już bym wolał nawet program o szydełkowaniu...
-
-
Jacek Zieliński - rozdział 2
Wysłuchałem... od połow leciało w tle, a ja szukałem książki do zamówienia. Totalne lanie wody ze strony dziennikarza brak ciekawych pytań jeden wielki clickbait z tymi tytułem filmiku.
[quote]#post1608931 ŁKS się obudził i nie ma już przeciwnika w tym sezonie, z którym możemy dopisywać sobie 3 punkty przed meczem. [/quote]
A był taki? Nie zauważyłem...
No był, ŁKS w zeszłym sezonie. Pomimo wysokiej porażki u siebie z pogonią i odbiciu w PP przeciwko Łęcznej, w ciemno obstawiałem 3 punkty dla nas w meczu przeciwko Rodowitym Łodzianom
W zeszłym sezonie ŁKS grał w 1. lidze 🤔
[quote]#post1609100 W zeszłym sezonie ŁKS grał w 1. lidze 🤔 [/quote]
Chodzi o mecz z 30 września 2023 - w rundzie jesiennej.
[quote]#post1609101 [quote]#post1609100 W zeszłym sezonie ŁKS grał w 1. lidze 🤔 [/quote]
Chodzi o mecz z 30 września 2023 - w rundzie jesiennej.[/quote]
Dokładnie tak
[quote]#post1609113 [quote]#post1609101 [quote]#post1609100 W zeszłym sezonie ŁKS grał w 1. lidze 🤔 [/quote]
Chodzi o mecz z 30 września 2023 - w rundzie jesiennej.[/quote]
Dokładnie tak, chodziło o mecz w zeszłej rundzie, a nie w zeszłym sezonie. No ale jak się ma coś pomiędzy pośladkami to ciężko jest się domyśleć 😉 [/quote]
Wg mnie trener Zieliński to poczciwy gość. I niezły fachowiec. Nie pasuje jednak chyba do Cracovii i ogólnego modelu funkcjonowania klubu jaki zaproponował nowy prezes. Tu trzeva kogoś w stylu Papszuna (wiadomo nie ma szans) albo młodego, nowoczesnego trenera jak np. Myśliwiec z Widzewa, Szulczek... Ciekawe jak to się rozwinie. Wydaje mi się że nawet utrzymanie nie zagwarantuje umowy JZ
JZ będzie max do końca sezonu. Jak ma zostać jak widać na dłoni, że w sumie z donrcyh zawodników nie umie zroboć dream teamu.
Zielu się wysypał na tej konferencji, że czyta forum 😂
To dobrze, że czyta, niech wie co my sądzimy.( Ś.p.Filipiak też czytał).
Wiadomo że czyta..Bo jest ciekawy co ludzie o nim sądzą. My Trenera lubimy przecież..ale chcemy od czasu do czasu zwycięstw i dobrej gry. Przecież kiedyś się dało czesac każdego po 3,4 do 0..
Mam nadzieję że od soboty się to zmieni..
Nie wyobrażam sobie że w nowym sezonie trenerem będzie JZ, i to bez względu na wyniki do końca sezonu, no chyba że chcemy żeby było jak było
[quote]#post1609145 JZ będzie max do końca sezonu. Jak ma zostać jak widać na dłoni, że w sumie z donrcyh zawodników nie umie zroboć dream teamu.[/quote] Cetnarski Rakels Budziński Jedrisek , faktycznie nie potrafił z nich zrobić dream teamu , człowiek wchodził na mecz a tu w 5 min 2-0 z Lechem , nie dało się patrzeć na tamtą drużynę , tak grała mało ciekawie i nie zdobywała bramek , a to 6-0 z Koroną to w ogóle był mecz do niczego , tak samo teraz nie da się patrzeć na tą grę , ale za to jest genialna skuteczność , w końcu u nas sami podstawowi gracze wiodących reprezentacji .
Brawo za skład, w końcu odważna decyzja.
No skład idealny mozna powiedzieć.. Tylko żeby się to przełożyło na 3 pkt..
robi siecto juz smutne...
Nosz kurwa, nie da się patrzeć na naszą grę
Makuch do zmiany
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)