Wygrana z drugą największą qrwą w galaktyce cieszy niezmiernie.Może przyjdzie czas na derbową radość...
-
-
[17] Cracovia - cwks 5 grudnia, 20:00 Niedziela
legła, legła warszawa, stara kvrwa
Legła Legła Warszawa Auuuuuuu
Kurczę, Pelle dobry mecz ale nie jakiś mega zajebisty ... fakt - gość potrafi się znaleźć w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie.
Co do Myszora - 4/6 - musi poćwiczyć technikę / drybling ... ale to jest do wypracowania w jego wieku..
Gratulacje dla naszych zawodników bo pokazali charakter :D Dzisiejszy mecz dało się ogląać, oczy mi nie krwawią, jest git :)
Siplak kozak
Wszyscy ją ładują, to co mielibyśmy być gorsi.
Szkoda że w derbach tak się nie dało.
[quote='srk' pid='1514674' dateline='1638734783']
[quote='squier strat' pid='1514673' dateline='1638734563']
wynik ok, ale jednego zrozumieć nie mogę,
mecz przy Kałuży, a kolejny raz goście na stadionie, ci w canal+, są przedstawicielami przeciwnika,
dzisiaj dwa cwele, Żewłakow i Kalafior,
Biedak nie tylko kibiców pogonił ze stadionu :(
[/quote]
Nie wiem czy oglądamy tą samą transmisję w c+ ale ja nie mam takich odczuć ;p jak dla mnie po równo jeśli chodzi o KsC i 7kę
[/quote]
rozumiem, sami nasi,
Żewłakow z Polonii, a cwelik z Cracovii :D
Siplak rewelacja :)
Wygrana po 16 latach, najwyższa pora, bo już wstyd zaczynał się z tego robić. Do tego najwyższa frekwencja w tej kolejce:)
Pan Siplak!
No i super 3 punkty i wielka radość.
Wszystkich można jedynie chwalić za ten mecz... ale to co zagrała dziś obrona + to co wybiegal Myszor to szacun PRZE ogromny. Widać że każdemu na boisku zależy.
Normalnie aż nie przypuszczałem że znowu będę się ekscytowal gra tego zespołu !
Najbardziej w tym meczy obawiałem się Jugasa a tymczasem gość zagrał bardzo dobry mecz. Gratulacje.
Kto wie może Jacek Zieliński zbuduje twierdzę przy Kałuży. Drugi mecz i druga wygrana!
Brawo dla całej drużyny jest prognostyk żę z" tej mąki będzie chleb"
Boruc przynosi nam szczęście :) Najważniejsze że legła Warszawa !
[quote='mariusz' pid='1514712' dateline='1638739785']
Boruc przynosi nam szczęście :) Najważniejsze że legła Warszawa !
[/quote]
Boruc wygląda jak mały budda a nie piłkarz :D
prawie zjadlem paznokcie, dziekuje, wspaniala walka, szkoda ze nie 2-0, 3-0 bo gra w drugiej polowie w pelni zasluzylismy, dziekuje i brawo dla calej druzyny i trenera!
Byłem, widziałem. Cracovia zwyciężyła :heart:
Panowie, czym się tak ekscytować, wygraliśmy z zespołem ze strefy spadkowej ;).
A na poważnie, widziałem dziś zespół, zaangażowanie i poświęcenie. Mam tylko nadzieję, że to zasługa Zielińskiego a nie chęć pokazania się na tle legii.
Oprócz zwycięstwa jeszcze jedna optymistyczna sprawa- młyn po raz pierwszy od dłuższego czasu nie świecił pustkami i doping tez nie zły :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)