Zielinski out
-
-
Jacek Zieliński - rozdział 2
W jakim celu na boisko wchodzi Kallman ?
Jest w takiej dyspozycji , że gramy w dziesiątkę.
Panie Jacku,pora zmienić otoczenie 🙄
Lubię Goscia ale rzeczywiście trzeba dać sobie spokój..
Trenerze grasz dobra pierws,a połowę..... a drugą odjebalissscie panszczyzne!!!
To gdzie jest ten chlebuś?
Na Pana miejscu już dawno dałbym se spokój.
Kto w takim razie za Zielinskiego?
Brosz był ogarnięty ....
- Edytowany
mój ulubiony trener w erze Comarchu, ale nie widzę ognia w oczach piłkarzy. Widzę degrengoladę, czas chyba na zmiany...
A po co nam trener?
Albo niech Stefan będzie.
Same oszczędności.
No dobra.... ale ze śląskiem to już wygramy na 100 %... 😎
- Edytowany
Zostawcie mi Jacka w spokoju. Rzeczywiście. Po co trener? Co oni sami nie wiedzą jak kopać piłkę?
[quote]#post1593686 Zostawcie mi Jacka w spokoju. Rzeczywiście. Po co trener? Co oni sami nie wiedzą jak kopać piłkę?[/quote]
Pisałem niejednokrotnie
To bardzo sympatyczny człowiek,ale trener słaby
Jak nie możecie czy nie potraficie strzelać z gry to dopracujcie chociaż stałe fragmenty gry . I może niech pan zaproponuje zawodnikom by strzelali z dystansu .
- Edytowany
[quote]#post1593691 [quote]#post1593686 Zostawcie mi Jacka w spokoju. Rzeczywiście. Po co trener? Co oni sami nie wiedzą jak kopać piłkę?[/quote]
Pisałem niejednokrotnie
To bardzo sympatyczny człowiek,ale trener słaby [/quote]
No dobra. To co silny trener może zdziałać na korzyść?
PS. I tak go niedługo wywalą, ale nic to nie poprawi.
zostawić,
odpierdolić się,
były przygotowane przez trenera i Majewskiego transfery,
ale złodziej Filipiak w amoku zadłużania Cracovii zablokował wszystko
[quote]#post1593693 Jak nie możecie czy nie potraficie strzelać z gry to dopracujcie chociaż stałe fragmenty gry . I może niech pan zaproponuje zawodnikom by strzelali z dystansu .[/quote]
Ja tu widzę jedynie nieudolność piłkarzy - jak zwykle. Do tego atmosfera teraz jest zła ze względu na zdrowie prezesa. Oprócz tego wcześniejsze działania - brak transferów, oszczędności. No to mamy.
Zara się okaże że wypłaty nie dostają po profesur w szpitalu..
- Edytowany
Wypłatę dostaną pewnie tylko zimna woda będzie przez jakiś czas.
PS. Nic już nie mówię bo kurwica bierze górę. Już mam dość szyderstw i milionów.
Chciałbym zmiany trenera, problem jest taki że przez 20 lat Comarchu według mnie Jacek Zieliński to najlepszy trener jakiego mieliśmy. Może czas na jakiś zagraniczny eksperyment, bo z Polaków widziałbym tylko Szulczka albo Papszuna, pytanie czy to realne.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)