[quote]#post1577517 Niezadowolenie popłynie z trybun?
20 procent jest niezadowolonych, reszta żyje w ciemno - to miłośnicy ciepłej wody w kranie i zdjęć z białym misiem.[/quote]
Axe z tym 20% to żeś przesadził max 10.
-
-
Jacek Zieliński - rozdział 2
Brawo Rafał Nowak za trzymanie ciśnienia i wydobycie od trenera oceny kadry na przyszły sezon. Ocenił ją na msc-a 5-8.
Liczę, że ta wypowiedź będzie wracała jak bumerang, gdy dziadek zacznie bredzić o pucharach.
p.s. jakiś czas temu pisałem, że 5 msce jest lepsze niż 14, że to lepsza gra, że komuś się spodoba, zostanie, będzie chodził itp.
Brnąc w tą narrację nawet nie zauważyłem, że po drodze coś we mnie umarło. Od meczu z Pogonią gdy ostatecznie straciliśmy widoki na cokolwiek nie potrafiłem ani trochę emocjonować się meczami. Zaczęło być obojętne czy skończymy na 5 czy 10. Niektórych meczów nawet nie oglądałem. Przyznam, że dziwnie się z tym czuję, bo uważałem się za kibica który się emocjonuje, maże nawet za bardzo przeżywa. I to nie pierwszy przecież sezon przedwcześnie skończony.
Dobrze, że się ta paździerz kończy, wszyscy trochę dychniemy, może głód powróci.
Zazdroszczę kibicom Polonii tej radości i nadziei z awansu, nawet onym zazdroszczę ,że mają ciśnienie i się mobilizują.
Nas ten marazm zabija.....Jakaś część mnie chce żeby to jebło. Taka blacha na odmulenie.
sorry za off. pozdro i do następnego sezonu!
dałem lubię, ale nie dlatego że mi się to podoba tylko wiem co czujesz i to jest zwyczajnie przykre.
ja w sobotę mam teoretycznie czas by iść na mecz i koledzy wzywają. ale jestem na tym etapie, że ciężko mi będzie patrzeć na ludzi wiwatujących po ewentualne bramce. byłem na Miedzi, nie ruszyło mnie z krzesełka. zastanawiam się czemu ludzie się cieszą z bramki o nic w meczu o nic. To takie bez sensu. Wszyscy udają, że im na czymś zależy. filipiak że na klubie. Zieliński, ze na miejscu. piłkarze, że na zadowoleniu kibiców i kibice zaślepieni w tym całym dziadostwie skaczą po bramce która niczego nie zmienia a ja nie rozumiem czemu.
Uuuu No to ładnie Pan Jacek odpalił. Pięknie się pożegnał :)
[quote]#post1577518
Jacek to fajny gość. idealny na trwanie. nei wiem na huj to zmieniać jak i tak gramy o nic i nic nie znaczymy w polskiej piłce[/quote]
bo w odwodzie jest dużo tańszy?
dotychczasowy trener rezerw, stawiam na niego, a dodatkowo będzie dobrze znał większość kadry bo pracował z nimi na wiosnę.
Coś się obawiam, że po takiej szczerości raczej nie będzie przedłużenia kontraktu. W comarchovii nie znoszą gości, którzy mówią szczerze. Gdyby wziął jakąś doniczkę czy akwarium, to by pewnie przeszło, a tak... Eh...
Panie trenerze uważałem pana za przywiązanego do n/Klubu, pamiętam relacje tv ze spotkań z klubami zagranicznymi. Tego się nie zapomina. Życzyłem Panu walki o trenerkę i nadal podtrzymuję zdanie wsparcia Pana. Profesor nie wie co by stracił spokój, profesjonalizm, efektywność z wąskiego zasobu graczy. Panie Jacku jestem trochę od Pana starszy, więc mimo że nie przepiłem brudzia życzę i nie dopuszczam myśli o odejściu. Trzymajmy się !
- Edytowany
Poda ktoś Bucowi jeszcze rączkę w przerwie meczu?
