[quote]#post1537855 Wobec Santo, masa atakow jest osobista, wpis to tylko pretekst[/quote]
Jeśli mnie miałeś na myśli to jesteś w błędzie. Ja do SaNto nic nie mam i nie widzę powodów by go osobiście atakować. Wiele jego postów "lajkowałem". Inna sprawa, że uważam go za klauna, a z klaunów się śmieję. Atakuję natomiast jego durne wpisy, a takich jest niestety większość. Atakuję brak rozróżnienia między klubem, a zarządem. Zwłaszcza, że podejrzewam go o skłonność do skandowanie "Cracovia to My". dla mnie klub=Cracovia, a zarząd to filipiakowszczyzna.
Tak, filipiakowszczyzna to cyrk. Tutaj zgoda.
-
-
#Filipiak
- Edytowany
Mialem na mysli wiele wpisow, twoje rowniez.
ps. i oczywiscie nie oparles sie personalnemu atakowi i inwektywom, mimo ze nikt cie o zdanie nie pytal, to jest to co mam na mysli, nie popuscisz
- Edytowany
Przepraszam, następnym razem będę udawał, że nie wiem, że do mnie pijesz i będę czekał, aż mnie poprosisz o ustosunkowanie się. Bo oczywiście gorzej jest pisać otwarcie niż insynuacjami, że niby ktoś coś, ale jak by co "to nie ja i nie o tobie"
Swoją drogą zastanawiam się co uważasz za "personalny atak" i "inwektywy".
Jeśli kogoś uważam za klauna, to to jest tylko moja opinia oparta tym, że sporą część działalności tej osoby uważam za wygłupy.
Jesli ktos pisze posty, które nie mają sensu to nazywaj je "durnymi". Z treści mojego posta jasno wnika, że nie wszystkie jego posty tak oceniam. Ale jeśli coś jest durne (przepraszam za rusycyzm) to jest durne i czemu mam tego tak nie nazywać?
This is fucking priceless
Cracovia to nie klub. Cracovia to idea i wartości.
Klub to cyrk bo funduje go klaun filipiak. To co Leszeczku gdyby klub przestał istnieć to się zawijasz? Możemy dalej iść w ten przepychanki. Wkurzające jest to uchodzenie za jedynego sprawiedliwego. Przychodzi o mówi: hola hola ale proszę mi nie obrażać tutaj Cracovii. Możemy się ładnie kłócić ale zostaw w spokoju moją świętość. To trochę tak jak w przypadku każdorazowej dyskusji na temat tego czy komuś puścić mecz by gts spadł z ligi. Wtedy też pojawiają się sprawiedliwi i krzyczą: żadnego odpuszczania to jest Cracovia.
Filipiak jest właścicielem i prezesem. Póki co klub nie jest nasz i długo nie będzie. Cracovię mamy w sercu a klubem rządzi klaun.
Obecnie ten klub to cyrk.
#FilipiakOut
kończąc podsumuję:
Jaki cyrk takie klauny.
[quote]#post1537890 Przepraszam, następnym razem będę udawał, że nie wiem, że do mnie pijesz i będę czekał, aż mnie poprosisz o ustosunkowanie się. Bo oczywiście gorzej jest pisać otwarcie niż insynuacjami, że niby ktoś coś, ale jak by co "to nie ja i nie o tobie"
[/quote]
Zupelnie na powaznie, pialem do wielu, w tym rowniez do ciebie.
Ja np zaczepki ktore uwazam, za absurdalnie chybione staram sie raczej ignorowac.
Ale oczywiscie moge dodac ze do ciebie z wyrozniemiem, bo jestes zacietrzewiony i nigdy sobie nie odpuscisz.
Opisuje to co widze, twoje tlumaczenie tego nie zmienia.
Piszac nikt ci o zdanie nie pytal, mialem na mysli twoje zdanie na temat Santo; nie omieszkales go podkreslic, po raz pierdyliard siodmy.
