Biedak zaraz zaciągnie ręczny.
-
-
#Filipiak
Stawiam na konflikt z Rodinem albo Jablonskym. Wszak coś co dobrze funkcjonuje trzeba rozj...bać.
Aczkolwiek M.T. może grać na stoperze...i na bramce...i jeszcze co mecz strzeli 5 goli...
Taka to perła z Kańczugi
[quote]#post1555697 Biedak zaraz zaciągnie ręczny.[/quote]
Już latem zaciagnął , czy Koledzy wierzycie, że obiecane transfery dwóch solidnych pomocników same się wyłożyły ? Bo ja nie !
Uznał, że trzy nowe twarze to wystarczy a trener z tym materiałem ma pracować/trwać/ .
podbijam zanim filipiak zrobi to co ma w planach
Nie wiem co ma w planach ale gdy się posłuch tego co mowia na miescie to ... lepiej nie mysleć .
Drodzy koledzy czekają nas dalsze rozczarowania. Kto ma robić te transfery? Zielek musi kleić z tych co Stefciu załatwi. Przecież Polacy mieli być o jakości dotąd niewidzianej w Cracovii. Efekt taki jak zawsze albo i gorszy. Stefcio szkodnik tylko robi pod górę Zielkowi, nie załatwia zawodników, których chce nasz Trener. Podobno atmosfera się już zagęszcza między nimi.
Wreszcie doczekaliśmy się ciekawego Skrzydłowego 🤪
[quote]#post1555999 Wreszcie doczekaliśmy się ciekawego Skrzydłowego 🤪 [/quote]
😍😍😍
Zieliński jakby poszedł do dobrego klubu gdzie są fundusze to czuje ze zrobił by wynik..
Np. Lech? 🤓
Pewnie, ale też Pogoń, nawet Zagłębie L.
[quote]#post1556044 Np. Lech? 🤓[/quote]
W Lechu zrobił mistrza i dobre wyniki mial w pucharach.
i prezio Lecha za to go zwolnił.....
Jeśli się nie mylę to w Polonii wariat Wojciechowski też go dwa razy zatrudniał i dwa razy zwalniał.
Najgorsze jest to, że jak wygramy i zajmiemy na zimę 3 miejsce, to rozbudzą się nadzieje na dobry wynik !
Don Felipe jak zwykle puści starą płytę " pieniądze to my mamy..." a wyjdzie jak zwykle !
A jak nie daj Boże przegramy, to możemy wylądować nawet na 11 miejscu......
11 to już blisko ulubionego miejsca biedaka.
[quote]#post1556121 Najgorsze jest to, że jak wygramy i zajmiemy na zimę 3 miejsce, to rozbudzą się nadzieje na dobry wynik !
Don Felipe jak zwykle puści starą płytę " pieniądze to my mamy..." a wyjdzie jak zwykle ![/quote]
Jasna sprawa. 3 miejsce (skóra na niedźwiedziu) to same problemy. Kibiców już doczekaliśmy się godnych filipiakowszczyzny.
Uspokoję Cię. Jedyne miejsce, które skłoniłoby ewentualnie Filipiaka do sięgnięcia do kieszeni to strefa spadkową i okolice.
https://www.sport.pl/pilka/7,65039,24553115,janusz-filipiak-mnie-sie-wydaje-ze-legia-i-lech-beda-mialy.html
Janusz Filipiak: Mnie się wydaje, że Legia i Lech będą miały problemy i Cracovia pójdzie w górę. Bo kto ma kasę, ten wygrywa. A my mamy kolosalny majątek
Sprzed 3 lat, nigdy aktualne nie było ale niektórych kibiców omamić potrafi
[quote]#post1556139 [quote]#post1556121 Najgorsze jest to, że jak wygramy i zajmiemy na zimę 3 miejsce, to rozbudzą się nadzieje na dobry wynik !
Don Felipe jak zwykle puści starą płytę " pieniądze to my mamy..." a wyjdzie jak zwykle ![/quote]
Jasna sprawa. 3 miejsce (skóra na niedźwiedziu) to same problemy. Kibiców już doczekaliśmy się godnych filipiakowszczyzny.
Uspokoję Cię. Jedyne miejsce, które skłoniłoby ewentualnie Filipiaka do sięgnięcia do kieszeni to strefa spadkową i okolice.[/quote]
A gdzie ja napisałem, że on sięgnie do kieszeni???? Oczywiście, że nie sięgnie tylko nas będzie karmił bajkami o wielkich pieniądzach jakie możemy wydać, tylko grajków nie ma.
Szansa na podium w tym roku się stworzyła przez brak solidnych średniaków zajmujących lokaty w "górnych stanach średnich".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)