ja, już dawno
-
-
#Filipiak
Od comarchu, ognia , wojny ....
[quote='SaNtO' pid='1500193' dateline='1628496139']
[b][size=x-large]trzeba działać[/size][/b]. ilu z Was [b][size=x-large]zakleiło sobie logo[/size][/b] biedaka na koszulce?
[/quote]
:D :D :D :D :D
Ja zerwałem plakaty z prezentacji druzyny od 2017
- Edytowany
co Cię bawi? czego oczekujesz od ludzi? że się zrzucą i wykupią Filipiaka?
widok 90% kibiców z zaklejonym logo okupanta mówiłby okupantowi i opinii więcej niż wisząca na płocie byle szmata, którą jak widać można napisać nie mając nawet kilku procent poparcia.
[quote='SaNtO' pid='1500232' dateline='1628505297']
co Cię bawi? czego oczekujesz od ludzi? że się zrzucą i wykupią Filipiaka?
widok 90% kibiców z zaklejonym logo okupanta mówiłby okupantowi i opinii więcej niż wisząca na płocie byle szmata, którą jak widać można napisać nie mając nawet kilku procent poparcia.
[/quote]
Całokształt mnie bawi, gdzieś chyba na początku wątku wyglądało to poważniej niż jakieś zabawy dla dzieci w zaklejanie czegoś, wycinanie, wieszanie. Nawet Ty chyba przedstawiałeś jakieś plany dla ludzi dorosłych, nie dla dzieci.
Bawi zestawianie, jakby naklejanie było jakimś działaniem.
jest działaniem, na które warto postawić.
część rzeczy nie jest do bicia piany na forum. zwłaszcza, że okoliczności najwyraźniej się zmieniły. jeśli tego nie dostrzegasz to nie moja wina.
na ten moment to co może zrobić zwykły kibic to: zrozumienie, że to Filipiaka odpowiada za wszystko i walić w Comarch
Comarch ma budynki. Ładniej będzie wyglądało gdy na nich przekreślisz logo.
Koło uja mu lata co sobie na koszulce kreślisz, tym bardziej że najpierw ją kupiłeś (dałeś mu zarobić).
Jedno jest pewne, ciupanie w komarch zawsze Januszowi podnosiło ciśnienie. Tyle że z tego co czytam gość już sobie kupił "święty spokój".
- Edytowany
trzeba działać. ilu z Was zakleiło sobie logo biedaka na koszulce?
[/quote]
Nie trzeba zaklejać! Wystarczy położyć koszulkę na desce do prasowania, przykryć kawałkiem niepotrzebnego materiału, potraktować gorącym żelazkiem i logo zostaje na tymże właśnie kawałku starej szmaty :D[size=small] I piękna pasiasta koszulka wreszcie wygląda tak, jak ma wyglądać. Bez logo firmy biedaka. Efekt uzyskany całkiem przypadkowo i niezamierzenie :D[/size]
[quote='Łukasz_KSC' pid='1500287' dateline='1628540818']
[/quote]
Nie trzeba zaklejać! Wystarczy położyć koszulkę na desce do prasowania, przykryć kawałkiem niepotrzebnego materiału, potraktować gorącym żelazkiem i logo zostaje na tymże właśnie kawałku starej szmaty :D[size=small] I piękna pasiasta koszulka wreszcie wygląda tak, jak ma wyglądać. Bez logo firmy biedaka. Efekt uzyskany całkiem przypadkowo i niezamierzenie :D[/size]
[/quote]
Poważnie żadnego śladu nie ma?
[quote='J&B' pid='1500288' dateline='1628541312']
[quote='Łukasz_KSC' pid='1500287' dateline='1628540818']
[/quote]
[/quote]
Poważnie żadnego śladu nie ma?
[/quote]
Poważnie, wszystko ładnie odeszło.
Wrzuc zdjecie tej koszulki..
Nie da sie z wszystkimi tak zrobic... wiekszosc nie ma prasowanki tylko farba robione wzory czy tam napisy...
- Edytowany
A może zrobić akcję, zorganizować się, dogadać i zamówić koszulki, np repliki z 48 roku, w wąskie pasy, sznurowane z kołnierzykiem i oczywiście mistrzowskie. Taki koszulkowy bunt z przesłaniem.
[i]Mam trochę inny pomysł. Może ktoś zmontuje filmik z odrywania nadruku żelazkiem? W sieci mógłby być hit. [/i]
To je dobre i zaboli
- Edytowany
Pan Filipiak i Pan Tabisz śmieją się z tego.
Jak ktoś słusznie zauwazył kupiłeś?, zapłaciłeś. Rób co chcesz Twoja wlasność. Masz 10 lat zaklej logo i napisz pisakiem na taśmie jak ostatnio pewien większy niż nasz klub: IBM, Microsoft, PROCOM czy Synerise czy jak się to pisze i udawaj że jest ok.
To z budynkami z logiem i przekreśleniem to byłaby akcja.
Kup buty Pumy, zaklej logo i narysuj trzy paski, efekt podobny.
To pisanie po ścianach było dobre bo szybko zadziałało, ale dopóki grupka "#murem za Probierzem" będzie brać kasę za ochronę to możemy sobie zaklejać wszystko co chcemy. Zakleisz, wejdziesz na stadion dostaniesz w cymbał od rycerzy janusza, odkleisz, przeprosisz i skończy się wojenka.
Mała dywersja ma swoje tradycje i sens!
niech każdy robi co może. jak ktoś jest w stanie podpalić budynki Comarchu to ja to potem chętnie zrelacjonuję, ale jeśli ktoś nie ma ekipy by to zrobić to niech nie pisze: idźcie i podpalcie. sięgajmy po te rzeczy, które jesteśmy w stanie zrobić
[quote='morlock' pid='1500379' dateline='1628636200']
[i]Mam trochę inny pomysł. Może ktoś zmontuje filmik z odrywania nadruku żelazkiem? W sieci mógłby być hit. [/i]
[/quote]
Już usłyszałem głos lektora „Szanowni Państwo dzisiaj pokaże Wam jak pozbyć się gowna z koszulki” :D
- Edytowany
Jestem ciekaw ile trzeba kasy aby wyrwać Cracovię z łap tego Biedaka i czy by sprzedał ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)