My gramy tak, że oczy bolą patrzeć.
Lech denerwuje tym sktorzeniem, ale to oni grają w piłkę. URWICA MNI BIERZE na te podania do nikogo.
Jak nie przegramy to cóż.
-
-
[3] Kolejorz - Cracovia 06.08.2021 r. Piątek g. 20:30
Ta gra to jakieś żenua. Przyprawia o ból zębów. Ciekaw jestem kiedy idzie viceprezes na zakupy, po tej kolejce czy po następnej.??
Powiedziałbym, że Lech próbuje grać w piłkę / bo możliwości mają znacznie większe / a my tylko przeszkadzamy .Nic więcej .
Bardzo jest to przykre , że na więcej nas nie stać !
Dzik idzie ryć!
[quote='wrobelson' pid='1499680' dateline='1628278202']
[quote='gargamel9998' pid='1499672' dateline='1628277891']
Bardzo dobra pierwsza polowa!!
Wiekszosc osob tutaj piszaca (wlacznie ze mna) , stwierdza ze 90% skladu to zlom.
W poprzednim meczu Lech rozje*al Gornik; a u nas [b]NIE MIAL ANI JEDNEJ[/b]sytuacji bramkowej. Okragle ZERO! Jedyna bramka to ta po spalonym, i to by bylo na tyle
Licze na taka sama druga polowe, z jednym naszym strzalem na bramke i zdobytym golem. Nie lubie Lecha (nawet jako zgoda, jest u mnie na ostatnim miejscu) i chcialbym zeby na przekor wszystkim trafily sie 3 pkt.
Ja naprawde rozumiem wqrw na Pobierza/ zarzad ale jak mozna nie docenic obecnej gry z wielkim "faworyzowanym" medialnie Lechem?
[/quote]
Ty tak na serio to napisałeś ?? :D
Mecz - meczowi nie jest równy, my ledwo zremisowaliśmy z Górnikiem Łęczna 1:1, a dziś Górnik dostał baty od Warty 0:4 :shy:
[/quote]
To jakaś prowokacja czy coś? Podlewam sobie motywację browarkiem ale dziś to za mało żeby ten spektakl z nadzieją oglądać. Oby zmiany coś wniosły
[quote='Sir Pablo' pid='1499669' dateline='1628277800']
[quote='TOM76' pid='1499660' dateline='1628277683']
Strzały 2 celne 0!!!! Brawo Mochoł
[/quote]
Strzały owszem 2 ale celne 0!
[/quote]
No tak napisałem
- Edytowany
[quote='wrobelson' pid='1499680' dateline='1628278202']
[quote='gargamel9998' pid='1499672' dateline='1628277891']
Bardzo dobra pierwsza polowa!!
Wiekszosc osob tutaj piszaca (wlacznie ze mna) , stwierdza ze 90% skladu to zlom.
W poprzednim meczu Lech rozje*al Gornik; a u nas [b]NIE MIAL ANI JEDNEJ[/b]sytuacji bramkowej. Okragle ZERO! Jedyna bramka to ta po spalonym, i to by bylo na tyle
Licze na taka sama druga polowe, z jednym naszym strzalem na bramke i zdobytym golem. Nie lubie Lecha (nawet jako zgoda, jest u mnie na ostatnim miejscu) i chcialbym zeby na przekor wszystkim trafily sie 3 pkt.
Ja naprawde rozumiem wqrw na Pobierza/ zarzad ale jak mozna nie docenic obecnej gry z wielkim "faworyzowanym" medialnie Lechem?
[/quote]
Ty tak na serio to napisałeś ?? :D
Mecz - meczowi nie jest równy, my ledwo zremisowaliśmy z Górnikiem Łęczna 1:1, a dziś Górnik dostał baty od Warty 0:4 :shy:
[/quote]
Tak doslownie to napisalem.
A jakbys czytal czesciej forum to bys zobaczyl co napisalem na poprzedniej stronie.
I naprawde nie jestem ani za Probierzem ani tym bardziej za Filipiakiem czy Tabiszem - by zobaczyc ze Lech nie stworzyl ani jednej powaznej sytuacji bramkowej
[b]PS. NOZ KURVVA MAC!! :@[/b]
Idze idzie Niemczyka bajoku
Macie swojego superbramkarza
Hahahahahaha w sam środeczek brameczki i goooooooooooooool
Brawo Karol, grasz na zwolnienie cygana
Spierdolil to.. Rączki z waty..
ogrodnik wiecej eksperymetów. dawaj chvju
To się musiało tak skończyć prędzej czy pózniej....Lech atakuje w 10 zawodników, Cracovia się broni w 10 zawodników... w taki sposób się jedynie przegrywa mecz :dodgy:
[quote='TOM76' pid='1499691' dateline='1628278700']
[quote='Sir Pablo' pid='1499669' dateline='1628277800']
[quote='TOM76' pid='1499660' dateline='1628277683']
Strzały 2 celne 0!!!! Brawo Mochoł
[/quote]
Strzały owszem 2 ale celne 0!
[/quote]
No tak napisałem
[/quote]
Stawiaj przecinki bo przy alkoholu można źle zrozumieć :D
to mowicie, ze Hrosso zagral slaby mecz?
Dalej nie mogę zrozumieć tych, którzy o ogrodniku piszą - pierwsza trójka polskich trenerów...
[quote='sterby' pid='1499701' dateline='1628278999']
to mowicie, ze Hrosso zagral slaby mecz?
[/quote]
Zgrał dobrze dlatego pierdzi teraz na ławce.
Czego nie rozumiesz?
Będzie pogrom. Piłkarze mają już wyjebane.
- Edytowany
Pozamiatane... cały mecz się bronimy a i tak przegrywamy 2:0, gdzie tu sens ?? gdzie tu gra ofensywna Cracovii ?? NIE MA !!!!
Kompromitacja w naszym wykonaniu, jak dzieci we mgłe.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)