To co pisalem powyzej, wielu tu bedzie sie przypierdalac , bo maja pretekst, ty jestes jednym z nich.
- Edytowany
remake :P
[img]https://programtv.naziemna.info/images/moviedb/00001/1813/tlo/adwokat-diab%C5%82a---backdrop-w1280.jpg[/img]
12 dni później
oglądasz pajacu transmisję ze sparingu z LASK,
nie wstyd ci za jakość połączenia?
[quote]#post1539048 oglądasz pajacu transmisję ze sparingu z LASK,
nie wstyd ci za jakość połączenia?[/quote]
Squier - i po co sie wqrwiasz, skoro on ma nas i tak w bardzo dalekim poważaniu?
Raz na ruski rok zagramy w pucharach i cyk..podobizna profesora na opravie..i tak dalej..i tak w kółko..
to my graliśmy kiedyś w pucharach za okupanta? coś mnie ominęło?
[quote]#post1539115 to my graliśmy kiedyś w pucharach za okupanta? coś mnie ominęło?[/quote]
Cygan tak twierdzi.😉
zasande pytanie zadał kolega w innym (konkurencyjnym, przepełnionym wyrazami szacunku) temacie
[quote][url=https://cracovia.krakow.pl/u/paulo]@paulo[/url] w temacie [url=https://cracovia.krakow.pl/t/22820-wnioski-do-prezesa-filipiaka/1539138]Wnioski do Prezesa Filipiaka![/url]: [quote][url=https://cracovia.krakow.pl/u/skrzydlowy]@Skrzydłowy[/url] w temacie [url=https://cracovia.krakow.pl/t/22820-wnioski-do-prezesa-filipiaka/1539125]Wnioski do Prezesa Filipiaka![/url]: @Paulo szanuje Twoje zdanie, ale nie mogę się zgodzić. Profesor też ufa żonie tzn że ona ma nadzorować nasz Klub? Ja zostaje przy swoim, Stefan Majewski dziękujemy.
Teraz podobno Piotrek Giza chce zrezygnować przez tą kanalie. Piotrek który moim zdaniem świetnie prowadził nasze rezerwy, prawdziwy pasiak i ma odejść bo Stefciu mu rzuca kłody pod nogi?! Ja pier....! Przypominam, że Piotrka już raz wykańczał jako naszego zawodnika czego skutkiem był transfer Piotrka do L. Teraz chyba postanowił dokończy dzieła. Ja mówię serdecznie dość. Procesorze niech Pan coś zrobi zanim to wszystko do końca się rozje...! Stefan Majewski out!
[/quote]
Skoro Majewski się nie nadaje, to niech przyjdzie ktoś lepszy, który się zna na tym.
Natomiast podstawowe pytanie, co z tym który byl przed Majewskim, ilu ludzi, zawodników i trenerów zniszczył i niszczy dalej?
Bo tutaj coś cicho w temacie, a takie przypadki można mnożyć. [/quote]
Ilu ludzi, zawodników i trenerów zniszczył Milijon i niszczy dalej? Bo tutaj coś cicho w temacie a przypadki można mnożyć.
Cieszę się, że kolega to zrozumiał.
#FilipiakOut
- Edytowany
"Aby ocalić świat, musimy obniżyć emisję CO2 do zera. Jak? Jednym z najwiekszych źródeł emisji jest mięso, a to ludzie, którzy zarabiają mniej, konsumują jego kolosalne ilości, trzeba więc drastycznie podnieść im ceny - uważa prof. Janusz Filipiak, prezes Comarchu, jeden z najbogatszych Polaków. Trzeba też wytłumaczyć niższej warstwie społecznej, żeby nie latała na Kretę na wakacje. A milionerzy? Oni zdaniem Filipaka nie mają z czego rezygnować. No, może oprócz bankowców - im należałoby ograniczyć zarobki. „To bulwersuje, jak bardzo są wysokie, a oni przecież nie wytwarzają żadnej wartości” - mówi w rozmowie z Agatą Kołodziej prof. Janusz Filipiak - naukowiec i przedsiębiorca, prezes Comarchu, jednej z największych firm informatycznych w Polsce, powszechnie znany jako najlepiej zarabiający manager w kraju, bo w 2021 r. jego pensja wyniosła ponad 25 mln zł, blisko o 35 proc. więcej niż rok wcześniej."
