Stal 1 gts 0
-
-
2020/21 Pozostałe mecze kolejki nr 22
W 60 min. Stal nas wyprzedza 2 pktami. Jaja.
no i Mielec prowadzi
- Edytowany
No i powiedzcie sami czy Stal ma lepszych piłkarzy niż my ??
Chłopaki z Mielca biegają, walczę, pressing praktycznie od 1 min. Jak sie ma mniejsze umiejętności to trzeba mecz wybiegac . Jak idą z atakiem, idą całą drużyna, obrone zaczynają od napastnika .... widać w tym chec wygraniej, ambicje i taktykę- pomysł trenera.
Ja nie mam wątpliwości że Probierz ma druzyne w dupie, od składu wyjściowego, po taktykę i motywację piłkarzy. Bo każda drużyna w tej lidze walczy i ma jakieś plan na mecz .. oprócz nas. I pytanie kto się pierwszy złamie Filipiak czy Probierz ... jak żaden to bez interwencji kibiców skończymy w 1 lidze i tak z nowym trenerem
Brawo Stal!
Już 1-1 szkoda.
Jeszcze parę minut, do boju Stal!
Takie karne tylko tym k.u.r.w.o.m się gwizda..
Wisła po raz kolejny ma farta.
No Stal dziś bardzo chciała ale brakło trochę umiejętności..szkoda
- Edytowany
Psy w derbach nas rozpierdolą
Skandaliczny karny dla gts
Pamiętam jak na Lechii nie uznali nam 2ch bramek bo wcześniej sfaulowany był gosc z Lechi, teraz to samo ale tu jest gts
[quote='Slapi1988' pid='1479850' dateline='1616340630']
No i powiedzcie sami czy Stal ma lepszych piłkarzy niż my ??
Chłopaki z Mielca biegają, walczę, pressing praktycznie od 1 min. Jak sie ma mniejsze umiejętności to trzeba mecz wybiegac . Jak idą z atakiem, idą całą drużyna, obrone zaczynają od napastnika .... widać w tym chec wygraniej, ambicje i taktykę- pomysł trenera.
Ja nie mam wątpliwości że Probierz ma druzyne w *****, od składu wyjściowego, po taktykę i motywację piłkarzy. Bo każda drużyna w tej lidze walczy i ma jakieś plan na mecz .. oprócz nas. [b]I pytanie kto się pierwszy złamie Filipiak czy Probierz ... jak żaden to bez interwencji kibiców skończymy w 1 lidze i tak z nowym trenerem[/b]
[/quote]
Probierz się złamał po meczu z Wartą, teraz to już tylko czeka,aż Filipiak go wypier..doli i zapłaci odszkodowanie za zerwanie kontraktu.
Dokładnie takiego samego karnego anulował nam sędzia w ostatnich derbach przeciw ubeckim kolaborantom.
Piłka odbiła się powyżej łokcia obrońcy Stali, a dodatkowo obrońca cofał rękę., mimo to sędzia podarował karnego gts-owi z sufitu.
Skutek presji wywieranej przez dziennikarzyków kibiców z R22 na sędziach w meczach tych po ubeckich beneficjentów, bo jeśli decyzja się nie spodoba pismakom to żądają ukarania i odsunięcia sędziego od następnych meczów a PZPN na to idzie (jak po meczu gts - Piast).
Stal została ewidentnie pokrzywdzona na rzecz gts-u.
[b]Ciekawe czy interia pisząca ciągle o krzywdzeniu gts-u tym razem napisze o krzywdzie Stali Mielec?! [/b]
- Edytowany
Kurwa legi to wszystko gwizdza..jak 30 min temu sadlok trzymał napastnika Stali to była walka o pozycję..a tu karny bez wahania. Odniechciewa sie tego gowna oglądać Panowie
Tylko że wisła wychowała sobie piłkarzy, trenerów .... A u nas? Po tylu latach nie ma ani jednego piłkarza który zagrałby 200 spotkań ligowych w naszych barwach. U nas się nie dba o takie jakże ważne aspekty. Jest wszechwiedzący janusz który nawet nie umie się bronić gdy go grylują (afera na derbach).
- Edytowany
[quote='Sir Pablo' pid='1479873' dateline='1616344789']
Tylko że wisła wychowała sobie piłkarzy, trenerów .... A u nas? Po tylu latach nie ma ani jednego piłkarza który zagrałby 200 spotkań ligowych w naszych barwach. U nas się nie dba o takie jakże ważne aspekty. Jest wszechwiedzący janusz który nawet nie umie się bronić gdy go grylują (afera na derbach).
[/quote]
wiśle trenerów i piłkarzy wychowała bezpieka dbając by po 1949 roku wszyscy najlepsi z Krakowa i dużej części Małopolski trafiali do gwardzistów, pozwalając jednocześnie osłabiać konkurencyjną Cracovię vide Hausner i Kmiecik trafili do gts-u, a kto pomógł Januszowi Kowalikowi wyjechać za granicę.
Ale ja mówią o aktualnych czasach a nie o komunie!
póki co CSKA gwałci Lubin, który na stojąco zgwałcił drużynę Filipiaka
po 20-tu minutach 0:3
[quote='Sir Pablo' pid='1479878' dateline='1616345983']
Ale ja mówią o aktualnych czasach a nie o komunie!
[/quote]
Aktualne czasy są pokłosiem postkomuny? Bo kto budował Polskę i tworzył byznes w Polsce po 1989 roku ?! No kto?!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)