Początek nie był zły, w każdym razie znacznie lepszy niż ostatnie spotkania. Zobaczymy na ile sił starczy.
-
-
25 kolejka Legia Warszawa - Cracovia 18 kwietnia, 17:30
- Edytowany
Szkoda, że Hanka nie zagra z Wisłą P.(nie wiedziałem, że grają w środku tygodnia) 8 żółtko
Michniewicz czerwo ;-)
- Edytowany
Moim zdaniem to oni już nie mają siły. Michniewicz mógłby się uczyć od Probierza spokoju xD
[quote='Zbychu' pid='1484416' dateline='1618761137']
Szkoda, że Hanka nie zagra w derbach... 8 żółtko
Michniewicz czerwo ;-)
[/quote]
To teraz derby gramy z Płockiem ?
[quote='Zbychu' pid='1484416' dateline='1618761137']
Szkoda, że Hanka nie zagra w derbach... 8 żółtko
Michniewicz czerwo ;-)
[/quote]
On się właśnie na derby wyczyścił.
Nie zagra w środę z Płockiem
Czy Alvarez w Cracovii chociaż raz z wolnego strzelił w światło bramki?
Hanca....
Hanca w obecnej formie to się nAwet do rezerw nie nadaje
[quote='destroyer' pid='1484421' dateline='1618762169']
Czy Alvarez w Cracovii chociaż raz z wolnego strzelił w światło bramki?
[/quote]
Nie kojarzę. Al;e niech próbuje, kto nie próbuje ten nie ma. Tylko że nam się czas kończy :D
Walczymy, nie umiemy ,ale walczymy. Wynik może być tylko jeden.
bez syna ojca w podstawie, da się, da się.
niezły ten sędzia, a gruby se myślał, że naubliża chłystkowi bez konsekwencji.
ale ci wszyscy z legii mają n.a.j.e.bane do łbów.
Walczyć walczą nie można im odmówić. Piłkarsko odstają ale może się uda (remis?, czy coś więcej??). Trochę to zaklinanie rzeczywistości.
znowu Hanca...
Już nawet nie sprawdzam powiadomień na telefonie bo tam zawsze szybciej o jakieś 3 minuty niż z transmisji w C+ / tvp. Ale jak widzę kolejny rzut wolny sprzed naszego pola karnego to serce staje. Jak dla mnie to Hrosso zachwyca swoim spokojem i interwencjami choć oczywiście nie było ich zbyt wiele. Kurw... chociaż jeden punkt by się przydał.
Szkoda że Stal przegrała, oglądałem mecz, nie są zbyt mocni, ich przegrana na nasz plus oczywiście, ale jednak szkoda mi tej drużyny bo i piękna historia klubu, kibice też gites i naprawdę zasłużyli sobie bardziej na ekstraklapę niż jakiś gts ...
Dramatyczny mecz. Jak odbierzemy piłkę to atakujemy dwoma piłkarzami, reszta drepta. Pokaz antyfubolu..
Lusjusz w końcu pokazał technikę - strzal z pierwszej piłki z powietrza na wprost :D Jest progress :D
wyp...tego Lusiusza bo się źle skończy,
chłop po godzinie nie ma sił
Musi grać polski młodzierzowiec a o ile się nie mylę Lucjusz jest nim ... nie oglądam od początku więc nie wiem - czy są jacyś polscy rezerwowi na naszej łalwce ? Jeśli nie to jestesmy skazani na el Lucjuszo ... :D
Ja pierdole!!!!!!!!! Jak on tego nie strzelił.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)