Jedno jest pewne - jak wynika ze słów Biedaka, Pana Jacka żegnamy po sezonie ;)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-05/image-png-73246419.png[/img]
-
-
Jacek Zieliński - rozdział 2
- Edytowany
Przy okazji dementowania plotki powiedział coś takiego:
"Z kolei w Cracovii kontrakt z końcem sezonu kończy się trenerowi Jackowi Zielińskiemu. Jak wygląda sytuacja?
- Rozmawiamy z trenerem Zielińskim, wczoraj nawet miałem spotkanie i będziemy przedłużać kontrakt - twierdzi Filipiak. - Dyskutujemy szczegóły."
edit: kodiGa mnie uprzedził
[quote]#post1576518 Jedno jest pewne - jak wynika ze słów Biedaka, Pana Jacka żegnamy po sezonie ;)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-05/image-png-73246419.png[/img][/quote]
Swoje odejście potwierdził też Jacek Zieliński:
"Chcę walczyć z Cracovią o wyższe cele, ale [b]warunkiem jest utrzymanie obecnej kadry[/b]. To jest warunek numer jeden, ale nie próba szantażu. By ten zespół grał o coś więcej, trzeba nadal pozwolić mu pracować i [b]należy wzmocnić[/b] - stwierdził"
Z tą kwotą 500 tyś miesięcznie i Papszunem niezłe zagranie PRowe lepsze niż gts-u z budą dla Puszczy.
[quote]#post1576522 [quote]#post1576518 Jedno jest pewne - jak wynika ze słów Biedaka, Pana Jacka żegnamy po sezonie ;)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-05/image-png-73246419.png[/img][/quote]
Swoje odejście potwierdził też Jacek Zieliński:
"Chcę walczyć z Cracovią o wyższe cele, ale [b]warunkiem jest utrzymanie obecnej kadry[/b]. To jest warunek numer jeden, ale nie próba szantażu. By ten zespół grał o coś więcej, trzeba nadal pozwolić mu pracować i [b]należy wzmocnić[/b] - stwierdził"[/quote]
Podczas pierwszego pobytu , przed rundą wiosenną mów, że najlepszym transferem bedzie utrzymanie dotychczasowego składu . I wtedy sprzedano mu Rakelsa .
Czyzby powtórka z rozrywki ?
Tak po prawdzie, ilu jest zawodników z obecnego składu, bez których nie wyobrazacie sobie Cracovii?
Gdzie im wszystkim do Rakelsa z tamtej rundy? Szanujmy się.
Wiadomo, Rakoczego byłoby szkoda. Ale czy ma on bezpośredni wpływ na wyniki naszego zespołu? Za duzo przeciętniactwa, tutaj jeden zawodnik nie załatwia sprawy.
Jeśli Ghita jest u nas czołowym zawodnikiem to pokazuje, gdzie jesteśmy. Owszem, druga połowa tej rundy jest w jego wykonaniu dobra, ale wcześniej mając taki kredyt zaufania i grając wszystko od dechy do dechy był mega elektryczny.
Ghita to dobry piłkarz, udowodni to w lepszej lidze.
Rakoczy młody ambitny ale czy dobry czy da radę w zachodnich ligach raczej nie.
- Edytowany
Jak nie miałem okazji oglądać go w lepszej lidze, być moze nigdy tam nie trafi. :) Oglądam go co tydzień w ekstraklasie i gdyby nie setki tysięcy euro, które na niego wyłożono, po kilku tygodniach nie podniósłby się z ławki. W Polsce taki zawodnik dostaje dupochron na całą rundę/sezon.
Oby przyszły sezon był w jego wykonaniu na poziomie tego co gra w ostatnich tygodniach.
Wcześniej był słaby, z łatwością można powycinać jego nieporadne zagrania. Miał też to szczęście, ze rzadko padały z tego gole, a to zawsze przykrywa kiepskie zagrania.
[quote]#post1576555 Ghita to dobry piłkarz, udowodni to w lepszej lidze.[/quote]
Zielu na konfie podał już listę sparing partnerów, mówił że chciałby podpisać nowy kontrakt przed zakończeniem sezonu żeby każdy wiedział na czym stoi, piłka jak zawsze po stornie Biedaka. Skoro wszystko ustalone to tylko pozostało czekać na informacje o nowym trenerze
Jacula nie gadaj ze się spierdolisz poza 10 na koniec sezonu. Mierny, wierny, sympatyczny, nasz.
Jacula masz taką mocną ławkę i z niej nie korzystasz!
Jacek ja żartowałem!
patrząc na naszą ławkę i na ilość punktów, ktore zdobyliśmy mam przeczucie, że będzie w przyszłości moment, że zatęsknimy za Jackiem Zielińskim
Przecież Zielu zostaje u nas..
Życie pokaże czy zostaje...
Skoro Santo napisał że odchodzi to już nic nie pomoże😛
Pewnie zostanie bo biedakowi poodmawiały "tuzy trenerskie "więc nie ma wyjścia a tabisz nie może póki co zasiąść nałwce.
Takimi tuzami rozpoczynaliśmy sezon z Zabrzem
Cracovia: 23. Karol Niemczycki - 25. Otar Kakabadze (66, 2. Cornel Râpă), 24. Jakub Jugas, 88. Matej Rodin, 5. Virgil Ghiță, 33. Kamil Pestka - 11. Michał Rakoczy (59, 9. Benjamin Källman), 22. Florian Loshaj (66, 18. Takuto Oshima), 8. Mathias Hebo Rasmussen, 38. Jakub Myszor (80, 20. Karol Knap) - 71. Patryk Makuch (80, 45. Filip Balaj).
Ale ugraliśmy 9 punktów w 3 meczach w nastepnych 30meczach 34 punkty
To teraz policz sobie ilu z tych tuzów zostało na wiosne i wtedy znajdziesz odpowiedź na pytanie, czemu zrobiliśmy tyle punktów na wiosnę
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)