote]
Ciekawe jest to , że w innych meczach puszczał niesamowite szmaty a wczoraj bronił jak lew .
[quote]#post1533366 [quote]#post1533331 Jeszcze się okaże, że Gostomski właśnie uratował gts'owi ekstraklasę...[/quote]
Ten sam który kiedyś pozwolił ubekom wygrać u nas derby 2-0. Teoretycznie nie mam nic do tego gościa, ale ile razy widzę jego ryj tyle razy przypomina mi się jego pusty przelot pozwalający chyba Imazowi wpakować gola na 2-0 :( [/quote]
praktycznie, tak samo milo wspominam jak Cierzniaka :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)