Cosik mi się ikonka zmieniła na kafelku przeglądarki.
-
-
🛠️Pomoc techniczna ⚠️Problemy zgłaszamy jako osobny temat⚠️
Wyszukiwarka nie jest w stanie znależć tematu po tytule ;)
https://cracovia.krakow.pl/t/14155-14155/1553400
Ze względów bezpieczeństwa - defakto w tytule tematu takie znaki też nie powinny być dozwolone, ale to temat z migracji.
Tak myślałem, więc po prostu nie można dać mu za nisko spaść. ;)
15 dni później
Nie wiem gdzie zapytać, więc pytam tutaj. Jest taka opcja, żeby nie widzieć jakiegoś tematu? Tak jak się ignoruje jakiegoś użytkownika i nie widać jego postów.
jest taka opcja. nie klikasz w temat i wtedy go nie czytasz. pozdrawiam
37 dni później
@Bartek#16041
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-05/image-png-32622961.png[/img]
O super. Dzięki wielkie
119 dni później
Jak zamknąć temat ?
Piszesz "temat do zamknięcia" i czekasz na reakcję któregoś z moderatorów. Chyba nie myślałeś, że przeciętny użytkownik forum ma taką możliwość? Dopiero byłby burdel an forum...
Geoś moderatorem nie był, a potrafił zamknąć temat.
Sprawdźcie Panowie typa Heisenberga, narozsyłał dziwnego spamu na PW. Można to w kosmos wywalić? Pieron wie co może być w linkach schowane.
nawet tej PW nie dotykałem, od razu w kosmos
Swoją drogą jak usuwać pw?
- Edytowany
Wiem, e tak się robić nie powinno ale chodziło mi o systemowe wywalenie tego typa i PW przez niego rozesłanych.
A co do usuwania to w PW pod kropkami nie pokazuje się nic na liście. Przy postach wszystko działa. Przeglądarka FF jak coś.
Możesz też wejść w konwersacje i opuścić z poziomu konwersacji. Usuniemy ręcznie jego wiadomości. Ukrywam posty zawierające numer telefonu.
- Edytowany
Okej dziękuje za zgłoszenie. Wszystkie jego wiadomości usunięte. Dodatkowo nałożyliśmy ograniczenie na PW dla nowych kont aby nie powtórzyło się to w przyszłości. Konto musi posiadać 10 widocznych postów. Jeżeli to będą spamowe posty - łatwiej wam będzie je zgłaszać niż wiadomości pw.
[b]Edycja z 01.09.2023 o godz. 11:49 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1586924 Piszesz "temat do zamknięcia" i czekasz na reakcję któregoś z moderatorów. Chyba nie myślałeś, że przeciętny użytkownik forum ma taką możliwość? Dopiero byłby burdel an forum...[/quote] Sam post nie wystarczy, można zgłosić któryś post w temacie (szczególnie jeśli jesteś autorem) i poprosić o zamknięcie w zgłoszeniu. [quote]#post1586934 Geoś moderatorem nie był, a potrafił zamknąć temat.[/quote] Tematy może zamykać moderator. Nie ma takiego uprawnienia do zamykania własnych tematów. Nie ma w ogóle w kodzie forum :) Trzeba zgłosić temat (jakiś post w temacie) i wyrazić chęć zamknięcia tematu. Zawsze po zamknięciu w temacie powstaje "event" z widocznym nickiem osoby, która zamknęła wątek.
Creative zmienił tytuł na 🛠️Pomoc techniczna - zgłoś problem.
4 dni później
Tutaj połowa krzyczy zamknąć temat, połowa nie a po zamknięciu jest problem w innym ;) Tutaj nie dogodzisz a samo napisanie do zamknięcia tego nie powoduje, że to robimy.
52 dni później
jest mozliwosc sprawdzenia jak na starym forum kto ile postow nabazgral w jakims jednym watku??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)