Nie istnieje gra bez Pelle, taki wniosek po 45 minutach. Myszor, fizycznie odstaje w takich pojedynkach jeden na jeden. Balaj jako napastnik dość aktywny, strzał tuż nad poprzeczką z głowy, strzał na koniec połowy obok słupka, no i wg mnie mógł się duuuuzo lepiej zachować przy podaniu Loshaja, to znaczy się nie wywracać. Knap nieźle, Hanca na swoim poziomie.
Dominujemy w grze, ale ŁKS oddał również oddał niebezpieczne strzały na naszą bramkę. Oby nie powtórka jak napisał Rock.
-
-
Puchar Polski 2021/2022
Akcji mieliśmy wystarczająco, żeby strzelić przynajmniej 2-3 gole, a nawet strzału na bramkę nie oddaliśmy.
Przecież Pelle gra!
Ale jako stoper :D Po zmianie stron został w tym samym miejscu na boisku - sptytny sposób na zaoszczędzenie sił.
Dziękuję za linki
w końcu coś jest
tyle że taki biały prostokąt na środku ekranu się pojawia...
Rakoczy...:( on musi się obudzić
Ale gramy bryndzę. Strzelić chociaż jedną i zapomnieć
Za co ja musze oglądać tego gówniarza Ogorzalego.. Ten Młody jest tragicznym grajkiem.. Czym on kur.wa zasłużył ze trafił do nas...
Idziemy na karne! ;)
Lis pola karnego Rivaldinho dostał piłkę in to the box ale nie trafił in to the net.
[quote='PrzemoWZG' pid='1505247' dateline='1632417018']
Za co ja musze oglądać tego gówniarza Ogorzalego.. Ten Młody jest tragicznym grajkiem.. Czym on kur.wa zasłużył ze trafił do nas...
[/quote]
Teraz sie przestraszył wychodzącego bramkarza... Dramat
Kakabadze potrafi jednak grać. Wstyd dla nas, że jest dogrywka, pomimo, że dla nas to standard.
Kluby 1 ligowe wygrywają z Łksem a Szmaciarze z ekstraklasy nie potrafią.. Włączyłem tylko jeba.na 2 połowę i już mam dość.. Męczą się na własne życzenie..
Jak się nazywa ten - sorx. ale ciężko go inaczej nazwać- idiota komentator.
"niesprawiedliwie jakby teraz Cracovia strzeliła bo mecz ewidentnie na remis"
potem ze 3-4 razy w idącym doliczonym czasie gry żądania zakończenia meczu przez sędziego.
Skąd oni takich łapserdaków do TV wygrzebują ;)
[quote='PrzemoWZG' pid='1505247' dateline='1632417018']
[/quote]
Jego menago, dogadał się z Kubusiem...... i ciach
Czy tylko mi się wydaje, że lepsi młodzi siedzą na ławce? Rakoczy i Zaucha dużo lepsi technicznie i piłkarsko od Ogorzałego i Myszora.
No to nie jest źle, jeszcze jest szansa na zwycięstwo ;)
Fajny, typowy dla nas mecz pucharowy. Nie wiem czemu narzekacie, można się było przyzwyczaić przez ostatnie dwie edycje.
Rakoczy bije dośrodkowania jak Rapa :(
Nowy transfer w Cracovii widzę. Mamy zdaje się nowego fizjoterapeute. Podobny do Cygana. Braciszek?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)