Ale misja społeczna jest spełniona.Kibicom każdego klubu dają frajdę.Oprócz kibiców Cracovii zgodnie z filozofią para prezesa.
-
-
4 kolejka Lechia Gdańsk - Cracovia 14 sierpnia (sobota) , 17:30
Miej honor Probierz i odejdź ale co ze szrotem ?
- Edytowany
Jak to mówią lotnicy??? LECIMY:(
Zaraz fortuna coś na lechie wynajdzie i uratuje sytuacje
Dziękuje kopacze, jestem z was dumny! to był ostatni mecz który oglądałem w tym sezonie.
Co prawda oglądałem tylko ostatnie 15 minut, ale nie powiem, probierzowi wyrosło z tego co tam posiał drzewo jak skur.wysyn.
Czego y oczekujecie? z jednym zawodnikiem w pomocy (Pele) o jako takim pojęciu o graniu w piłkę? Ogrodnik nie znosi zawodników którzy grają głową (wyobraźnią) a nie bieganiem ponieważ całą swoją przygodę z piłką jako zawodnik musiał na takich zawodników pracować, musiał biegać i oddać piłkę takiemu, który wiedział co z nią zrobić. Dlatego chce mieć dziesięciu biegających ogrodników na boisku a nie piłkarzy.
Pascal to nie kucharz, Ogrodnik to nie trener!
chyba wyrosło, ale na głowie...
Dziś sięgneliśmy "Kukiza"
- Edytowany
Choooj wam wszystkim w doopę :
- tobie filipiaku
- tobie kubusiu
- tobie bałdysie
- tobie nieudaczniku Ogrodniku
i wam, sprzedajna bando Brązowych Nosów..............
ps. oraz chooooj w doopę całej grupie lanserów filipiakowych
99,26 km − ktoś w tym sezonie biegał mniej?
lepiej głupio stać niż głupio biegać
Proszę bardzo, walkower powinien być....
https://mobile.twitter.com/FortArt/status/1426590862239207430
Jestem bardzo rozczarowany wynikiem. Obstawiałem 2-0 dla malinowych, ale niestety Cracovia zawiodła.... Wygląda na to, że po pierwszym meczu, który nieco mógł zamącić obraz obecnej sytuacji, forma i poziom się już ustabilizowały.
[quote='Endriusza' pid='1500950' dateline='1628963419']
Proszę bardzo, walkower powinien być....
https://mobile.twitter.com/FortArt/status/1426590862239207430
[/quote]
Fortuna to jednak debil.
Tego się nie da ogladac. Czy prezes nie rozumie, że takie medaliki na piłce zarobią dużą forsę. My też moglibyśmy. Zatem im się opłaca łożyć na dobrych piłkarzy. Trzeba wydalić MP, który dowiódł, że uczyć to może w przedszkolu, a nie w ekstraklasie. Prezes musi zrozumieć , na footballu może zyskać więcej jak na Comarchu, ktoś musi to mu wyliczyć i udowodnić . Niech nas posłucha. MP von !
Stworzyliśmy [b]1[/b] sytuacje w meczu i chcemy punkty? Dno. Jednak stokowiec to jest ten sam kaliber polskiej myśli szkoleniowej. Przechwyt, kontra i ewentualnie dzida. Gnój jak uj.
Probierza wypird. Po roku z Gdańska, a po chwili z gts. To nie przypadek, do tego poszedł do psiarnia mimo, ze był dogadany z Filipkiem, a ten go później zatrudnił. Ludzie honoru.
Muszę sprawdzić, ale chyba znowu nasz wynik w typerku trafiłem..
A propos, Lechia uja grała, hehe
Złapałem kreskę lte na werandzie w chałupie i twardo oglądałem.
Bramkarz bez formy to jedno, ale jeszcze pechowy, Hehe, moze Hrosso podpadł? Albo po prostu ogrodnik konsekwentnie dąży do celu.
Nie powiem, że cieszy bo tu nie ma nic do cieszenia ale było pare zagrań pasujących do gry w piłkę.
Lecz wrócę na początek, Lechia uja grała.
Plujący na kukiza dzis przeszli w kolorowym korowodzie przez miasto. Czy robi madrze czy nie ma odwagę w obecnej sytuacji stąd reakcja, furia tęczowych natomiast wracając do meczu, na pewien czas zostaje pod stadionem na piwie a synowie i z znajomi których zabierałem w domu. Chyba ze mi minie ale oczami wyobrazni widze kilkuset osobowy mur za probierzem który nie wpuszcza autobusu na stadion.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)