[quote='MakuKSC' pid='1515128' dateline='1638906708']
Zacytujcie to jeszcze z osiem razy, szybciej sie rolki w myszkach spierdola.
[/quote]
Dla mnie to jest kandydat nr 1 do posta roku ! :D :exclamation: Brawo MakuKSC :) Padłem ze śmiechu ale to jest mądre jak ch.. ! :exclamation:
-
-
Jedenastka XXI wieku
[quote='jurassic' pid='1515181' dateline='1638966595']
[quote='MakuKSC' pid='1515128' dateline='1638906708']
Zacytujcie to jeszcze z osiem razy, szybciej sie rolki w myszkach spierdola.
[/quote]
Dla mnie to jest kandydat nr 1 do posta roku ! :D :exclamation: Brawo MakuKSC :) Padłem ze śmiechu ale to jest mądre jak ch.. ! :exclamation:
[/quote]
:D :D :D BOMBA
ps: a był taki miś wogóle?: Vladislav Romanov?
alocha - szacun.
Brakuje Karola Kostrubały.
Nie kojarze dwóch typów
Tamir Cohala.
Papadopoulos
Papadopoulos to chyba ten grek co go Stawowy nie lubił?
ja nie kojarzyłem Zielińskiego - a to ananas, który nawet jeden mecz w kadrze zagrał
Papadopoulos to koleś którego Potter uwielbiał i przez pół roku po nim wzdychał jeszcze
Cahalon przyszedł na fali mody na piłkarzy z Izraela - zapoczątkowanej przez Melikssona w gtsie
Ileż tego szrotu sie przewinęło. Wątek trzeba zamknąć bo działa depresyjnie ;-)
no nie da się ukryc ,że patrząc na listę ciężko się oprzeć podejrzeniom wygłaszanym i tu na forum ,że często nie o wzmocnienie drużyny chodziło a o
"obroty" ;)
Peskovic (Pilarz)
Radwański, Węgrzyn, Jablonsky, Baster
Gol, Covilo
Klich, Pelle (Giza), Kapustka
Piątek.
Oczywiście każdy ma prawo do własnych typów, ale jakoś za cholerę nie mogę pojąć kandydatury Helika, który poza kilkoma bramkami wsławiał się równie licznymi babolami, po których traciliśmy bramki, lub były dyktowane rzuty karne.
Przede wszystkim w pojedynkę nas wyeliminował z pucharów z DAC.
Cabaj - Kosa, Jablo, Węgrzyn, Siplak - Covilo, Dąbrowski - Kapustka, Klich, Rakels - Piątek
Peskovic- Wójcicki, Kosanovic, Jablonsky, Suart -Gol, Covilo- Saidi,Cetnarski, Wdowiak- Rakels
Peskovic (Pilarz) - Radwański, Węgrzyn, Jablonsky, Baster - Baran, Gol, Covilo - Giza , Piatek, Budziński / Pawlusiński, Kapustka , Cetnarski, Wdowiak, Rakels, Siplak, /
[quote='paulo' pid='1515239' dateline='1638996908']
Cabaj - Kosa, Jablo, Węgrzyn, Siplak - Covilo, Dąbrowski - Kapustka, Klich, Rakels - Piątek
[/quote]
To jest skład na MP.
- Edytowany
[quote="Khalid"
ps: a był taki miś wogóle?: Vladislav Romanov?
[/quote]
A to nie był czasem ten Bułgar który wlazł w rozbite szkło?
Legenda głosiła że w rozbity flakonik perfum.
I na tym skończyła się jego gra.
Edit:
Do każdej 11tki dodać należy Jacka Wiśniewskiego ;)
Romanov, to nie jego podczas jakiejś konferencji poczochrał Stawowy i stąd wziął się w tamtej ekipie i w tamtych czasach syndrom czochrania ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)