Napisz normalnie , pedały i lesby maszerowały.
-
-
4 kolejka Lechia Gdańsk - Cracovia 14 sierpnia (sobota) , 17:30
- Edytowany
Będę szczery... dzisiaj zamiast oglądania meczu, wybrałem jazdę na rowerze. Sprawdzając teraz wynik końcowy meczu Cracovii - czuje, że zrobiłem bardzo dobrze... :rolleyes:
Przykro to pisać, ale obecnie mecze Cracovii to jest strata czasu.
Z niecierpliwością oczekuje konfy po meczowej :D
[quote='DawidSiemaszki' pid='1500982' dateline='1628966526']
Z niecierpliwością oczekuje konfy po meczowej :D
[/quote]
- straciliśmy bramkę w kuriozalnej sytuacji, to ustawiło mecz
- mieliśmy swoje okazje
- przegraliśmy za wysoko
- piłka jest bezwzględna i uczy
- nie poddajemy się, przygotowujemy się do meczu z Jagiellonią
Muertes dodaj:
piłka była okrągła
rzucali na boisko serpentyny
nie mieliśmy minus 5 pktów
A swoją drogą dlaczego nie można otworzyć konferencji? Czyżby Probierz wy....lił?
Może ktoś pamięta jak trener mówił, że początek sezonu będzie trudny bo przyjdzie grać z zespołami [u]które grają o coś[/u].
Czy powiedział od kiedy będzie grał z tymi co nie grają o coś ?
Bo nie wiem od kiedy mam oczekiwać serii zwycięstw..
https://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/video,vId,3123052
[quote='Trapez' pid='1500998' dateline='1628967719']
[/quote]
W 1 lidze serie kilku remisów może zrobi
[quote='Projo' pid='1500923' dateline='1628961987']
Miej honor Probierz i odejdź ale co ze szrotem ?
[/quote]
Niech go weźmie ze sobą w ramach rekompensaty, ściągnął przez te cztery lata ponad 50 zawodników!
- Edytowany
[quote='paulo' pid='1501017' dateline='1628970421']
[quote='Projo' pid='1500923' dateline='1628961987']
Miej honor Probierz i odejdź ale co ze szrotem ?
[/quote]
Niech go weźmie ze sobą w ramach rekompensaty, ściągnął przez te cztery lata ponad 50 zawodników!
[/quote]
No tak i pomyślał by ktoś, że Filipiak i jego ferajna, nie cierpi menad[size=large][b]żer[/b][/size]ów...........
Właśnie się zalogowałem do [i]internatu[/i] i poznałem wynik.. No cóż... Ziewww...
Po raz pierwszy od dawien dawna nawet nie rzucałem okiem na nasz mecz, wybrałem ciekawsze zajęcie i nie żałuję, a jak czytam to nic nie straciłem. Za tydzień na mecz z Jagiellonią nie wiem czy się wybiorę, nie bardzo widzę sens, by tracić czas i nerwy. Może przyjdę na Górnika zobaczyć sobie Podolskiego w akcji.
- Edytowany
Meczu nie ogladalem ale wynik mimo wszystko mnie nie zaskoczyl... spodziewalem sie porazki i to wysokiej... nawet skrotu nie zamierzam ogladac...
Za tydzien u siebie tez moze byc podobny wynik...
Czytalem ze cygan na konferencje wszedl z przytupem mowiac ze weszlismy dobrze w mecz i gralismy dobrze...
On przechodzi sam siebie...
[quote='Matthias89' pid='1501059' dateline='1629009613']
Po raz pierwszy od dawien dawna nawet nie rzucałem okiem na nasz mecz, wybrałem ciekawsze zajęcie i nie żałuję, a jak czytam to nic nie straciłem. Za tydzień na mecz z Jagiellonią nie wiem czy się wybiorę, nie bardzo widzę sens, by tracić czas i nerwy. Może przyjdę na Górnika zobaczyć sobie Podolskiego w akcji.
[/quote]
Widzę, że wszyscy mamy podobnie.
I właśnie o to chodzi biedakowi
#muremzaprobierzem
Michał będę na Jagielloni! Ja cię nie zostawię. Będziemy do samego końca. Cracovii, albo twojego!
[quote='Trapez' pid='1500998' dateline='1628967719']
Może ktoś pamięta jak trener mówił, że początek sezonu będzie trudny bo przyjdzie grać z zespołami [u]które grają o coś[/u].
Czy powiedział od kiedy będzie grał z tymi co nie grają o coś ?
[/quote]
mówi jeszcze przed sezonem,
że w pierwszych dziewięciu kolejkach gramy z drużynami, które o coś walczą
Konfa tylko parę minut, dawka nie smiertelna.
Można się np dowiedzieć że liga uczy.
Miało być pokory, ale ugryzł się w język.
Na onecie jest artykuł o tytule „zawodnicy zorganizowali orgie na stadionie”. Lekko się zdziwiłem, ze nie chodziło o Cygana i jego panienki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)