Ale sinusoida.... 45 minut i taka zwykła Stal Mielec z palcem w du*ie ładuje nam 3 bramki :@ :sleepy:
-
-
[10 kolejka] Cracovia-Stal Mielec,2 października, 15:00(sobota)
i wszystko wraca do normy...
Najmniejsi wymiar kary, klepią nas jak chcą.
Pompuje ktoś balonik dalej?.. Dajcie spokój.. Przypadek zwykły w Gliwicach to zwycięstwo..
jprdl rodin klasa...
trzeba być idiotą, żeby tak łapać i kopać gościa który odbiega od bramki
Rodin i Jugas chyba przebijają wyczyny Wasiluka i Polczaka
Logika Cracovii :
Tydzień temu wysoka wygrana to dziś dla równowagi musi być wysoka przegrana :rolleyes:
Parodyści...
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Wygramy 4-3
Rodin regularny, co kilka meczów popis, 2 (głównie) i 3 bramka jego...
Murem za Probierzem
Po trzech latach przyszedłem na mecz i dostałem pięknego kopa w d.u.p.e. a mogłem pobiegać koło Rudawy...
Czy damy radę? (to odrobić???)...
Tak! Damy radę , bo Cracovia walczy do końca!!!
Ciągle tracimy bramki w każdym meczu.. To jest nie do pomyślenia.. Jugas, Srodin to ławka rezerwowych... Tu trzeba kurwa klasowych obrońców..
Mnie rozwaliła ostatnia euforia po Gliwicach... Tak sobie pomyślałem - nasi kibice są "dwubiegunowi". Trener jest zajebisty, prezes do zaakceptowania i jedziemy na miszcza...
Hehe, za jakie qrwa grzechy, poziom gry obronnej jak na orliku, uspokoić celownik i może będzie 6-5
[quote='GSC' pid='1506460' dateline='1633182985']
Wygramy 4-3
[/quote]
Chyba na cymbałkach...;(
Zobaczycie, że pewnie w drugiej połowie będzie podobna sytuacja jak ta Rodin-Matras tylko w drugą stronę i karnego nie będzie.
[quote='Jarek44' pid='1506467' dateline='1633183132']
Mnie rozwaliła ostatnia euforia po Gliwicach... Tak sobie pomyślałem - nasi kibice są "dwubiegunowi". Trener jest zajebisty, prezes do zaakceptowania i jedziemy na miszcza...
[/quote]
W punkt.. Nagle wszystko fajnie było..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)