Jebany Pajac.. Zielu też ma już tego dość coś czuje..
- Edytowany
Z tego co się słyszy , to dostał propozycje przedłużenia kontraktu na takich warunkach , że byłby chyba człowiekiem bez honoru jakby to przyjął. Nikt normalny tu pracować nie przyjdzie , zrobią trenera 1 drużyny z Kality albo Ankowskiego i po sprawie.
Wyczuwa się napięcie i żal w głosie trenera.Filipiak rozpierdala wszystko.Zostanie z nim złodziej z Kańczugi i Stefek.
Panie trenerze jeszcze się nie żegnam...
na co to Panu było Panie Jacku?, nerwów kupa niby kasa pewnie ok ale nie lepiej pokomentować trochę meczy i na tym zbudować swoją poważną przyszłość w mediach. a tak to znów z Pana zadrwił... dużo Pan dla Nas zrobił, dawał nadzieję i radość ale czasami też smutek z przegranych. Proszę trzymać pierścień w bezpiecznym miejscu i pamiętać że Cracovia zawsze Pany !!!
- Edytowany
Wypier%%%%%my wkoncu filipiaka z klubu bo z tym gościem (profesorkiem) nic nie ugramy, a tylko człowiek się nawkurza
Najgorsze że nie możemy nic zrobi ć, absolutnie nic nawet jak odejdzie filipiak to zostaje jego rodzina i podejrzewam że nic się nie zmieni, przykre!
Oj gryzł się w język pan Jacek i tak też na końcu podsumował dyskusję. Strasznie smutna to była konferencja. Gorycz biła ze słów trenera. I wcale się nie zdziwię jak rzuci to w cholerę.
Odejścia zawodników, brak nowych twarzy, rozwiązanie rezerw, rozwiązanie drużyny piłkarek, katastrofa u hokeistów, rozpaczliwa walka drużyn juniorskich o utrzymanie, afera Tabisz (a ten nadal w klubie) brak perspektyw rozwoju klubu, Jeden z najbardziej parszywych sezonów w XXI wieku.
[quote]#post1577546 Najgorsze że nie możemy nic zrobi ć, absolutnie nic nawet jak odejdzie filipiak to zostaje jego rodzina i podejrzewam że nic się nie zmieni, przykre![/quote]
mnie też tak powtarzali rodzice i pukali się w czoło jak mówiłem, że musi się udać, chodzi o rosyjską powojenną okupację.
ja wierzę, że przepędzimy tego przybłędę.
W przeciwieństwie do Probierza, Zieliński dymisji nie złożył.
Tak jak napisałem, zostanie rodzina która dostanie w spadku złoty interes pod nazwą Cracovia. Niestety! A kto ich ruszy?
Jezeli trener Zieliński faktycznie odchodzi, to życzę mu powodzenia
Strzelam, że pójdzie trenować Stal Mielec
W pelni sie zgadzam z trenerem. Z tak waska kadra jaka ma Cracovia, to aktualne miesjce w tabeli nie moze nikogo dziwic. I moze sobie w koncu wszyscy uzymyslowia, ze taki Rakow lepiej placi srednio dwa razy wiecej zawodnikom i kadrze trenerskiej niz my. Do tego posiadaja na kazda pozycje po dwoch zawodnikow do gry. Mysle sobie, ze gdyby Filipiak zwrocil wszystkie pieniadze jakie pobral do Comarchu z MKS Cracovia jako pozyczki. To pieniadze na utrzymanie rezw by sie znalazly... A tak, to idzie teraz o celowe zmniejszenie wartosci akcji i jak najtansze przejecie reszty udzialow od miasta. Po dzisiejszych newsach o odejsciu trzech zawodnikow, mamy na dzien dobry minus trzech zawodnikow i tylko jednego bramkarza w kadrze... Przyszly sezon gramy o przetrwanie lub Prof ma jakiegos asa w rekawie. Ale uwierze jak zobacze. Zal Pana Jacka, bo cos mial obiecane a tu znow burak...
"lub Prof ma jakiegos asa w rekawie " - Jakubka ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)