https://open.spotify.com/episode/53cmKeYQKoYCve9HnLWmRH?si=RjsCDNYLQ6G-O2EhnWclCA&nd=1
- Edytowany
[quote]#post1539145 "Aby ocalić świat, musimy obniżyć emisję CO2 do zera. Jak? Jednym z najwiekszych źródeł emisji jest mięso, a to ludzie, którzy zarabiają mniej, konsumują jego kolosalne ilości, trzeba więc drastycznie podnieść im ceny - uważa prof. Janusz Filipiak, prezes Comarchu, jeden z najbogatszych Polaków. Trzeba też wytłumaczyć niższej warstwie społecznej, żeby nie latała na Kretę na wakacje. A milionerzy? Oni zdaniem Filipaka nie mają z czego rezygnować. No, może oprócz bankowców - im należałoby ograniczyć zarobki. „To bulwersuje, jak bardzo są wysokie, a oni przecież nie wytwarzają żadnej wartości” - mówi w rozmowie z Agatą Kołodziej prof. Janusz Filipiak - naukowiec i przedsiębiorca, prezes Comarchu, jednej z największych firm informatycznych w Polsce, powszechnie znany jako najlepiej zarabiający manager w kraju, bo w 2021 r. jego pensja wyniosła ponad 25 mln zł, blisko o 35 proc. więcej niż rok wcześniej."
https://open.spotify.com/episode/53cmKeYQKoYCve9HnLWmRH?si=b1938aa5919f4e77&nd=1&utm_medium=organic&_branch_referrer=H4sIAAAAAAAAA7WN3wqCMByFn2ZeKjrNFkhEIYLd1E14FWv%2BlsO5jf0Jevtm0CME5%2BJwDh%2Ff5L1xuyxzRnvB3yk1JpVCzdneWD0G5httQCWoKHmQ8h6sbKYVQfiAijZmvdMfzfQSJzDC6RFiqzBbehguvR6OLyCdOt%2BWa4dw6wTCp0dO8JbSiuSEl1DXXwuV8kHZ%2FF8TKjZqjHuecKA%2BWGi0fVIl2AdLlNNKDwEAAA%3D%3D&product=open&%24full_url=https%3A%2F%2Fopen.spotify.com%2Fepisode%2F53cmKeYQKoYCve9HnLWmRH%3Fsi%3Db1938aa5919f4e77&feature=organic&_branch_match_id=1069909912039650819[/quote]
bufon, bufon, bufon i jeszcze raz bufon
Janusz twierdzi, że bogaci ludzie nie jedzą mięsa🤣
Powiedziałbym raczej: debil, debil i jeszcze raz debil.
- Edytowany
Sam się już nażarł mięsa ile trzeba i wylatał setki kilometrów po świecie to będzie teraz zbawiał ludzkość w swoim rollsie. Parszywa świnia.
[quote]#post1539149 Sam się już nażarł mięsa ile trzeba i wylatał setki kilometrów po świecie to będzie teraz zbawiał ludzkość w swoim rollsie. Parszywa świnia. [/quote]
I jeszcze jedno - dlaczego wieprzu w takim razie nadal serwujesz w swojej restauracji (Wierzynek) mięso?
"Pan" prezes widać uważa, że bogatemu wolno więcej a reszta ma zapieprzac za miskę ryżu !
Bufon, prostak , cham i dzban w jednej osobie ! 😠
Janusz jest paris aligned, on mowi to co mu kaza mowic. Ma blisko do Davos to tam garsciami czerpie inspiracje.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)