Śpiący królewicze - obudźcie się !!!!!
-
-
[14kolejka]gts-Cracovia,7 listopad(niedziela), godz.20.00
Mielcarski pies yebany nawet się nie kryje ze swoimi sympatiami. Rzygać mi się chce od jego pierdzielenia.
Mnie też, ale na myśl o Probierzu i Derbach...
[quote='maciek72' pid='1510465' dateline='1636316466']
Mielcarski pies yebany nawet się nie kryje ze swoimi sympatiami. Rzygać mi się chce od jego pierdzielenia.
[/quote]
Ja głos wyłączyłem i słychać tylko moje przekleństwa .
- Edytowany
[quote='ARTU' pid='1510466' dateline='1636316537']
Mnie też, ale na myśl o Probierzu i Derbach...
[/quote]
[color=#000000][size=small]Moim zdaniem źle to oceniasz Artu, widać że chłopaki walczą, umiejętności to jedno a walka i ofiarność to drugie, nie widać z naszej strony ze chłopaki odpuszczają, czyli co - grali by przeciw Probierzowi ? Nie jestem fanem naszego trenera ale nie będę go obarczał winą za całe zło w naszym klubie, zwłaszcza przegrane derby (jeśli je przejebiemy...) MAMY PO PROSTU ***** KULAWE SZCZĘŚCIE w derbach, klub który po komuniźmie powinien nie istnieć istnieje, ma się dobrze i mimo chujowizny którą gra tylko przez swoje szczęście zdobywa bramkę... jebać to, na PASY przychodzi się dla zasady, a nie dla wyników.[/size][/color]
- Edytowany
Pięknie to wszystko napisałes, sam bym tego lepiej nie ujął... Ale CH.UJ mnie to wszystko interesuje, jak chce wygrać derby!!!
Alvarez pięknie wystawił piłkę na kontrę.
Ta piłka Loshaja.. To jest kur*wa normalne?
Tej druzynie nie brakuje szczęścia a umiejętności. Mam nadzieję że Majewki zajmie się sprowadzaniem piłkarzy bo jak Probierz zatrudni kolejny zaciąg Rivaldiniow, Loszajow, Jugasow to 1 liga jest wielce prawdopodobna.
- Edytowany
Ostatnimi czasy przy każdych derbach mam wrażenie, że znowu oglądam ten sam mecz. Nadal mam nadzieję, ze strzelimy zmęczonemu już gtsowi chociaż na remis.
Piłkarsko jesteśmy lepsi w każdym aspekcie, u nich 1 akcja póki co decyduje o wyniku meczu
Hanca to niedorajda piłkarski...
Nasi jak dojdą do pozycji strzeleckiej to sami nie wierzą że można zdobyć gola.
Probierzowe drewno w akcji.
Nie ma się co przejmować, tylko dalej swoje: "Murem za Probierzem" !!!!!!
Zapierdalać remis minimum
wstyd
czemu cygan nie wpuścił Rochy? Piłkarsko na taki paździerz jak gts byłby akurat.
Z tak słabą zomowską ladacznicą nie graliśmy dawno a i tak probierz za murem układa cegiełkę po cegiełce.
I po pierwszej, jednych z lepszych połówek w azylu, wychodzą kurwa zesrani i cofnięci. Cygan - wypierdalaj!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)