No i spoko, niech wyjdzie i idzie na emeryturę odpocząć.
-
-
#Filipiak
Zdrowia życzę oczywiście, bo to jest w życiu najważniejsze!
A jak już wróci Profesor do zdrowia, to powinien zostać Prezesem honorowym, a na jego miejsce powinien przyjść gościu znający się na piłce i urzędujący w Klubie na codzień.
[quote]#post1590012 Jest duża szansa że będzie ok. [/quote]
Co masz na myśli pisząc "ok"? Że przeżyje ten zawał, czy o czymś innym myślałeś?
Bo ja mam trochę inne informacje...
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-09/zrzut-ekranu-85-jpg-80143695.jpg[/img]
[quote]#post1590015 [quote]#post1590012 Jest duża szansa że będzie ok. [/quote]
Co masz na myśli pisząc "ok"? Że przeżyje ten zawał, czy o czymś innym myślałeś?
Bo ja mam trochę inne informacje...
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-09/zrzut-ekranu-85-jpg-80143695.jpg[/img][/quote]
Taki zbieg okoliczności że jestem na imprezie w towarzystwie kolegi, lekarza. Poprosiłem żeby podpytał jaki stan, info o zawale czy udarze to bzdury. Owszem, cały czas jest zagrożenie życia ale też duże szanse że wyjdzie z tego. Miał szczęście że ludzie którzy go reanimowali mieli pojęcie o pierwszej pomocy i że szybko karetka przyjechała.
Jak z tego wyjdzie będzie chciał zrobić to czego nie zrobił czyli zdobyć mistrzostwo Polski z Cracovią.
Panie Profesorze szybkiego powrotu do zdrowia💪
Co się nacieszył medalami to jego.
- Edytowany
@mariusz#134 Nie powinieneś żartować w tak poważniej sytuacji.
[quote]#post1590022 Jak z tego wyjdzie będzie chciał zrobić to czego nie zrobił czyli zdobyć mistrzostwo Polski z Cracovią.[/quote]
nie chcialbym sie wyklocac w tej chwili, ale jego to kompletnie nie obchodzi
[quote]#post1590024 Co się nacieszył medalami to jego. [/quote]
7 złotych, 4 srebrne, 2 brązowe 🤔
To prawda, w takiej specyficznej sytuacji, mogli by sobie niektorzy odpuścić.
Jest tyle dni w roku....
Nie kopcie leżącego, to kibicowi Pasów nie przystoi, druga strona błon tak lubi
Nie no z medalami to było dobre.
Jaki by nie był. I co o Nim nie powiemy. Niech chłop żyje. Mówi się, że śmierci nikomu nie wolno życzyć. Otóż wolno. Ale nie Filipiakowi.
[quote]#post1590030 Nie kopcie leżącego, to kibicowi Pasów nie przystoi, druga strona błon tak lubi [/quote
O dziwo nawet psióry życzą mu zdrowia na Twitterze.
A to mnie nie dziwi.
- Edytowany
Zdrowia !
- Edytowany
[quote]#post1590006 Niech lepiej sceduje to na syna[/quote]
Ponoć odklejony jest jego syn
Edit:
Lata info na TT że zmarl, możesz potwierdzić/zdementować u ziomka lekarza?
Nam nie potrzeba cynicznego pragmatyka, który wybiera współpracowników typu Jakub T., ale idealistów, odklejonych od słupków księgowych, których pociągnie czar historii i klimatu Pasów.
[quote]#post1590034 [quote]#post1590030 Nie kopcie leżącego, to kibicowi Pasów nie przystoi, druga strona błon tak lubi [/quote
O dziwo nawet psióry życzą mu zdrowia na Twitterze.[/quote]
mnie to nie dziwi
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)